Şimdi Ara

Dönerciler içeri buyrun evde piliç döner! SS'li (F5) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
3
Favori
5.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dondurulmuş gıdaların hepsi zararlı zaten. Ancak yine de evine dondurulmuş gıda stoklayanlara çeşit olabilir. Ya da gece ne yesem diye kara kara düşünenlerin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 15 Şubat 2012; 17:43:55 >
  • Dostum işine karışmak gibi olmasında 1 senedir aynı şey yenir mi ? Arada çorba iç
  • Dışarda yediğimiz dönere benzemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

Dışarda yediğimiz dönere benzemez.

Yillardir neredeyse hergun yerim disardakinin yerini hicbir hazir doner tutamadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisCoKraL

Dostum işine karışmak gibi olmasında 1 senedir aynı şey yenir mi ? Arada çorba iç

Her zaman yemiyorum tabiki de gece karnım acıktığında, evde yemek kalmadığında vs hazırlıyorum kendime bir ekmek arası. Bu arada normal tavuk dönerle aralarında fark var tavuk dönerle alakası yok tad olarak. Diğer hazır tavuk ve piliç dönerleri ben de hiç sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

quote:

Orijinalden alıntı: DisCoKraL

Dostum işine karışmak gibi olmasında 1 senedir aynı şey yenir mi ? Arada çorba iç

Her zaman yemiyorum tabiki de gece karnım acıktığında, evde yemek kalmadığında vs hazırlıyorum kendime bir ekmek arası. Bu arada normal tavuk dönerle aralarında fark var tavuk dönerle alakası yok tad olarak. Diğer hazır tavuk ve piliç dönerleri ben de hiç sevmiyorum.

Bi anımı anlatayım rocco şeker almıştım uzun bişeydi içinde beyaz şeker gibi bişey vardı az acı gibi birşey kırmızı ve yeşil renkleri vardı yuvarlak birşeydi ısırdığın zaman plastik gibi his veriyordu (bunları neden anlatıyorum belki şekerin adını bilen çıkar diye) rica ediyorum yanlış anlaşılmasın ondan 20-30 tane aldım hepsini aynı gün içinde yemişim farketmeden sonra bir karın ağrısı bir karın ağrısı sorma o günden sonra nefret etmiştim o şekere

• E çok yemeseydin sende..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 43_ali

quote:

Çok lezzetli, hazırlaması çok kolay yeni keşfettiğim bir ürün. Tadı dışarıda yediğimiz tavuk dönerlere 10 basar. Mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum. Zora düştüğünde hep yanımda sadece mikrodalgada 1 dakika ısıt ve ye muhteşem tad. Deneyenlerin yorumlarını alırsak seviniriz. İşte SS'ler..

http://img821.imageshack.us/img821/4991/dsc0019mt.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/127/dsc0018ysx.jpg

Ben sos olarak ketçap kullanıyorum ama marul, biber, soğan da çok iyi gidiyor.

konu favorılere eklendı bu arada tesekkur ederım denerım ben bunu hergece yumurta olmuyordugercekten sağol dostum

1 senedir sürekli yiyorum inan bıkmadım hele gece yiyecek bir şeyler aradığımda ilk aklıma bu geliyor artık.

F5 kaç kilosun?

• quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

quote:

quote:

quote:

Çok lezzetli, hazırlaması çok kolay yeni keşfettiğim bir ürün. Tadı dışarıda yediğimiz tavuk dönerlere 10 basar. Mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum. Zora düştüğünde hep yanımda sadece mikrodalgada 1 dakika ısıt ve ye muhteşem tad. Deneyenlerin yorumlarını alırsak seviniriz. İşte SS'ler..

konu favorılere eklendı bu arada tesekkur ederım denerım ben bunu hergece yumurta olmuyordugercekten sağol dostum

1 senedir sürekli yiyorum inan bıkmadım hele gece yiyecek bir şeyler aradığımda ilk aklıma bu geliyor artık.

F5 kaç kilosun?

