Arkadaşlar merhaba, Ev için kullandığım masaüstü bilgisayar için donanım yükseltme ihtiyacı duyuyoruz. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım almak istiyorum. BÜTÇE= 3000 TL Bilgisayarda Takılı Olan Parçalar: Anakart: Gigabyte G41M-ES2L Ekran Kartı: Nvidia GeForce 9500 GT İşlemci: Intel Core 2 CPU 6300 Ram: 3 GB DDR2 Harddisk: 150 GB civarı. Adobe Photoshop ve AutoCAD ekseri olarak kullanılıyor. Parça maliyetlerinden dolayı 2. el satın almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. |
Donanım Yükseltme Teknik Bilgisi Olanlar Buraya!
-
-
En mantıklı öneri bu bilgisayarı sat. 4000 TL ye ikinci el toplama bilgisayar al.
Sarı sitede çok ilan var bu fiyatlara.
Şehrini belirtirsen sana uygun ilanları atmaya çalışırım.
-
Bu bilgisayara upgrade yapılamaz, yapsan bile bir katkısı olmaz. Arkadaşın dediği gibi bunu da 500-1000 tl civarına satıp 2. el 3-5 bin civarına güzel hazır bir sistem bulmaya çalışabilirsiniz.
-
En fazla iki tane 4gb bellek takabilirsin, q9650 alman lazım, 5gb rx 560 kullanabilirsin.
bunları koyarsan mid-low şekilde belli başlı oyunları oynayabilirsin.
zaten 2008-2009 tarihinde çıkmış işlemci ve basic anakart.
15 yıl geçmiş biraz paraya kıyıp orta bir şey almak lazım bu sistem çok düşük kaçıyor.
-
Buna donanım yükseltme teknik bilgisi değil de, donanım yükseltme maliye bilgisi gerekli gibi gözüküyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X