Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
237.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ertanunver

usis şifremi kaybettim ya

Usissiz bir öğrenci düşünemiyorum.Hemen öğrenci işlerine başvur ve şifreni al
  • sırf bu üniversiteyi kazanabilmek adına bu yıl 2. kez öss ye girdim ve bütün özel hayatımı hiçe saydım, Yıldız Teknik Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği adına verdiğim tüm çabalar olumlu gibi duruyor. Sonuçlar gelse de net bir durum ortaya çıksa :) ayrıca girmediğim için nickimi dahi hatırlamadığım Dh üye olduğum bu ilk anda ilk post u da buraya yapmaktan gurur duyarım :)

Orjinalden alıntı: ertanunver

nerdedir bu öğrenci işleri hemen başvurayım alayım. ders seçicez filan 1. sınıf için. sonra karambole gitmemeyim. gerçi daha öğrenci kimliğimi ve paso muda almadım ama

Davutpaşa'da da var abi,Yıldız'da da..Yıldız'daki A blokta ama Davuttaki nerede bilmiyorum...

@integrity

İnşallah hoca bekliyoruz seni okula

Orjinalden alıntı: omerf

Bugun internetten sınav sonuçlarına baktım hazırlık sınıfını geçmişim ama ileri ingilizceyi verememişim üzüldüm vallaTekrar ileri ingilizce yeterlilik sınavı varmı eylülde?

Olması lazım ancak bence dönem içinde almak daha mantıklı.Daha iyi getiriyorsunuz harfsel olarak..

Başvurular Kasım ayında başlar ve biter. Erasmus yabancı dil sınavı ise Aralık sonu gibi, tercihlerse Mart'da oluyor.

Staj ilk günlerde sıkıcıydı, bunalmıştım ama şimdi bitmesin istiyorum nedense. Öğrenecek çok şey var.

quote:

Sabah saatlerinde döküm stajına başlamak için firmaya gittim; yönetici yanıma geldi ve...

''babanın hatırına seni kabul ettik; yoksa stajer almayacaktık; hem sana uygulama yaptırma şansımızda yok, eh seni fabrikaya gönderip çalıştıracak halimizde yok; naylon staj yaptıracaz sana, stajın bittiği zaman imzalanması gereken ne varsa al gel, hepsini imzalayalım; artık burda durmana gerek yok''

şeklinde bi cevapla karşılaştım; fazlasıyla şaşırdım, çünkü yaz tatilimi tamamen 6 hafta sürecek stajıma göre ayarlamıştım; sözde gidip adamakıllı bi staj yapıp bişeyler öğrenecektim; şansımı zorlayayım dedim ''ben aslında az çok işi öğrenmek istiyordum, o yüzden bi kaç gün gelsem olmaz mı?'' şeklinde bişeyler dedim ama ''maalesef o şu an bunu yapma şansımız yok'' diyerek kapıyı kapattılar
    ...

@ertanunver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 29 Haziran 2009; 15:17:22 >

• beyler ytü elektrik müh. düşünüyorum...bi kaç sorum var....

1-hazırlık sınıfı var mı...zorunlu mu...
    2-elektrik müh. de dersler ingilizce mi okunuyor türkçe mi...
    3-(belki 2.öğretimine girebilirim..yani büyük ihtimal 1.öğretim oluyorda 2. garanti....) Acaba 2.öğretiminde okuyanlar isterlerse sabahki derslere girebiliyorlar mı..öyle bişey duymuştum da...

son olarak elektrk müh okuyanlar mezunlar genel olarak okul ve bölüm hakknda ne düşünüyorlar...gel diyor musunuz
    ben ankara da oldugum için o masrafı yapcaına bilkent ee ye git diyor kuzenlerim..siz bu konuda ne dersiniz...şimdiden teşekkürler

• abuja kardes ben makıne muh iö yum sabahtan ders alma konusu dert degil yapılabılıyor misal ben 2donemdır derslerımın yarısını sabahtan aldım.elektrıkle ilgili bisi diyemicem ama fırsatın varsa yasadııgın sehırden baska bı sehırde okumanı tavsıye ederım ben sahsen cok memnunum iyiki baska bi sehirde okuyorum.

Orjinalden alıntı: abuja1

chomar saol bilgiler için...bu arada ytü makine 2.öğretm e de yetiyor gibi duruyo....ne dersin...????

Arkadaş senin kararını vercekse ona sorabiliriz. Ama bu senin hayati kararın olabilir. Hangisine daha yatkınsan ona yönel..

scary bilgilendirdiğin için teşekkür ediyorum kardesm

Orjinalden alıntı: scary.

elektrikte bikaç tane tamamıyle ingilizce olarak verilen meslek dersi var, onun dışında türkçe
    hazırlık okuyarak veya sınavla hazırlık muafiyetini vermek zorunlu
    siemens kadrosuna bakarakta iş yaptığını söyleyebilirim bu bölümün

Abi nasılsın Uzman Mobiller bir bir bırakıyor galiba forumu (bkz:PHI )

Orjinalden alıntı: scary.

geçti bizden o işler ya :D

Kendimi inşaat sektörüne verdim diyorsun
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.