Şimdi Ara

Donan Sulu Mausepedi ısıtan bir yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suyu donan sulu mausepedimin buzlarını çözecek bir yazılım arıyorum.
    Bill Gates madem lidersin madem en zenginsin buyur bakalım..

• İyi misin?
  • Bence günün esprisi...
  • güzelmiş
  • Yok arkadaş tam anlatamamış da *oku niye bill gates'e atıyor anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

Yok arkadaş tam anlatamamış da *oku niye bill gates'e atıyor anlamadım.

Sorunumu yazıp ortadan kaybolmuşum gibi, arkamdan konuşma tavrını bi kenara bırakta sorunuma çözüm bul.. kime atayım oku.. istiyorsan sen üstüne al oku..
    (Ciddiye alıyorsan diye yazdım bunu? Ciddiye almışsın gibi birde anlatımıma kusur bulmuşsunda.. alem adamsın ne diyim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaymins

quote:

Sorunumu yazıp ortadan kaybolmuşum gibi, arkamdan konuşma tavrını bi kenara bırakta sorunuma çözüm bul.. kime atayım oku.. istiyorsan sen üstüne al oku..
    (Ciddiye alıyorsan diye yazdım bunu? Ciddiye almışsın gibi birde anlatımıma kusur bulmuşsunda.. alem adamsın ne diyim)

saçma ve anlamsız isteklerin var aklın mantığın varmı hangi yazılım suyu ısıtır hangi yazılım yemek pişirir yaşın kaç aklın yerindemi ?

bizleri yargılamaktan önce o mause yi sobanın yanına koymak hiçmi aklına gelmiyor tam gereksiz mesajlara yazılacak konuyu buraya açıyorsun ? kusura bakma ama sende akılfikir göremedim ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru çok afedersin... Yanlış yere yazdım sizi gülümsetecek bi espriyi.. Burada hayat memat meseleleri tartışılıyor.. Memleketin ciddi sorunlarına çözüm bulunuyor burada.. işsizlik, geçim sıkıntısı, kuş gribi, çocuk hastalıkları..
    Haklısın tekrar özür diliyorum senden ve senin gibi düşünenlerden..
    Yaşım ve mantığım konusunda ciddi bi konuşmak yapmak istiyorsan msn ye gel istersen. Bakalım senin yaşın ve mantığın yeterince yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaymins -- 11 Kasım 2006; 17:16:40 >
  • kusura bakma ama burda senin haklı olduğun bi konu yok geyik muhabbetine döndürmüşsün ortalığı suyu ısıtacak program
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaymins

quote:

He aferim.

• allahım sen akıl fikir ihsan eyle
  • antifreeze v2.5 15 days free trial version http://www.akilfikir.com/antifiriz.zip
  • quote:

Orjinalden alıntı: albus

allahım sen akıl fikir ihsan eyle

Amiiin
  • quote:

Orjinalden alıntı: delteo

quote:

Orjinalden alıntı: albus

allahım sen akıl fikir ihsan eyle

Amiiin

sen niye atladın hemen ?
    yarası olan gocunur misali..

• quote:

Orjinalden alıntı: zuhanda

antifreeze v2.5 15 days free trial version http://www.akilfikir.com/antifiriz.zip

• quote:

antifreeze v2.5 15 days free trial version http://www.akilfikir.com/antifiriz.zip

link calısmıyor..

dermişim))))
  • arkadaşlar bu tip topicleri lütfen gereksizler ya da konu dışı bölümlerine açın...
    bizler de yeri geldiğinde oralarda geyik çeviriyoruz ama bu bölüm daha çok sorunu olan arkadaşların birbirlerine yardımcı olduğu bir bölüm ve ben(eminim benim gibi pek çok kişi) burada açılan her topiği ciddiyetle ve birine yardım etme isteği ile okuyorum...ve bu tarz muhabbetleri görünce aklıma post arttırma çabası geliyor ki bu hoş değil(aman sakın kızmayın post arttırmaya çabalamıyoruz falan diye)bu bağlamda buraya yazdığım son yazı olduğunu da belirtmek isterim.saygılar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedyDNA

quote:

link calısmıyor..

dermişim))))

• quote:

Orjinalden alıntı: speedyDNA

quote:

link calısmıyor..

dermişim))))

adminler banlamıştır onuda

• quote:

Orjinalden alıntı: mobius strip

arkadaşlar bu tip topicleri lütfen gereksizler ya da konu dışı bölümlerine açın...
    bizler de yeri geldiğinde oralarda geyik çeviriyoruz ama bu bölüm daha çok sorunu olan arkadaşların birbirlerine yardımcı olduğu bir bölüm ve ben(eminim benim gibi pek çok kişi) burada açılan her topiği ciddiyetle ve birine yardım etme isteği ile okuyorum...ve bu tarz muhabbetleri görünce aklıma post arttırma çabası geliyor ki bu hoş değil(aman sakın kızmayın post arttırmaya çabalamıyoruz falan diye)bu bağlamda buraya yazdığım son yazı olduğunu da belirtmek isterim.saygılar!

Birşeyler yazıp yazmamak arasında epey bi gidip geldim.
    Yazsam post sayımı arttırmış olacam, yazmasam harika esprilerin, hoşgörünün ve yukarıdaki seviyeli uyarının hakkını vermemiş olacam.
    verilen link baya bi hoşuma gitti harika bir programmış. Eğer teknik olarak mümkün ise forum yöneticilerinden böyle bir topiği buraya açtığım için post sayımın yarıya düşürülmesini talep ediyorum (Hatta tamamıda silinebilir) Kesinlikle kızmış falan değilim. Yalnızca post rakamıyla pek alakam yok onu ifade etmeye çalışıyorum. Donanim bölümüne yazdığım bu konu ile alakalı topik kapatıldı zaten çok üzüldüm. Bu topiğe yazdığım son mesajdır. Uyarınız üzere bu tip IT esprili yada başka alakasız konulu topiklerimi konu dışı bölümüne atacağım ama umarım orada da burdaki gibi hoş ve güzel cevaplar alırım.
    Bende buralarda ve daha çok yazılım/grafik/photoshop konularında her topiği ciddiyetle okuyup elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
    Ayrıca ciddiyetle şunu belirtmekte istiyorum. Donanim bölümüne yazdığım aynı topik sayesinde "Sulu Mauseped" diye bildiğimiz şeyin içinde aslında su olmadığını etilen bilmemne yağlı bi sıvı olduğunu ve -35 dereceye kadar donmadığını öğrendim (kendi adıma). Burdan yola cıkarak eğer soğutulması yada donmaması gereken bir yerde kullanmam gerektiğinde kesip kullanabileceğimi öğrendim. Donma ısısı çok düşük olduğu için soğuk tutmak istediğiniz bir yüzeye uygulayabiliriz gibi geldi.
    Neyse umarım bu topikte bu mesajım sonuncu mesaj olurda arkadaşlarıma daha fazla "haklı rahatsızlık" vermemiş olurum.
    hoşgörünüze ve espri anlayışınıza sığınarak..
    kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.