Şimdi Ara

DONANIMHABER VS EKŞİSÖZLÜK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakın şimdi size dh ve ekşiyi karşılaştırıyorum. hangisi alır siz karar verin.

Ekşideki herkes brad pitt olacakken torpili olmadığı için olamamıştır. Yoksa tam bir alfa erkeği/dişisidir

Donanımhaberde 190 mavi gözlü trollerin dışında çoğu kişi alçakgönülldür

-

Ekşideki yazarların çoğu dandirik üniversitelerin boş bölümlerinden mezun olmuştur buna rağmen eğitim sistemine vs. sallarlar

Donanımhaberde sürüyle mühendis vardır, ve boş üniversitelerden değil hatrı sayılı yerlerden mezun olmuşlardır

-

Ekşide herhangi birine mesaj atsanız (erkek-kadın yazar farketmez) cevap vermemek için elinden geleni yapar, kerpetenle laf alırsınız ağzından. ve bunu konuşmak istemediği için değil egoları izin vermediği için yapar.

Donanımhaberde kime yazarsanız yazın mutlaka cevap alırsınız hiçbir mesajınıza görüldü atılmaz. hatta konuşmanızı devam ettirip uzun süreli arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

-

Ekşisözlükte hükümete giydirmek birinci kuraldır. bu şartı sağlamayan birisi ekşi yazarı olamaz. Sözde objektiflerdir fakat hükümet yanlısıysanız her türlü hakareti hak ediyorsunuzdur.

Donanımhaberde her görüşten insan bir arada bulunuyor. Ben şuana kadar kendi aralarında uyuşamayanlar gördüm evet, ama forumda tutulmadı o insanlar hepsi banlandı. ekşisözlükte hiçbir suç değil siyasi görüş yüzünden küfür etmek.

-

Son olarak, format olarak ekşisözlük ve donanımhaber birbirinden farklı platformlar olabilir fakat yazarlar genelde aynı yaş gruplarından oluştuğu için formatın pek önemi kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabi Alonso -- 3 Mart 2017; 16:38:53 >

• DH alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 3 Mart 2017; 16:40:55 >
  • karakter olarak herkes bir platformda toplanıyor ekşinin ortamını seven ekşide donanımhaber ortamını seven donanım haberde takılıyor.

boşu boşuna kıyaslama yapmışsın konu kilit üye ban.
  • Ekşi'deki insanlar çoğunlukla daha iyi eğitimli ve alçak gönüllü. Hiçbir şeyi beğenmeyen aşağılık kompleksli insanlar da yok değil.

Bura ergen yuvasıyken orada çoluk çocuk yok. Olsa bile çok nadir 17-18 yaşındakiler var onlar da saygısız değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama hala ekşide çaylağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Ekşi'deki insanlar çoğunlukla daha iyi eğitimli ve alçak gönüllü. Hiçbir şeyi beğenmeyen aşağılık kompleksli insanlar da yok değil.

Bura ergen yuvasıyken orada çoluk çocuk yok. Olsa bile çok nadir 17-18 yaşındakiler var onlar da saygısız değil.

Eğitim konusunda dh ile yarışabileceğini sanmıyorum. Sol framede fuckbuddy ilanları olan bir siteden bahsediyoruz, saygı ve alçakgönüllülük denen şey orada yok maalesef
  • hiç böyle bir soru sorduğum olmadı ama altındaki araba ve okuduğun okul nedeniyle durduk yere ailenin ne iş yaptığını merak ettim.

Sanane demek hakkın elbette var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 3 Mart 2017; 16:45:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

quote:

Ekşi'deki insanlar çoğunlukla daha iyi eğitimli ve alçak gönüllü. Hiçbir şeyi beğenmeyen aşağılık kompleksli insanlar da yok değil.

Eğitim konusunda dh ile yarışabileceğini sanmıyorum. Sol framede fuckbuddy ilanları olan bir siteden bahsediyoruz, saygı ve alçakgönüllülük denen şey orada yok maalesef

Eğitim konusunda asla ekşi ile yarışamazlar. Burada iyi üniversitelerde okuyanlar hep öğrenci. Zamanı gelince bırakıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 3 Mart 2017; 16:50:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

hiç böyle bir soru sorduğum olmadı ama altındaki araba ve okuduğun okul nedeniyle durduk yere ailenin ne iş yaptığını merak ettim.

