Şimdi Ara

Donanımhaber yaratıcıları iş başına ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun yıllardır doğa, hayvancılık , gezmek tozmak motorculuk vs.. yüzlerce konu açıp sürekli kafa şişirmişliği olan biri olarak yardımınızı istiyorum..

Yaklaşık 4 yıldır ayda en az 4 defa kamp kurmaya doğaya kaçıyorum bu işi öyle abarttım ki çadırdan işe gitmişliğim çok çok fazlalaştı.. ancak doğa hayatı ile iş hayatı arasında bir ayrıma girmeyede başladım.. çalıştıgım firma demir çelik firması ben ise doğa hayranıyım ortada muazzam bir tezatlık var.. sırf yaşamak için çalışmak zorundaysam bunu bilgisayar başındada yapabilirim diye düşünmeye leptobum yanımdayken sürekli hem iş hem o hayatı yaşarım düsüncesine boğulmaya basladım..

Aklımda ;
    Bushcraft solo kamp ve gerekli bilgileri..
    Sözlümle ve türkiyenin birçok yerinde yaşayan bu işle ugrasan arkadaşlarımla birlikte kamp videoları.. bilgileri..
    Motorculuk ve seyahat şehirlerin bina olmayan gerçek tanıtımları..
    Ahşap oymacılığı
    Bıçak yapımı
    Doğadaki pratik çözümler
    Telefon fotoğrafçılığı
    Ve bunların getirisi olabileceğini düsündüğüm
    Reklam verenlerin Ekipman tanıtımları

İlerleyen dönemde ise arazime dikeceğim ahşap evin tüm yapım aşamaları gibi..

İçeriği genelde anladığınız üzere doğa.. ahşap.. kamp konaklama tarzları ateş nasıl yakılırdan ziyade nasıl verimli kullanılır tarzında olacak sekılde

Domain alıp site açmak
    Youtube video içerik üretimi
    İnstagram sayfası ile etkileşim ve soru cevap üzerinden organizasyonlar düzenlemek

Fikirlerim mevcut..

Uzun zaman oldu doğadayım.. doğada büyüdüm diyebilirim aynı zamanda 15 yıldır motor kullanıyorum saçma sapan kavga için vlogdan bahsetmiyorum motorum ile off yollarda çekilebilecek uzun maratonlu seyahatler şeklinde olacak..

Doğa için ise 6 7 güne varan kamplarım oluyor.. +40 derecede adanadan tutunda -20 derecede boluda dağın en yüksek rakımına..

Açıkçası hem altın değerinde fikirlerinize hemde akılda kalıcı kısa ve türkçe isme ihtiyacım var.. birkaç öneri fena olmaz diye düsünüyorum..

Şimdiden teşekkür ediyorum :)

Edit : siteyi ve diğer sosyal medya hesaplarını oluşturdum tüm özel mesaj yoluyla fikir veren arkadaşlara teşekkürler :)
    Şimdi ise konu ve merak ettikleriniz konusunda yardıma ihtiyacım var her öneriye açığım :)

Web :https://2tekerdoga.com/

Youtube :

İnstagram :
    www.instagram.com
    Doğanın İzinde (@2tekerdoga) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/2tekerdoga/?igshid=p7mxw2vv5rms

Twitter :https://twitter.com/2tekerdoga?s=09

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blgrçoban -- 19 Kasım 2019; 13:43:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• herşey bir tarafa da hocam doğadan işe nası gidiyorsun?zıçmıyor musun?duş almıyor musun?
  • yaratmak allaha mahsustur. kutsalımıza hakaret edemezsin
  • dene bence.

• Hocam bu yaptıklarını düzenli olarak, bir konu seçerek özellikle vlog'lar yapabilirsin. YouTube'dan takipçin olurum:)
    Keyif alarak izliyorum genelde insanların doğada yaptıkları konuları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıraktı

Hocam bu yaptıklarını düzenli olarak, bir konu seçerek özellikle vlog'lar yapabilirsin. YouTube'dan takipçin olurum:)
    Teşekkür ediyorum amacımda buna yakın olacak.. her platformu farklı sekılde kullanarak ilerlemek istiyorum sadece yaratıcı isim önerilerine ihtiyacım var açıkçası :) buradan paylasabilirim yapacağım olayı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

herşey bir tarafa da hocam doğadan işe nası gidiyorsun?zıçmıyor musun?duş almıyor musun?
    :) iş yerimde duş imkanım mevcut doğadada dilersen pratik şekilde duş alabileceğin torba sistemleri var. Tuvalet ihtiyacı için doğada çok fazla sorun yaşamıyorsun :) aslında benimde yapmak istediğime örnek bu tarz soruların cevaplarını insanlara iletmek :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağlam İş Fikirleri (Ana Konu)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blgrçoban

:) iş yerimde duş imkanım mevcut doğadada dilersen pratik şekilde duş alabileceğin torba sistemleri var. Tuvalet ihtiyacı için doğada çok fazla sorun yaşamıyorsun :) aslında benimde yapmak istediğime örnek bu tarz soruların cevaplarını insanlara iletmek :)

Alıntıları Göster
    totoyu suyla yıkamadan doğada nası çözüyoruz?heleki bu soğuk günlerde
    hadi o işi hallettik diyelim sabah buz gibi çadırda üşümüyor musunuz?
    birde bende kamp olayına başlamak istiyorum araba şart mı bu iş için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 1 Kasım 2019; 14:55:0 >

• riaz kullanıcısına yanıt
    arabada kamp yapmak daha iyidir özellikle SUV ise

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

arabada kamp yapmak daha iyidir özellikle SUV ise
    arabam yok işte , o zaman hiç başlamıyım ben
  • .
  • Metalurjiyle doğa arasında itibat kurmak son derece kolay.Tabi romantik kaygıların yoksa,ne eyleyeyim eşyayı demezsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 1 Kasım 2019; 16:3:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıraktı

Hocam bu yaptıklarını düzenli olarak, bir konu seçerek özellikle vlog'lar yapabilirsin. YouTube'dan takipçin olurum:)
    Siteyi oluşturduk :) logo ve web için bilgi yazıları makaleler yazıyorum şu an çok eksiğim var :) videolarada sıra gelecek önce web sitemi biraz dolu dizgin bilgi kaynağı haline getirmek istiyorum ;) takip ederseniz çok sevinirim gerçekten :)

Web :https://2tekerdoga.com/

Youtube :

İnstagram :
    www.instagram.com
    Doğanın İzinde (@2tekerdoga) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/2tekerdoga/?igshid=p7mxw2vv5rms

Twitter :https://twitter.com/2tekerdoga?s=09

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.