5 maçta 17 gol atıp 4 gol yedik.Maç başına 3,4 gol ortalaması
Tebrikler arkadaşlar çok güzel bir düşünce
Umarım malum provokatörler damlamaz da sadece Aslanlar burda buluşur
yönetimi bilgilendir bunu her maça özel olarak gitirtirler :))) ben istanbulda olmadığım için fazla gidemiyorum ama şampiyonlar ligi maçı neden olmasın
herkese selamlar
Baron17@ kardeş hoş geldin.. ----------------------------------------------------------------------------------------------
cemo91@ ist. olursam maçları organize ederiz cok keyifli olur...
tomas ayrılmayı düşünmüyor beyler ama Saidou, Nantes ile 3 yıllık sözleşme imzaladı biz bunlardan giderken hiç para alamıyoruz degilmi...
güle güle gitsin.. bize sadece 1 tane süperstar lazım takımın havasını değiştirecek ve büyük güç katacak başkada kimse lazım değil..
biz bize olalım topice bulaşanlara saati hatırlatalım
Salvatuon@- ta4cmjq@ - hoş geldiniz...:))
Tamam hayırlısıyla bi geçelim ön elemeyide gideriz Şampiyonlar Ligi maçlarına.
Herkese hoşgeldin diyorum toptan
son 10 yılda 6 şampiyonluğumuz var fenerin 3 hala konuşuyolar çarpılacaklar
şaka bi yana hakettiğimizi aldık hayırlı olsun..
tomas indirimi kabul etmiş ozaman çok para alıyor songla iliç kalsında saidou ve heinz gitsin tomas indirim yaparsa kalsın mondinin gitmesini istiyordum ama öyle bir ağladı ki gitsin demeğe içim elvermiyor :))
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
yönetimi bilgilendir bunu her maça özel olarak gitirtirler :))) ben istanbulda olmadığım için fazla gidemiyorum ama şampiyonlar ligi maçı neden olmasın
cemo91@ işi bagladı baş köşede oturursun artık maçlarda:))
Çok yararlı bir topic beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim:) Ortak avatar ve imza demişsiniz.Peki ne olacak bu?Ve nasıl olacak?Oylama falan mı yapılacak?
ben de geldim ve burdayım
tüm aslanlara kapımız açık ve bekleriz takımımızla ilgili foto,video gibi paylaşımların gerçekleştiği seviyeli ve faydali bir paylaşım topici olsun
quote:
Orjinalden alıntı: visualize
quote:
Orjinalden alıntı: megi21
cemo91@ işi bagladı baş köşede oturursun artık maçlarda:))
Evet Canaydının arkasında yerin hazır.Özellikle arkası.Hani suikast falan yapma düşüncen varsa...
Bi de LİĞ yazmasaydın daha güzel olacaktı ama
Ben de Galatasaraylıyım
Konuşalım Cimbomumuzu
NOT : Ama avatarımı değiştirmem
BENDE VARIM VİSUALİZE ÇOK GÜZEL ABİ TEK YUMRUK ALTINDA
Hoşbulduk beyler
Bu arada sezon bitti transferde gene bombalar patlamaya başladı(acaba diyoruz)Laurant Robert haftaya Pazartesi sözleşme imzalıyor(muş-CNN Turk'e göre)
Gençlerbirliği'nden Erkan Özbey'i(Sağ bek,Stoper)kadromuza çoktan kattık hayırlı olsun.
Ayrıca Mehmet Topuz,Marco Aurelio iddiaları da ortaya atıldı bekliyoruz bakalım.Bu arada Laurant Robert ayağını bir raket gibi kullanıyor ve ortaları oldukça isabetli,sol kanadın ilacı.
Bir frikikleri var söylemek istemiyorum.
Pazar gecesi Emre Belözoğlu bizim futbolcularla beraber Şampiyonluk Kutlamalarındaydı.Adnan Polat'ın demeçleri ve Emre'nin de Türkiye'ye dönersem Gs'ye dönerim lafları çok şey ifade ediyor bence.Yeni sezonda Emre bizde gibi hayırlı olsun