Sanane demek hakkın elbette var.

Baba mühendis anne bankacı. Orta-Üst düzey yönetici

• kangal alır
  • quote:

quote:

quote:

Eğitim konusunda asla ekşi ile yarışamazlar. Burada iyi üniversitelerde okuyanlar hep öğrenci. Zamanı gelince bırakıyorlar.

Hocam amerikada japonyada okuyan insanlar var bu forumda, hemde baba parasıyla değil emeğiyle alın teriyle giden insanlar onlar. Hatta burayı blog gibi kullanıp insanların aklına takılanları cevaplıyorlar. ekşi yazarı ne yapıyor ? baba parasıyla nişantaşı,bilkent %25 burslu boş bir bölüm okuyup 5 yıl sonra işsiz kalınca "eğitim sistemi çok kötü yeaa, hükümet istifa etsieenn".ekşinin eğitim seviyesini kesinlikle küçümsemiyorum ama çoğunluğu öyle.

• Konu dışı ile kıyaslarsak ekşi kesinlikle. En azından ergenliğe girmemiş çocuk yok. Ama site olarak kıyaslarsak Donanım Haber her türlü.

• aga ekşi nedir ya dh ile ekşiyi kıyaslaman bile dhye hakaret
  • Ekşi insanı ekşici kalıbına girer aslında hiçbirisi kendisi gibi davranmıyor sözlüğe yazarken iticiler ve dh insanı anadolu insanıdır.

• sizi çomar donanım haber ölücüleri ekşinin külü bile olamazsınız lan.
  • Benim ölücülerim, trol yazarlarim bile bir başka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoluk çocuk olayına katılıyorum. Nasıl inci sözlük çocuk çoluk yüzüne dağıldı burası da öyle olacak.

• tamamen farklı amaçlarla kullandığım iki ayrı platform.

sözlük; gündemde çoğu zaman yandaş kimselerce bahsedilmeyen olayları birinci ağızdan ve kaynağıyla beraber öğrenmek için kullandığım bir yerdir temel olarak. çok fazla entry okuyorum ancak ilgimi çektiği için bu. yoksa temelde yukarıda bahsettiğim amaç geçerli.

dh ise daha çok samimi hissederek insanlarla fikir alışverişi yaptığım bir ortam. ikisine de zaman ayırırım, ikisine de girerim, ikisinin de yeri ayrıdır.

benzerlik olarak da buranın citizen'i varsa günah keçisi, sözlüğün de kanzuk nam-ı diğer dürümcüsü vardır. ayrıca ikisi de güzel insanlardır bana sorarsanı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam amerikada japonyada okuyan insanlar var bu forumda, hemde baba parasıyla değil emeğiyle alın teriyle giden insanlar onlar. Hatta burayı blog gibi kullanıp insanların aklına takılanları cevaplıyorlar. ekşi yazarı ne yapıyor ? baba parasıyla nişantaşı,bilkent %25 burslu boş bir bölüm okuyup 5 yıl sonra işsiz kalınca "eğitim sistemi çok kötü yeaa, hükümet istifa etsieenn".ekşinin eğitim seviyesini kesinlikle küçümsemiyorum ama çoğunluğu öyle.

Ekside bu dediklerinden hic yok mu saniyorsunuz hocam?

İki tarafi da genellemekten kacinmak lazim. Ama ekside trol daha az yalan yok. Millet arti kasmak icin ilkokul seviyesinde espriler de yapmiyor dogrusu.

Ama ben burdaki cahillerle sidik yarisi yapmayi seviyorum cunku zaten kafami bosaltmaya geliyorum. Bazen iyi uyelerle guzel muhabbet oluyor. Otomobil genelde seviyeli ve teknik altyapi uzerine kurulu cok muhabbetimiz oldu. Nitekim forumun az kullanilan kisimlarinda da ortam samimi guzel. Ama mesela dh garaja gir bak, seviye bayrampasa esenler gibi. Cakma zenonlar, filmler havada ucuyor. Ayni sekilde konu disinda da millet komiklik yapicam diye sebege donmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kangal alır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.