Şimdi Ara

Donanımhaber Grid Takımı (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.241
Cevap
6
Favori
76.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slash

On 9 April 2012 6:31:14 UTC, PrimeGrid’s Sophie Germain Prime Search found a World Record Sophie Germain prime: 18543637900515*2^666667-1 (2p+1: 18543637900515*2^666668-1)

The prime is 200,701 digits long, eclipsing the previous record of 79,911 digits. It enters Chris Caldwell's “The Largest Known Primes Database” ranked 1st for Sophie Germain primes.

The discovery was made by Philipp Bliedung (pabliedung) of the United States using an Intel Core i7 950 @ 3.07GHz with 12 GB RAM running Linux. Philipp is a member of the USA team.

The prime was verified on 9 April 2012 9:36:15 UTC, by Lee Blyth (IshtarIS) of Australia using an Intel Core i7 2600k @ 3.40GHz with 8 GB RAM running Windows 7 Ultimate. Lee is a member of the Ishtar team.

Alıntıları Göster
    yaklaşık 2 hafta içinde iş değişikliği sonucu bolca vaktim olacak. 1 yıla yakın süredir ilgilenemiyordum... türkçeleştirmeyle de ilgilenemedim. ne durumda bir fikrim yok. ona da bakacağım. iki hafta sonra görüşmek dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanceleratoR

yaklaşık 2 hafta içinde iş değişikliği sonucu bolca vaktim olacak. 1 yıla yakın süredir ilgilenemiyordum... türkçeleştirmeyle de ilgilenemedim. ne durumda bir fikrim yok. ona da bakacağım. iki hafta sonra görüşmek dileğiyle.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar, dh yönetiminin takımımıza olan ilgisizliği nedeniyle, dh takımından ayrıldım ve bir boğaziçili olarak boğaziçi üniversitesi takımına katıldım. artık oraya katkı sağlaıyorum, bu aralar sistemi ele aldık, tamir konusunda uğraşacak fazla zamanım olmadığından, biraz ağırdan alıyorum. isteyen arkadaşları yeni takımımıza beklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: maglev45

Bende 2-3 gün önce başladım mübtelası oldum... Şu an Einstein@home'dayım ama kafama takılan bir kaç konu var yardımcı olabilirseniz memnun olurum...
    1.Bazı işlemler bittiği halde niye hala "pending" yazıyor?
    2.GPU kullanma davası nedir ne işimize yarar?

Alıntıları Göster
    Evet artık bende takıma katıldım sadece seti@home dayım çünkü bir tek o ilgimi çekti allahtan ekrankartı cuda destekliyorda işlemler hızlanıyor neyse bu arada bu kerdi nedir ne işe yarar?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolnQuiet

İyi o zaman, hoşgeldin takımımıza.

Alıntıları Göster
    haberim yoktu bundan bende katılayım

Kurdum ve 3 projeye katıldım. Donanımhaber takımınınada katıldım zaten skyrim oynarken bıle benım pc işlemci gücününü ancak %10 kullanıyor barı bır ıse yarasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 14 Ekim 2012; 18:22:55 >

• Bilgisayarı açınca ilk isim girmek olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kerem-

Bilgisayarı açınca ilk isim girmek olucak
    raporlanmaya hazır işler neden gitmiyor acaba bir sürü iş bitti ama öyle raporlanmaya hazır diyor sadece..

İyi o zaman, hoşgeldin takımımıza.

Alıntıları Göster
    takip

Orijinalden alıntı: 1200gs

takip

Alıntıları Göster
    katılmak isterdim ama grup dağılmış şuan girebilceğim gruplara açığım işlemcime güveniyorum :D

Orijinalden alıntı: Entüisyonist

katılmak isterdim ama grup dağılmış şuan girebilceğim gruplara açığım işlemcime güveniyorum :D

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, geçen haftadan beri bitcoin kapsamında madenciliğe başladım. Bilime katkım olsun yani hesaplama gücümle bağış yapayım diyorsanız BOINC güzel fikir. Ancak bu işden aynı zamanda para da kazanayım diyorsanız bitcoin i bir inceleyin derim. Esasında biz geç kalmışız, adamlar geçen sene ekran kartlarıyla para basmış bu işden, yakında da ASIC (Application Specific Integrated Circuit-Uygulamaya Yönelik Entegre Devre) ler geliyor ve PC ekipmanlarıyla bitcoin madenciliği yapmak yani bitcoin leri üretme devri karlı olmaktan çıkıyor fakat 5 sene ya da 10 sene sonrasını düşündüğünüzde küresel finans piyasasının 1000 de 1'ini bile ele geçirse bu inanılmaz birşey demek. Zaten yakında DH'da da bitcoin adresleri havada uçuşmaya başlar, birşey alır satarken.

