Şimdi Ara

Donanımhaber Grid Takımı (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.244
Cevap
6
Favori
74.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bitcoin nedir:http://www.youtube.com/watch?v=Um63OQz3bjo ayrıca bu da faydalıhttp://en.wikipedia.org/wiki/Bitcoin

    bunları okuyunca kafanda birşeyler canlanır. paraya çevirme işi mtgox ya da bizde btcturk gibi siteler var oralar sayesinde oluyor. Onlar da burada.https://www.mtgox.com/ http://www.btcturk.com/

    kazanma işine gelince halen 38 bitcoinim var. bu da yaklaşık 7000 lira civarı ediyor. Kazandım diyebiliriz yani kısaca. ;) Şimdiki planım isehttps://www.kncminer.com/products/jupiter şu cihaza yatırım yapmak, zira artık CPU ve GPU işi bitti bitcoin de.

    Velhasılı, biraz araştırman lazım ama tavsiye ederim değer bu işe, ondan sonra boinc le neden uğraştım diye kafayı kırarsın ama olsun, zararın neresinden dönersen kardır. :) bol şans. (tabii bu mesajı okuyan herkese)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 11 Ağustos 2013; 13:01:45 >




  • "BOINC ile neden uğraştım" cümlesini BOINC ile uğraşmış bir insanın söylemesine üzüldüm.
    İnsanlar para karşılığı olmadan insanlık için de bir şeyler yapabilmeli diye düşünüyorum.
  • pişmanım anlamında söylemedim onu aslında. zira, boinc le uğraşmaya ilerde yine dönme planım var ama şimdilik bitcoin le birkaç sene daha giderim diye düşünüyorum. birde şöyle birşey var boinc işine 2006 da girmiştim ben, adamlar bitcoin i 2009 da keşfetmiş, o zaman farkında olsam ve girseydim, şimdi 1000 küsür bitcoinim olabilir di ki bu da 100 binli dolarlar demek, o ifade biraz da bu parayı kaçırmanın pişmanlığı aslında.
  • Dolarlar havada uçuşuyor benim anlamadığım nokta, bu paraları sadece sanaldamı harcıyorsunuz yoksa elinize geçiyor mu mesela banka hesabınıza aktarabiliyormusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoolnQuiet

    pişmanım anlamında söylemedim onu aslında. zira, boinc le uğraşmaya ilerde yine dönme planım var ama şimdilik bitcoin le birkaç sene daha giderim diye düşünüyorum. birde şöyle birşey var boinc işine 2006 da girmiştim ben, adamlar bitcoin i 2009 da keşfetmiş, o zaman farkında olsam ve girseydim, şimdi 1000 küsür bitcoinim olabilir di ki bu da 100 binli dolarlar demek, o ifade biraz da bu parayı kaçırmanın pişmanlığı aslında.

    İki adet güncel ekran kartı ile crossfire yapıp mining için uğraşsak kartların parasını çıkarıp kartları bedavaya getiremez miyiz
  • en kısa zamanda yapalım
  • Artık hiç ilgilenmiyorsunuz heralde, takım çaptan düşmüş!
  • boinc öldü, yaşasın bitcoin. :) keşke başından beri bitcoin işine girseymişiz, şimdi takımdaki herkes kendi çapında zengin olmuştu. 2009 yılında farkedemedik forum olarak böyle bir olguyu. Şans artık ama hiçbir zaman geç değil, benim ASIC cihazlar geldi ABD den, onlarla mining e devam ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoolnQuiet

    boinc öldü, yaşasın bitcoin. :) keşke başından beri bitcoin işine girseymişiz, şimdi takımdaki herkes kendi çapında zengin olmuştu. 2009 yılında farkedemedik forum olarak böyle bir olguyu. Şans artık ama hiçbir zaman geç değil, benim ASIC cihazlar geldi ABD den, onlarla mining e devam ediyorum.

    o nasıl oluyor? bireysel olarak yapılabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amuleth -- 28 Ekim 2013; 23:11:49 >
  • Türkiye'nin BOINC'te ürettiği iş miktarı dünyadaki büyüklüğünün çok gerisinde :-( Ve her geçen günde geriye düşmekte. Lafa gelince "Türkler yardımseverdir". Yunanistan küçük nüfusuna karşın Türkiye'nin 4 katı iş üretiyor.

    http://boincstats.com/en/stats/-1/country/list/0/0
  • bitcoin e yönelik birkaç mesaj gelmiş, kapsamlı cevap vermek isterdim ama bu işe zaman ayırmam gerek, gerçi bugün vaktim de var sayılabilir. Uygun bir zaman bulursam (muhtemelen bugün) bir konu açıp, bitcoin maceram hakkında ve aslında bitcoin hakkında bilgi paylaşımı yapmayı düşünüyorum. stay tuned. :),

    şimdilik bunu izleyebilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=tMnNC_l4tVM

    konuyu açtım. bitcoin konusuna burdan devam edelim.http://forum.donanimhaber.com/m_83231697/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 29 Ekim 2013; 10:16:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoolnQuiet

