Şimdi Ara

DONANİMHABER RADYO SİSTEMİNİ KURSAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yayın yapacak arkadaşlar elbet bulunur bende her gün yayın yapabilirim..

Çalınılacak şarkılar djlerin stillerine göre olur ben her telden çalabilirim..

Hem site reklamlarını ayrıca radyodada yapabiliriz. Yani Donanimhaber kurucularıda bu işten karla cıkabilir..

Daha önce 1 kaç sitemde radyo sistemi kurmustum ve takır takır işlemişti..sonra maddiyat durumlarından dolayı kapandılar o ayrı mesele..

Şimdi Gerekli Olanlar :

Dj'liğe gönüllü yapabileceğine inanan kişiler Min. 17 yaş..(Forumda kendini ispatlamış ihanet etmeyecek kişilerin seçileceğini unutmayın)

Bir web alanı sponsoru ki host sponsorluğu zor birşey değil web hosting bölümündeki arkadaşlar yardımcı olabilir.

radyo.donanimhaber.com diye bir subdomaini yetkililerden istemek..

Ve sade bir tasarım yapabilecek webmaster arkadaşa ihtiyaç var..

Ki düşünüyorumda bunları bu site içinde çok rahat bulabiliriz.

Resmi bir şekilde(cıvıtmadan) radyo olayını aktif hale getirebiliriz..

Ben yapacağım yayında her türden müzik ve Donanimhaber sitesindeki forumdaki izlenmesi gereken konuları (sadece konu dışı değil) gerekli duyuruları araştırmaları vs. donanimhaberle ilgili şeylerden bahsetmek geldi aklıma..

Boş saatleride ben winampı açar güzel bir müzik listesi oluşturur koyarım o çalar..

Ben böyle bir öneri sundum beğenenler destekleyenler.. beğenmeyenlerde olmaz çünkü şu şu sorunlar çıkar vs. gibi yorumlarda bulunursa sevinirim..

ben radyoyla aşırı derecede ilgilenirim saten ilgilenecek birşey arıyorum bu benim için fena olmaz

• forumdestek@donanimhaber.com'a mail atınız....

• mehmethan dahiyanece bi fikir sonuna kadar destekçinim
  • Olabilir iyi fikir. Acid Pro, Sound Forge, Fruty Loops, Virtual Dj vb. kullanmışlığım vardır
  • Benim zamanım olsa bende yapardımda zamanım yok be abicim
  • ben daha çok destek gelceğini sanıyordum..
  • Askere gitmeseydim kesin yardımcı olurdum. Hem DJ'lik, hem de web tasarım konusunda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux grup sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yöneticiye başvuralım olmaazmı daha kesin bi cvp alırız
  • Aslında fikir güzel ama ben donanımhaber gibi bir site radyosunun 3 liralık mikrofon ve dandik bir kaç programla yapılmasından yana değilim. misal vidyo incelemelerinin stüdyoda pro. ekipmanlarla yapıldığını gören kişi aynı özveri ve ekipmanı radyo konusunda da bekler. bu durumda dh radyosu açamazsını demiyorum, radio.donanimhaber.com adını alamazsınız.
  • muzık tarzı konusunda kesınlıkle kawga cıkar...............
  • Müzik tarzı ve ekipmanlar en baş sorunlardan ama gönüllü arkdaşlar var dj lık yapabilecek ama sonuçta bu ufak bişi olucak çokta uzman ekipmanlara gerek yok die düşünyorum Ama şonuçta hiç bir şey belli deil yönetilerle bu hakkında hiç bir konuşma yapılmadı şimdi sadece gönüllülere ihtiyaç ve izine ihtyamız var

Müzik tarzı hkkında ' da şöle bi uygulama yapabilriz günün belirli saatleri ne göre müzik tarzlarını yerleştrebilriz ÖRN : Sabah radyo saat 9 ile 11 arası pop türü yayın yapar 11 ile 1 arası rap tarzı yada rock tarzı

Ekipman : içinde çok pahalı bişi kullanmıcaz tabiki ama orta seviye bişi ayarlamaya çlışırız hatta bu radyo istemini kurarsak eger dh kurucuları bu işten karlı bi şekilde para kazanabilir. Reklam vs . gbi reklam işi olursa yöneticiler daha da yardımcı die düşünüyorum ama

Kısaca bu radyo işi biraz güven istiyo sözünü tutup belirli saatlerde yayını yapıcak kişilere ihtiyaç var
    host işlemi ' ni yapıcak kişiler ve radyo yu kuracak kişiler forumumuzda yterli sayıda var şu anda yönetilerle konuşmak kalıyo

NOTT: MESAJIMI OKUYUP İÇİNDEN BU ÜYE NDN BOŞ BOŞ KONUŞUYODA BİŞİLER YAPMIO DERSENİZ !!!!

WEB HOST İŞİNDEN HİÇ ANLAMAM SEBEBİ BU VEDE EKİPMAN LARIM YOKK

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 20 Mart 2009; 14:03:35 >
  • dostum seni o zmm KARALİSTEYE alıyoruz sen radyoya fesat karıştırır sın şaka dostum
    ama böle senin baby leri ayırarak yayın yapmayıo düşünüyoruz
  • ya ben gayet ciddi bi şekilde yapmayı düşündüm..

yönetime mail de attım bakalım cevap nasıl olacak..
  • ben yayın yapabilirim 11 den sonra .. daha önce bu işi uzun süre yaptim nisanfm vs vs vs.
  • lythari eğer domain, hosting gibi konuları halledebilirsek sana ulaşacağım
  • öle bişi olsa yöneticiler indirir arpayı sizde öle yayındı radyoydu konusur durursunuz
  • reklam gelirlerinin büyük payı yine siteye kalsın.. geri kalan birazı radyoya ve djlere dağıtılır o konuda bişeyler ayarlarız..
  • bni de ekle bn de 8,30 ile 11 arası yayın yapabilrim
  • Nasıl Yapılcak Anlatın Bende Her Telden Çalarım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.