Şimdi Ara

Donanimhaber.com artık Facebook'ta! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
11.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Facebook'taki DH sayfasını herkes beğenmiş ama hala kazananları soranlar olduğuna göre kimse girip de bakmıyor.
  • budamı gol değil .... :)
  • Tek anlamadığım nokta şu; Çekiliş sistemi neye göre yapıldı ? Yani kazananlar nasıl belirlendi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Tek anlamadığım nokta şu; Çekiliş sistemi neye göre yapıldı ? Yani kazananlar nasıl belirlendi?

bir rivayete göre fake üyelikler kazanmış
  • Cok Ballıymıslar ama Kazananlar DH üyesimidir ?
  • Gerçekten hiçbir bilgi vermiyorlar. Direk şunlar kazandı diğe yazmışlar.Çok amatörce bir çekiliş oldu kabullenin lütfen. Rakip sitenizde sponsor aracılığıyla çekilişler düzenliyor bazen, bilirsiniz. Herkese numara verirler , o ay çekilen milli piyangonun modunu alırlar ona göre hediyeyi verirler.Kazanan bellidir, fake olmaz. En azından başkaları nasıl yapıyormuş diğe bir baksaydınız etrafınıza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Facebook'taki DH sayfasını herkes beğenmiş ama hala kazananları soranlar olduğuna göre kimse girip de bakmıyor.
  • Beğenmekten Vazgeç
  • Hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Tek anlamadığım nokta şu; Çekiliş sistemi neye göre yapıldı ? Yani kazananlar nasıl belirlendi?

kendilerinden birkaç kişiye vermişler anlaşılan. DH'ye güven olmaz bunu anladım beğenmekten vazgeçtim hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 25 Ekim 2010; 14:14:53 >
  • Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Biz kaçırdık yahu daha yeni görüyorum başlığı sağlık olsun. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

bu yüzden bende sayfa kurdum isteyenler begen e tıklayabilir

http://www.facebook.com/PokemonCraft

Sen ne vereceksin?
  • ne gariptir ikiside F harfiyle başlıyor ,bence o kartları kimseye vermediler , kendileri aldılar ...
  • donanimhaber in facebook un kanatları altına girmesi çok yanlış bir hareket , facebook kullanma mecburiyeti ortada yok , istediği kadar ünlü bol ziyaret edilen yer olsun , çoğu haber sitesinde , facebook un nasıl bir zina ortamı olduğu , nasıl genç kızların ailelerini hiçe sayarak evden kaçmaları ,tecavüze uğramaları , birçok ev hanımı ve eşlerinin birbirlerinden uzakken aldatmak için kullandığını biliyoruz , facebook rezillik kepazeliktir , üstümüzden milyonlarca dolar kazanırken , yıllardan beri özgün bir şekilde çalışan donanimhaber in bu atağı nereye geldiğini göstermektedir .
  • şimdi milyonlarca doları donanimhaber kazanıyor gibi oldu , facebook u kastettim , google , youtube, facebook bunlar ülkemizi sömüren ve vergi vermemek için devlet bakanlarımızı bile muhatap almayan kuruluşlar , lütfen biraz daha derin düşünelim
  • çok ii oldu çokda güzel oldu beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

bu yüzden bende sayfa kurdum isteyenler begen e tıklayabilir

http://www.facebook.com/PokemonCraft

Sen ne vereceksin?

ben bişi vermiyorum daha DH olamadık

• twitter açılır açılmaz geçtiniz facebook a 15 senede ancak grup kurdunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.