Şimdi Ara

Yeni açtığım siteye tavsiyeleriniz eleştirileriniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abilerim Kardeşlerim herkese merhabalar ben sefa yaklaşık 2 ay önce teknoloji meraklısı olan şahsım site açmak gibi bir karar verdim ve kısıtlı bilgim ile birlikte başladım hazırlığa wordpress e dair bir çok kaynaktan bilgi edindim ve içerik oluşturmaya başladım ama tasarımcı abilerimden ve siz teknoloji okurlarının tavsiyeleri benim için çok önemli.Mobil uyumlu bir site hazıraldım fakat renkler ve yazı fontları konusunda yada başka herangi bir konuda sitede nereleri geliştirebilirim lütfen yorum yaparmısınız.

    Site: www.sefally.com




  • Daha sade bir yazı fontu olabilirdi.  

  • Cevabın için çok teşekkür ederim zaman ayırıp baktığın içinde.Yorumunu dikkate olacagım:).Son olarak Sence İsim akılda kalıcımı yada saçma bir isimlendirmesimi var bu konudada görüşünü alırsam ve tasarım konusunda çok çok mutlu olurum :)

  • Zeen teması kullanılmış, satın aldıysanız tamam fakat illegal ise ileride başınıza işler açabilir. Renklerde sorun yok, modern ve kullanıcılara yabancılık çektirmeyecek font'lar istiyorsanız serif fontlar yerine roboto, open sans, lato gibi sans serif fontları tercih edin.

  • Beğendim hocam, güzel yapısı var,

    ufak bir ayrıntı olarak, monitörün en soluna ve en sağına yaslanan şeyler olmasa daha güzel olmaz mı ?

    Her şey sitenin maximum genişliği kadar geniş olsun, daha fazla genişlemesin gibi.

  • poko001 P kullanıcısına yanıt

    Cevabın için çok teşekkür ederim temayı 2 ay sonra orjinali ile değiştirecegim biraz pahalı bir tema nack değiştirecegim orjinali ile.Sence Gezi-Seyehat ve Sağlık kategorisi teknoloji haberleri yapan bir site için saçma kategorilermi ve isimde kalıcılıgı konusu aklımı kurcalıyor.Son olarak yazı fontları google seo sıralamasında bir etkenmi bilgin varmı dostum.

  • limbesh kullanıcısına yanıt

    Cevabın ve ilgin için çok minnettarım dediğin mantıklı evet değiştirdim.:). Sence yada sizce hergün kaç içerik haber yada makale girsem siz böyle bir siteyi takip edersiniz yani güncel kavramı sizin için günde kaç kaliteli içerik demek minimum.Ben günde maksimum 2 içerik girebiliryorum şuanlık.Yaklaşık 30 makale ve haber mevcut günde 5 ziyaretçisi var aydada 200 tl gibi bir reklam kazancım var bir kaç ay sonra bir yazar ile anlaşmak istiyorum fazla ücret istemez ise tabi :).Google news de ne yazikki çok az haberim çıkıyor Seo konusunda çok bilgim yok her yazım yoast seo ve anahtar kelime uyumuda olsa Donanım haber Webtekno ve ilk 5 de ki teknoloji devlerini yakalayamıyorum ne yazııkkı:) 1 yılllık hedefim günde 100 ziyaretçi ve site içi dolanma zamanlamasıda 5 dakika.Sizce zor bir hedefmidir günde kaç haber ve kaliteli haber girmem gerekiyor her konuda fikrinizi beyan edebilirsiniz. :)





  • Levın kullanıcısına yanıt

    Wordpress pek tercihim değil fakat Rank Math Yoast'dan daha iyi. SEO deneye yanıla öğrenilir, dizayn bir noktaya kadar etkili olabilir fakat asıl olan özgün içeriktir yani öncelikle SEO'lu içeriğe yoğunlaşmanızı öneririm. Bunlar biraz uzun konular, r10.net forumlarında bu konular hakkında bilgiler bulabilirsiniz.

  • Levın kullanıcısına yanıt

    Ben doğru kişi değilim, ne yaparsan yap büyük ihtimalle hiç takip etmem,

    doğrusu bu.

  • Rank Math ile seo ayarlarını yap mükemmel eklenti buradan ayarları yapabilirsin https://www.teknop.net/rank-math-seo-ayarlari-nasil-yapilir-2021//

  • slider'a siyah filtre ekleyebilirsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir de footer bölümüne biraz özen gösterenilirsin. bu ikisi dışında güzel

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.