Şimdi Ara

Dondurma köpük oldu. (carte d'or) SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam otururken canım çekti gitti kart dor ekmek kadayıflı dondurma aldım. Tabi insan evladı olarak hepsini bitiremeyince de buzluğa koydum. Bizim buzlukta bozuk, yani su koysan 10 gün dursa orada buz gibi olur ama donmaz. Artık nasıl bir optimum sıcaklıkta durduysa bugun dondurmanın kalanını aldığımda dondurma kısmı köpük olmuştu

Fotolarda nasıl belli olacak bilmiyorum ama görünen beyaz kısım soğuk değil, erimiyor yani. Artık adamlar dondurmayı neyden yapıyorsa.

Burada da çatalla biraz yaydım

• son kullanma tarihi ney ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten hazır dondurma dandiktir, en iyi olan algidanın en pahalı ürünleri bile iyi değil. algida dışındakileri saymıyorum bile.

dondurma yemek için mado yada özsüt gibi yerlere gitmek gerek. kıbrısta mado da bi antep fıstıklı dondurma yemiştim, dondurma dondurmalıktan çıkmış, tam bir fıstıklı baklava tadı var, okadar uçmuşlar yani lezzet konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkadir

son kullanma tarihi ney ?

Sen deyince gittim baktım şimdi 27.02.14 :D zaten dün sorun yoktu ama bizim dangalak buzlukta kalınca böyle olmuş :D

@01001101

Aynen öyle benim memleketeim gaziantep zaten bu dondurmaların hepsi yalan :D esas dondurma salep diye birşeyle yapılıyor sanırım :)
  • Giresunda yapilan sutlu dondurma vardi.Mukemmel otesi bir tadi var

• O değil sütle yapılmış, altında da ekmek kadayıfı bulunan gıdanın skt'si 2014, vay arkadaş neler yiyoruz.
  • buzdolabı no frost değilde dondurucu bölümü buz yapanlardansa suç dondurmada değil dolaptadır, dondurucu kısmı buzlanma kar yapan modeller statik dolaptır ve besini taş gibi yapar ama no frostlar öyle değildir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimden Piliç Kebab Aldım [SS]'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

buzdolabı no frost değilde dondurucu bölümü buz yapanlardansa suç dondurmada değil dolaptadır, dondurucu kısmı buzlanma kar yapan modeller statik dolaptır ve besini taş gibi yapar ama no frostlar öyle değildir

Aynen o dediğin dolaptan:) ilk mesajda yazmıştım bizim dangalak buzluk yüzünden böyle oldu diye:)
  • Buzluğun payı vardır ama Algida vb. kapalı dondurmalar özellikle litrelik tabakta olanları bana krem şantinin donmuş hali gibi geliyor.
  • Olur öyle ya
  • yok ya .yeni çıkmış olabilir. geçen hafta bende yedim aynı şekildi ,şüphelendim tarihe baktım normal.sonra kapağa baktım yeni şekliyle vb. bişey yazıyordu .dedim heralde bunun üretimi böyledir.

edit: resimlere dikkat ettimde seninki krem şanti gibi olmuş. bendeki koyu ve donuk bir kıvamı vardı. anlamadım valla :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoRDNeLL -- 29 Haziran 2012; 1:23:57 >
  • dondurma köpek oldu diye okudum.

<Bu mesaj DH PREMIUM kullanılarak atıldı.>
  • O değil de, dondurmayı çatalla mı yiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenVeFeknoloji

O değil de, dondurmayı çatalla mı yiyorsun

Ya neyle yiyecektim? altında kadayıf var ki ilk kıvamı da çatalla yemeye uygundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamyoncu Şakir

quote:

Ya neyle yiyecektim? altında kadayıf var ki ilk kıvamı da çatalla yemeye uygundu.

Kaşıkla yiyebilirsin. Sen hiç o dondurmayı bir kapta ısıttın mı? Öyle ki köpük artık evden taşma kıvamına geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceplebi

quote:

quote:

Kaşıkla yiyebilirsin. Sen hiç o dondurmayı bir kapta ısıttın mı? Öyle ki köpük artık evden taşma kıvamına geliyor.

Vohaaaaaaa :D valla denerim ben bunu :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkadir

son kullanma tarihi ney ?

Sen deyince gittim baktım şimdi 27.02.14 :D zaten dün sorun yoktu ama bizim dangalak buzlukta kalınca böyle olmuş :D

@01001101

Aynen öyle benim memleketeim gaziantep zaten bu dondurmaların hepsi yalan :D esas dondurma salep diye birşeyle yapılıyor sanırım :)

ewt dolaptan kaynaklanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: VooDoo

buzdolabı no frost değilde dondurucu bölümü buz yapanlardansa suç dondurmada değil dolaptadır, dondurucu kısmı buzlanma kar yapan modeller statik dolaptır ve besini taş gibi yapar ama no frostlar öyle değildir

Bizde no frost var besinler taş gibi hocam buzlanma da sıfır
  • bozulunca öyle oluyo ama ben o tadı da seviyorum ye bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Giresunda yapilan sutlu dondurma vardi.Mukemmel otesi bir tadi var

maras satan yer degil mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.