Aslında, fikir manyak birşey ayrı bir konu açıp uzun uzun anlatmak isterdim ama vaktim yok. ilgilenenler burdan başlasın: bitcoin.org
    daha ayrıntılı bilgiler buradaki forumda:https://bitcointalk.org/

Halen ASIC siparişi için geç kaldığımdan, onun yerine bitcoin alsam mı diye düşünüyorum. 1 bitcoin şu aralar 10 dolar civarı ama 5-10 yıl sonra 1000 dolarlara çıkabileceğini düşünüyorum şahsen. Malum, arz-talep meselesi. Ha, bitcoin batadabilir tabii, hükümetler karşı çıkarsa. Bakalım artık.

• quote:

Arkadaşlar, geçen haftadan beri bitcoin kapsamında madenciliğe başladım. Bilime katkım olsun yani hesaplama gücümle bağış yapayım diyorsanız BOINC güzel fikir. Ancak bu işden aynı zamanda para da kazanayım diyorsanız bitcoin i bir inceleyin derim. Esasında biz geç kalmışız, adamlar geçen sene ekran kartlarıyla para basmış bu işden, yakında da ASIC (Application Specific Integrated Circuit-Uygulamaya Yönelik Entegre Devre) ler geliyor ve PC ekipmanlarıyla bitcoin madenciliği yapmak yani bitcoin leri üretme devri karlı olmaktan çıkıyor fakat 5 sene ya da 10 sene sonrasını düşündüğünüzde küresel finans piyasasının 1000 de 1'ini bile ele geçirse bu inanılmaz birşey demek. Zaten yakında DH'da da bitcoin adresleri havada uçuşmaya başlar, birşey alır satarken.

Aslında, fikir manyak birşey ayrı bir konu açıp uzun uzun anlatmak isterdim ama vaktim yok. ilgilenenler burdan başlasın: bitcoin.org
    daha ayrıntılı bilgiler buradaki forumda:https://bitcointalk.org/

Halen ASIC siparişi için geç kaldığımdan, onun yerine bitcoin alsam mı diye düşünüyorum. 1 bitcoin şu aralar 10 dolar civarı ama 5-10 yıl sonra 1000 dolarlara çıkabileceğini düşünüyorum şahsen. Malum, arz-talep meselesi. Ha, bitcoin batadabilir tabii, hükümetler karşı çıkarsa. Bakalım artık.

Alıntıları Göster
    Yukarı. Birisi yardım edebilir mi ? Nasıl katılabiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

Yukarı. Birisi yardım edebilir mi ? Nasıl katılabiliriz ?

Alıntıları Göster
    uzun aradan sonra aklıma esti yeniden yükledim.macarlara sempatimden dolayı sztaki araştırmasına katıldım :)

Orijinalden alıntı: lumpazivagabundus

uzun aradan sonra aklıma esti yeniden yükledim.macarlara sempatimden dolayı sztaki araştırmasına katıldım :)

Alıntıları Göster
    Güncel!

Seti'den sonra artık Einstein kasmaya başladım :)

Orijinalden alıntı: alperuzi

Güncel!

Seti'den sonra artık Einstein kasmaya başladım :)

Alıntıları Göster
    Şöyle bir baktımda donanım haber takımı BOINC'te bir zamanlar birinciliğe oynarken şimdi baya geri düşmüş. Üçüncü olmuş.
    Ateistler takımı DH'e tur bindirmiş :-)

1- Turkiyeli Ateist ve Agnostikler 270,349,058
    2- ek$i sozluk cpu power 153,955,655
    3- Team Donanimhaber 138,687,095

Orijinalden alıntı: atast

Şöyle bir baktımda donanım haber takımı BOINC'te bir zamanlar birinciliğe oynarken şimdi baya geri düşmüş. Üçüncü olmuş.

"hadi bunuda aciklayin ateistler" diye diye bu hale geldi bunlar. Aciklayamayinca bazi seyleri hemen buna saldirmislar anlasilan:D

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

"hadi bunuda aciklayin ateistler" diye diye bu hale geldi bunlar. Aciklayamayinca bazi seyleri hemen buna saldirmislar anlasilan:D

Alıntıları Göster
    Bende donanımhaber takımına katıldım. Önceden 1 tane takıma katılmıştım ama dh takımını görünce buna katıldım. Önceki takımımdan nasıl çıkabilirim? Sadece dh takımında olmak istiyorum.

Birde seti@home projesini araştırıyorum ama astro pulse diye birşey daha araştırılıyor. Bunları iptal etsem birşey olurmu yoksa seti@home bağlantısımı bunlar?