Boyum 1.81 kilom 60 Bir türlü kilo alamıyorum. Günlük yediğim yemekleri, abur cuburları, tatlıları yazsam roman olur.. Yine sıcak çikolata, muz, çilek yaptım yiyorum. Ardından bir ekmek piliç döner daha yerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 30 Nisan 2012; 23:01:51 >

• Disarida yediginiz donerlerin bir cogu hazir. oldugu icin donecide yediginden farksiz gelmistir tadi.
    benim babam 40 senedir donerci. Dukkanin yaninda 4 tane daha doner satan yer var ve 3 tanesi hazir doner satiyor.
    Agiz tadi olmayan ve saman gibo hazir doner yedigonin farkina bile varamayan o kadar cok insan varki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Disarida yediginiz donerlerin bir cogu hazir. oldugu icin donecide yediginden farksiz gelmistir tadi.
    benim babam 40 senedir donerci. Dukkanin yaninda 4 tane daha doner satan yer var ve 3 tanesi hazir doner satiyor.
    Agiz tadi olmayan ve saman gibo hazir doner yedigonin farkina bile varamayan o kadar cok insan varki.

Dışarıdan 1.5 liraya satılan dönerlerden yersek öyle gelir tadı ben Aba Piknik'ten yiyorum orası da güzel yapıyor..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

F5 kaç kilosun?

Boyum 1.81 kilom 60 Bir türlü kilo alamıyorum. Günlük yediğim yemekleri, abur cuburları, tatlıları yazsam roman olur.. Yine sıcak çikolata, muz, çilek yaptım yiyorum. Ardından bir ekmek piliç döner daha yerim..

yuh anasını ya adamın yemediği yok gecenin bi saatinde 60 kilo düzenli beslendiğim halde 70 kiloyum boy 180

• quote:

yuh anasını ya adamın yemediği yok gecenin bi saatinde 60 kilo düzenli beslendiğim halde 70 kiloyum boy 180

3 saattir sigara içemedim diye ağzımı tıka basa dolduruyorum. Neler yediğimi duysan şaşarsın. Askere gidince alırız artık adam gibi kilo..
  • quote:

quote:

Disarida yediginiz donerlerin bir cogu hazir. oldugu icin donecide yediginden farksiz gelmistir tadi.

Dışarıdan 1.5 liraya satılan dönerlerden yersek öyle gelir tadı ben Aba Piknik'ten yiyorum orası da güzel yapıyor..

Kardes babamda adamlarda ayni paraya satiyor doneri 2 lira.
    babam kendisi hazirliyor adamlar hazir saman.gibi doneri takip satiyorlar. Az bi agiz tadi olan insan fark ediyor.

Bereket doner satis temsilcileri geldiler dukkana donerin tadina baktilar. Dayi bizim hazir doner seninkinin tadini veremesede sen.belki bi dusunursun diyip teklif birakip gittiler.

• quote:

quote:

quote:

Kardes babamda adamlarda ayni paraya satiyor doneri 2 lira.
    babam kendisi hazirliyor adamlar hazir saman.gibi doneri takip satiyorlar. Az bi agiz tadi olan insan fark ediyor.

Bereket doner satis temsilcileri geldiler dukkana donerin tadina baktilar. Dayi bizim hazir doner seninkinin tadini veremesede sen.belki bi dusunursun diyip teklif birakip gittiler.

Öyle çok ucuz olan yerler içime sinmiyor pek. Baharatlara kimyasal maddeler karıştırıp çoğaltıyorlarmış, tavuklarda vs bir sürü hile varmış diyorlar. Senin babanın yeri nerede? Ankara'daysa gidip denerim. Ankara'da şu an beğendiğim tek yer Aba Piknik..

• Kocaelideyiz biz hocam

• Hımm anladım Kocaeli'ye yolum düşerse PM atarım mutlaka.
  • İçimizdeki tavuklar dışımızdaki tavuklar
  • mesajım bulunsun teşekkürler paylaşım için.
  • quote:

Kocaelideyiz biz hocam

yoksa baban ali dayı mı
    nerde sizin tükan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.