Şimdi Ara

Donanım için bu hasar kaydına değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar takip eden arkadaşalr bilirler uzun zamandır bmw bakıyorum. bi araç beğendim. Rengiyle donanımıyla hoşuma gitti. 10000+6000 hasar kaydı var sol kapı değişmiş. Değişen kazanın fotoğrafıda var ilanda ufak birşey. Alınır mı sizce.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-makyajli-kasa-buyuk-ekranli-ozel-renk-498290685/detay

• Şahsi fikrim kesinlikle almazdım bu fiyata bu arabayı, 3 parça boya +1 parça değişen üstelik 170 bin km'de.Diyelim ki aldınız siz ileride satmayı düşündügünüzde kolay elden çıkarabilir misiniz düşünün bu aracı.Daha düşük km araçlara bakmalısınız,Bir laf lafdır ilk sahibi bmw ye biner , 2 . sahibine bwm biner diye.Şahsen ben kesinlikle almazdım bu aracı.Alırsanız kaçıncı sahibi olursanız bilemem ama ileride sıkıntı yaşatır bu araç size.
  • Aynı fiyata aynı donanım boyasız değişensiz başka renk araç bulsaydım şahsen onu tercih ederdim, ancak aracın rengi güzel şimdi ona laf yok, ama sırf renginden dolayı da değişeni boyası olan araca yönelmezdim (piyasa fiyatı boyasız değişensiz araçlarla aynı ise şayet)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-Bey

Aynı fiyata aynı donanım boyasız değişensiz başka renk araç bulsaydım şahsen onu tercih ederdim, ancak aracın rengi güzel şimdi ona laf yok, ama sırf renginden dolayı da değişeni boyası olan araca yönelmezdim (piyasa fiyatı boyasız değişensiz araçlarla aynı ise şayet)

Var hocam bu fiyatlara ancak o göğüsteki ekran yok. birde dedğiniz gibi rengi nadir bir renk ordan kazanıyor. Fiyatlar 85 ten başlayıp m sport donanımda 120 ye kadar giden bir skalası var.

Teşekkürler yorumunuz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: persia06

Şahsi fikrim kesinlikle almazdım bu fiyata bu arabayı, 3 parça boya +1 parça değişen üstelik 170 bin km'de.Diyelim ki aldınız siz ileride satmayı düşündügünüzde kolay elden çıkarabilir misiniz düşünün bu aracı.Daha düşük km araçlara bakmalısınız,Bir laf lafdır ilk sahibi bmw ye biner , 2 . sahibine bwm biner diye.Şahsen ben kesinlikle almazdım bu aracı.Alırsanız kaçıncı sahibi olursanız bilemem ama ileride sıkıntı yaşatır bu araç size.

Hocam birde artık piyasa sahtekarlarla dolu. Araç sahibinden olursa güvenebiliyoruz yine birazcık daha. Şu aracı bir galeri alıp km yi 100 binlere çekse anlamak artık çok zor. Bmwlerde anahtardan beynine 3-4 yere km kayıt oluyor ancak anahtar chipine kadar müdahele ediyolar artık.

• Kazanın fotoğrafı var ve bence büyük bir kaza değil. Temizlik olarak içinize sindiyse alınabilir tabi, neden alınmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaza büyük bir kaza değil hasar kaydının fazla çıkma sebebi BMW olmasından dolayıda, yıllık neredeyse 25.000 KM yapmış bir BMW alınır mı bilemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaza bence de çok önemli değil gibi görünüyor. Araç BMW ise hasar kayıtları daha düşük olmaz zaten. Km si düşük olsa alınır ama bu bayağı bir fazla kullanılmış, bakımları düzgün yapılmış mı bunları bilemezsin. Donanım ve renk 2. elde çok değer katmaz bence. Daha temiz düşük km de bulabiliyorsanız aynı fiyatlara donanıma çok takılmayın. Yalnız 3 serisinin iç hacmi çok dar bana göre, 3 serisi almam. o fiyatlara çok daha temiz yeni kasa Toyota Corolla alınır.
  • Ayni donanim ayni renk kazasiz boyasiz araci yakin akrabam 97 den birakiyor hocam 125 bin km de aile arabasi

Arada 45 bin km fark var

Ordan hesap yaparsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam 170bindeki arabaya o kadar para vermezdim 316i LPG'li temiz alirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.