Bildirim
Donald Trump'a 6 ay içinde suikast düzenleneceğini düşünüyorum.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Rothschild ve Rockefeller'ciler gelmeden -
reisi allah korur -
Hiç bir halt olmayacak. Küresel güçler onu seçeceğinin sinyalini veriyordu ama ben hiç inanmamıştım. İhtimal bile vermemiştim ama harbiden o seçildi Trump kullanılan adam durumuna gelecek. Suikaste falan gerek kalmayacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trump Reisi yedirtmeyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin vasfın ne ki böyle bilmiş bilmiş yazıyorsun?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah Trump'ın yar ve yardımcısı olsun.
Astınız, Zehirlediniz --- Yedirmeyiz!...
Sarı saçlım mavi gözlüm. -
ABD de seçimler tekrarlanır ve sonrasında sokaklar karışırsa kimse şaşırmasın.
CIA, FBI hepsine bildirdim. Uydudan takip altındasın.
.
https://m.youtube.com/watch?v=XrdKwL48b64
avatrdaki fotoya bak berber paranı ben gönderiyim dedim kabul etmedi
gizli servis koruyor merak etme vuramazlar
kennedy zamanından beri köprünün altından çok sular aktı -
Senin o kadar paran varmı bebe? Öğle arasında simit paranı internet cafeyemi harcıyorsun?
Boş boş konuşmayın. Saçma sapan öngörülerde bulunmayın.
Fazla abartmayın. ABD politikası değişmez. ABDDEKİLERİ bizim ülkemizdekiler gibi cahil mi sandınız? Seçim bitti: Herkes ABDnin menfaati için çalışacak. Trump da yerleşik düzene biat edip devam edecek. Tıpkı Obama gibi. Adam ilk demecinde ne demiş, bakalım:
Hillary çok uzun üzere ülkemiz için çalıştı bunun için kendisine teşekkür ediyorum. Artık bir araya gelme zamanı. Cumhuriyetçiler Demokratlar hepimizin bir araya gelme, birleşme zamanı. Her vatandaşıma şunun sözünü veriyorum. Bütün ABD’lilerin başkanı olacağım. Bu benim için çok önemli. Beni desteklemeyi tercih etmeyenlere gelince… Sizlerin yardımına başvuracağım ülkemize birlikte hizmet verelim diye.
quote:
Orijinalden alıntı: defrecmantasyon
Senin o kadar paran varmı bebe? Öğle arasında simit paranı internet cafeyemi harcıyorsun?
100 megabit netim var mister mağara adamı ayrıca bizde mal mülk para gani sen tasalanma kafam bozulursa simit fabrikası açarım senide usta başı ederim fabrikaya -
20 eylül 2016 doğumlu uyelik.keşke daha önce baksaydım profiline.
911e bildirdim, trump reyizi yedirtmeyiz
-
sen orayı türkiye mi sandın ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X