Şimdi Ara

dondurma işinde kar marjı nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kar marjı nedir dondurma işinde arkadaşlar. bu işle ilgilenen bilgisi olan varmı acaba

• nasıl dondurma satacağına bağlı değişir kardeş.kimisi açık kimisi kapalı sever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

nasıl dondurma satacağına bağlı değişir kardeş.kimisi açık kimisi kapalı sever!

mümkünse açıkta kapalıda düşünüyorum ama daha önce hiç görmedim. tercihim açık dondurma şuan. olursa ikiside, dondurmacı-cafe tarzı bir yer açacağım yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

mümkünse açıkta kapalıda düşünüyorum ama daha önce hiç görmedim. tercihim açık dondurma şuan. olursa ikiside, dondurmacı-cafe tarzı bir yer açacağım yazın

hım yok eğer bi tanesini seçseydin olmayanı isteyen adama sende bulmuşsunda kıllısını arıyorsun diye çıkışabilirdin

neyse şaka bi yana da iki çeşidin olması iyidir tabi de özel servisle süslü püslü tabaklarda sunulan çikolata soslu dondurmalar ile (özgün olacak tabi) beğeni toplayabilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EXe-C*

quote:

hım yok eğer bi tanesini seçseydin olmayanı isteyen adama sende bulmuşsunda kıllısını arıyorsun diye çıkışabilirdin

neyse şaka bi yana da iki çeşidin olması iyidir tabi de özel servisle süslü püslü tabaklarda sunulan çikolata soslu dondurmalar ile (özgün olacak tabi) beğeni toplayabilirsin

satış pazarlamayı açtıktan sonra konuşuruz :) kar marjı hakkında net bilgim yok. onu öğrenmem lazım

• yukarı,

yok mu bilen ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nakliye fiyatları ne böyle
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.