Şimdi Ara

Donanımhaber Özel Skini İçin Öneriler, Talepler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MP modunu yayınlayanlardan bilgi aldım, kendi özel skinimizi oyun içinde kullanabiliyoruz. Böylece birbirimizi ayırt edebileceğiz ancak bu skini sadece dosyaya sahip olanlar görebilecekler. Diğerleri bizim skinimizi göremeyecekler dosyaya sahip olmadıkları için. İleride firmalar kurulunca ve tam sürüme geçince bir cözüm gelir buna da.

Önerilerinizi ve çalışmalarınızı burada toplayabiliriz. Yapmak biraz teferruatlı bir iş, bilgisayar başına geçince bir kılavuz hazırlamayı düşünüyorum. İsteyenler kendi çalışmalarını koyar, isteyen fikir verir. Böylece bir oylama altında en güzel skini seçeriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tırların yatak bölümüne küçük bir dh logosu olabilir
  • farklı tırlara uyumlu olacak mı? önerim turuncu renk zor olmayacaksa güneşlik üstüne yazı.
  • Ee ne oldu bu iş
  • @White Devil

Güneşlik üstüne yazamam ama güneşliğin üstündeki yerin üstüne yazabilirim. Evet tüm tırlara uyumlu olacak. Yani yakın zamanda evet. Deneme amaçlı Scania ya da Volvo'ya yapacağım çünkü bir ana skin oturtup diğerlerine oturtucağım. Yeni Volvo'nun skin texture'larını bulamadım, direk SCS'ye sordum. Daha cevap gelmedi.

@Draqonn

Olacak hocam olacak, daha başlayamadım maalesef.

• artik yapalim su skini her turuncu gordugume selam verip fail olmaktan biktim

• Konvoy yapıldığında genellikle dorsesiz çıkıyoruz, Bu nedenle Tırın sırt bölümüne DH Logosu gelecek biçimde skin yapılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Buyrun Bizim Klana Gelin 40 Kisi Vardir Hepsi Orjdir

benim Facem
    https://www.facebook.com/cihanarici10

Ts3
    85.111.36.36:12 Sifre Faceden ekleyin vereyim...

Ets2MP Türkiye Destek
    www.ets2mp.org
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.