    Arkadaşlar, geçen haftadan beri bitcoin kapsamında madenciliğe başladım. Bilime katkım olsun yani hesaplama gücümle bağış yapayım diyorsanız BOINC güzel fikir. Ancak bu işden aynı zamanda para da kazanayım diyorsanız bitcoin i bir inceleyin derim. Esasında biz geç kalmışız, adamlar geçen sene ekran kartlarıyla para basmış bu işden, yakında da ASIC (Application Specific Integrated Circuit-Uygulamaya Yönelik Entegre Devre) ler geliyor ve PC ekipmanlarıyla bitcoin madenciliği yapmak yani bitcoin leri üretme devri karlı olmaktan çıkıyor fakat 5 sene ya da 10 sene sonrasını düşündüğünüzde küresel finans piyasasının 1000 de 1'ini bile ele geçirse bu inanılmaz birşey demek. Zaten yakında DH'da da bitcoin adresleri havada uçuşmaya başlar, birşey alır satarken.

    Aslında, fikir manyak birşey ayrı bir konu açıp uzun uzun anlatmak isterdim ama vaktim yok. ilgilenenler burdan başlasın: bitcoin.org
    daha ayrıntılı bilgiler buradaki forumda:https://bitcointalk.org/

    Halen ASIC siparişi için geç kaldığımdan, onun yerine bitcoin alsam mı diye düşünüyorum. 1 bitcoin şu aralar 10 dolar civarı ama 5-10 yıl sonra 1000 dolarlara çıkabileceğini düşünüyorum şahsen. Malum, arz-talep meselesi. Ha, bitcoin batadabilir tabii, hükümetler karşı çıkarsa. Bakalım artık.

    pekı ben sımdı btc guıd avrupadayım ve ekran akrtlarımla sanırsam bırsey kazandım.
    PPS Earnings 0.00000165
    PPLNS Earnings 0.00002511
    Total Earnings 0.00002676
    Paid Out 0.00000000
    Account Balance 0.00002676
    şu ankı durumum boyle. bunları nasıl bırıktırmem gerek cuzdan ıstıyor ayarlarda cuzdan adresı gecersız dıyor. cuzdan derken neyi akstedıyor nasıl bırıktırmem gerekıyor. hangı bırımde bırıktırmem egrekıyor?




  • Bitcoin wallet diye arat herhangi birini kur, oradaki adresi de ilgili sayfaya girince bitcoinini alabilirsin gerçi çok bir anlamı yok ama öğrenme anlamında işe yarar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim bitcoin konusu yine silinmiş, gülermisin ağlar mısın, yönetici arkadaş yorum yapma gereği bile duymuyor, DH kullanıcıların kazanmasına karşı galiba, kendisi kazanıyor nasıl olsa her hal ve karda. :) bencede sıkıntı yok, herkes bitcoini çalışsın öğrensin o zaman. 3-5 yıl sonra açılacak konuları nasılsa anlamsız yere (deepweb in parası bu felan diyenler gibi :) ) kapatamayacaklar, benden söylemesi.
  • bitcoin kısmını anladım da boinc kullanarak nasıl para kazanacağız o kısımda takıldım. Bilgisiyarımızı bir nevi server haline mi getiriyoruz? Ne yaparak kazanacağız bu parayı? Bence de ayrı bir konu açılması lazım. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amuleth

    bitcoin kısmını anladım da boinc kullanarak nasıl para kazanacağız o kısımda takıldım. Bilgisiyarımızı bir nevi server haline mi getiriyoruz? Ne yaparak kazanacağız bu parayı? Bence de ayrı bir konu açılması lazım. :)

    boinc kullanarak para kazanamazsın cunku boinc bır nevı bağıştır. elektronık bağış dıyelım. 2008 den beri kullandım ama dh takımında degıldım sımdı dh takımında yenı bır profıl olusturudm. ve aynı anda bıtcoın kullanıyorum fakat daha fazla nasıl btc bırıktrebılırım bı bılsem :D
  • dostlar benim cihazlar geldi, 4 adet cihazla yaklaşık 220 gh/s la madencilik yapıyorum. bitcoin fiyatı da 300 dolar oldu malum, burdan bitcoin hakkında bilgilendirme için açtığım konuyu kapatan arkadaşa en derin sevgi ve saygılarımı yolluyorum tekrar.
  • tarih 13 aralık ve bitcoin yaklaşık 950 dolar, bakalım gelecek sene bu zamanlar ne kadar olacak.
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Uzun bir aradan sonra tekrar bu işe bir bilgisayarımı adamaya karar verdim.
    Ancak tuhaftır ki, setiathome server status online gözükse de, ne data verebiliyorum, ne yenisini alabiliyorum. Tüm ayarlar da normal gözüküyor
    Bilgisayar 32 bit P4 1,7 Ghz. Windows XP, BOINC 7.2.42.

    Bilgisi olan var mı?

    Selamlar,
  • BOINC hakkında yazılmış güncel bir makale:

    http://zinzinzibidi.com/blog/genel/boinc_nedir_ne_ise_yarar

    Not: Açıklama ve ekran görüntülerinde program İngilizce görünse de, Türkçe seçeneği mevcuttur. Kurulduğunda karşınıza Türkçe gelir.

    BOINC'in kendi sitesi:

    http://boinc.berkeley.edu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanceleratoR -- 8 Ağustos 2015; 12:45:38 >




  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.