Şimdi Ara

Donanimhaber.com artık Facebook'ta! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
11.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır anlayamıyorum bu facebook düşmanlığını.. yani neden sevmiyorsunuz size ne zararı var? yoksa siz de illa herşeye karşıt görüş yazmayı seven insanlardan mısınız? amaçsızca anti facebook takılanlardan mısınız? açıldığından beri facebook üyeliğim var ve bi zararını görmedim aksine çok yararlarını gördüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Çok gereksiz bir iş yapmış dh,

neden hep sona virgül koyuyorsun ?
  • @Speed-Step

Tamam o zaman bir şeyi düzeltelim. Çekilişe katılmak için DH üyelerini feysbuka yönledirme yapmayın! çünkü gerçekten belki siz bu platformun içerisinde olduğunuz için size garip gelmeyebilir ama inanın çok abes bir durum ortaya çıkıyor. Yani asil üyeleri bırakıp belkide sitenize dahi hiç uğramayanlara bir ayrıcalık tanımış konumuna düşüyorsunuz. Hergün bu siteyi ziyaret ediyorum , haberlerini takip ediyorum forum sayfalarında bulunuyorum ama yıllardır üyesi olduğum, takip edip aktif olduğum bir site çekiliş düzenlediği zaman benim feysbuk üyesi olmamı şart koşuyor.. Bunun mantıklı bir izahı olamaz.. Ben inanın işin hediyesinde değilim. Çıkarın beni listeden ama böyle bir ayrıcalık yada haksızlık bana olduğu kadar onbinlerce üyeye yapılıyor. Hatta bu forum sitesinin tüm Türkiye'ye hatta dünyaya açık olduğunu düşünürsek daha ne kadar kesime aynı ayrıcalığın ve haksızlığın yapıldığının boyutlarını siz düşünün.. Hiçbir zaman çekilişe katılmak için feysbukta bilmem hangi linke tıklayın çekilişe katılın dememeniz gerekirdi. İnanın şurada yapacağınız ve "haydi hepbaber DH'ı daha da güçlendirmek ve daha geniş bir kitleye sesimizi duyurmak için feysbukta buluşuyoruz" demeniz bile inanın feysbuka karşı olan beni bile DH'ın hatırına seve seve üye yapabilirdi. Ama bu şekilde yapılmadı. Herkes yazılanı çizileni çok iyi anlıyor. Verilen haberde ki mesaj tamamen feysbuk üzerinde bizi beğenin çekilişe katılmaya hak kazanın şeklinde oldu. Ve tüm antifeysbukçular diye tabir edebileceğimiz ve bu sosyal ağı sevmeyen insanlar tarafından da durum kınanmıştır. Bir kişi iki kişi yanlış anlayabilir ama herkes değil... Umarım bu en kısa sürede düzeltilir. Kartta kime çıkacaksa güle güle kullansın. Hepimizin iyi kötü bir kartı var ve hediyelerle almadık...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Valla bende üyeliğimi yeni sildirmiştim.

Edit :

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

hayır anlayamıyorum bu facebook düşmanlığını.. yani neden sevmiyorsunuz size ne zararı var? yoksa siz de illa herşeye karşıt görüş yazmayı seven insanlardan mısınız? amaçsızca anti facebook takılanlardan mısınız? açıldığından beri facebook üyeliğim var ve bi zararını görmedim aksine çok yararlarını gördüm..

Ben 1.5 sene üyeydim.Artık açılan abuk subuk gruplar ve onların davetlerinden miden bulandı.Zaten her arkadaşımla msn den anlık olarak + telefon ile veya gerçekte görüştüğüm için gerek yok.

Sadece msn bile yetiyor.Facebook'a ulaşan biri msn'i de açabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 22 Ekim 2010; 22:10:35 >
  • @Batuist

Merhaba,

Düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat konu ile ilgili gerekli açıklama yukarıda yapılmıştır. Herkesin bizle aynı fikirde olmasını beklemiyor, bizle aynı fikirde olmaya zorlamıyoruz.

Sosyal platformlardan ve Donanimhaber.com'dan çekilişler yapmaya her iki tarafta da hediyeler vermeye devam edeceğiz.

Kişilerin Facebook hakkındaki endişeleri ve düşüncelerini burada genelin sorunuymuş gibi tartışmak uygun olmadığı için bundan sonraki yorumlarınızı özelden veya e-posta yoluyla iletmenizi rica ediyoruz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • İyide tamda böyle çekiliş facebook'a denk gelmiş, yazık valla.Şİmdi üyelik almak istemiyorum

Aslında çekilişede katılmak istiyorum Kartım bir üst model olsaydı katılmazdım o ayrı.
  • hadi hayırlısı
  • donanimhaber cok gec kaldı

globallesen dunyada reklam icin facebook onemli

bu yüzden bende sayfa kurdum isteyenler begen e tıklayabilir

http://www.facebook.com/PokemonCraft
  • Sonuçlar ne zaman ve nerden açıklanacak? Kazanan kişilere özel mesaj atılacak mı Facebook'tan?
  • quote:

Bence çokta iyi olmuş çokta güzel olmuş,
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

Hediyeler güzel bir şeydir.

• ben dh'ye face'den daha çok girdiğim için benim işime yaramayacak
  • offf 4400 kişiden denk gelmez yahu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

• ekledik ama bakalım :D
  • Katıldım. İnci bol bol ziyaret eder artık.
  • @Batuist

Yazilanlara tamamen katiliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • facebook hayırlı ugurlu olsun bide amd keşke 2 diyilde 200 kart hediye etse :)) ihtimaller işte ...................

(((AMD Radeon 6800 ailesi özel etkinliği kapsamında 24 Ekim'e kadar Donanimhaber.com'un Facebook sayfasını beğenenler AMD'nin kendileri için seçtiği 2 adet 6800 serisi ekran kartından 1'ini kazanma şansı elde edecekler.))))
  • @Batuist

anti facebook cuysan seni kimse zorlamıyor zaten ister katıl ister katılma . işleyiş böyle facebook hayatımızın içinde . sen dh de takılmaya devam et ama dh ye üye olan ve yıllardır girmeyen birçok üye var çekilişte aktif olmayan bir kullanıcıya hediye çıksa adama nasıl ulaşılır en azından facebook sayfasına katılanlar aktif kullanıcılar olur . ayrıca yılalrdır kullanıyorum facebook inalmaz facebook yokken pc de ne yapıyormuşum ben :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.