Donanımhaber Grid Takımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Bende donanımhaber takımına katıldım. Önceden 1 tane takıma katılmıştım ama dh takımını görünce buna katıldım. Önceki takımımdan nasıl çıkabilirim? Sadece dh takımında olmak istiyorum.

Birde seti@home projesini araştırıyorum ama astro pulse diye birşey daha araştırılıyor. Bunları iptal etsem birşey olurmu yoksa seti@home bağlantısımı bunlar?

Donanımhaber Grid Takımı

Alıntıları Göster
    Merhaba,

iptal ederseniz bir sorun olmaz. Bundan sonra işlemci gücünüz sadece DH'e akar.
    Alternatif olarak AstroPulse projesindeki profil sayfanıza gidip orada üye olduğunuz takımdan ayrılıp DH takımına katılmanızda mümkün. Hangi takımda olursanız olun en önemlisi BOINC ile faydalı işler yapıyor olmak. Gerisi çokta önemli değil.

• quote:

Merhaba,

iptal ederseniz bir sorun olmaz. Bundan sonra işlemci gücünüz sadece DH'e akar.
    Alternatif olarak AstroPulse projesindeki profil sayfanıza gidip orada üye olduğunuz takımdan ayrılıp DH takımına katılmanızda mümkün. Hangi takımda olursanız olun en önemlisi BOINC ile faydalı işler yapıyor olmak. Gerisi çokta önemli değil.

Alıntıları Göster
    dostlar ben bitcoin işinde madenciliğe sardım, o yüzden boinc i geri plana attım. O yüzden ilgilenemiyorum bu konuyla, ilgili arkadaşlar diğerlerine yardımcı olacaktır diye ümid ediyorum.

• quote:

dostlar ben bitcoin işinde madenciliğe sardım, o yüzden boinc i geri plana attım. O yüzden ilgilenemiyorum bu konuyla, ilgili arkadaşlar diğerlerine yardımcı olacaktır diye ümid ediyorum.

Nedir bu bitcoin? Boinc gibi onların işlerini yapıp bize karşılığında paramı veriyorlar? Parayı nasıl tahsil ediyoruz, sen hiç kazandı mı?

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

Nedir bu bitcoin? Boinc gibi onların işlerini yapıp bize karşılığında paramı veriyorlar? Parayı nasıl tahsil ediyoruz, sen hiç kazandı mı?

Alıntıları Göster
    bitcoin nedir:http://www.youtube.com/watch?v=Um63OQz3bjo ayrıca bu da faydalıhttp://en.wikipedia.org/wiki/Bitcoin

bunları okuyunca kafanda birşeyler canlanır. paraya çevirme işi mtgox ya da bizde btcturk gibi siteler var oralar sayesinde oluyor. Onlar da burada.https://www.mtgox.com/ http://www.btcturk.com/

kazanma işine gelince halen 38 bitcoinim var. bu da yaklaşık 7000 lira civarı ediyor. Kazandım diyebiliriz yani kısaca. ;) Şimdiki planım isehttps://www.kncminer.com/products/jupiter şu cihaza yatırım yapmak, zira artık CPU ve GPU işi bitti bitcoin de.

Velhasılı, biraz araştırman lazım ama tavsiye ederim değer bu işe, ondan sonra boinc le neden uğraştım diye kafayı kırarsın ama olsun, zararın neresinden dönersen kardır. :) bol şans. (tabii bu mesajı okuyan herkese)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 11 Ağustos 2013; 13:01:45 >

• quote:

bitcoin nedir:http://www.youtube.com/watch?v=Um63OQz3bjo ayrıca bu da faydalıhttp://en.wikipedia.org/wiki/Bitcoin

bunları okuyunca kafanda birşeyler canlanır. paraya çevirme işi mtgox ya da bizde btcturk gibi siteler var oralar sayesinde oluyor. Onlar da burada.https://www.mtgox.com/ http://www.btcturk.com/

kazanma işine gelince halen 38 bitcoinim var. bu da yaklaşık 7000 lira civarı ediyor. Kazandım diyebiliriz yani kısaca. ;) Şimdiki planım isehttps://www.kncminer.com/products/jupiter şu cihaza yatırım yapmak, zira artık CPU ve GPU işi bitti bitcoin de.

Velhasılı, biraz araştırman lazım ama tavsiye ederim değer bu işe, ondan sonra boinc le neden uğraştım diye kafayı kırarsın ama olsun, zararın neresinden dönersen kardır. :) bol şans. (tabii bu mesajı okuyan herkese)

Alıntıları Göster
    "BOINC ile neden uğraştım" cümlesini BOINC ile uğraşmış bir insanın söylemesine üzüldüm.
    İnsanlar para karşılığı olmadan insanlık için de bir şeyler yapabilmeli diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.