Şimdi Ara

domuz eti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
0
Favori
7.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EagleWING

quote:

Orjinalden alıntı: _KARDELEN_

eğitim şart

Katılıyorum. Geri kalmışlık kötü bir şey olsa gerek.

sanırım siz domuz eti yememeyi geri kalmışlık olarak değerlendiriyorsunuz.dinen uygun değil haramsa bu böyledir.boşu boşunada haram edilmemiş zaten.tekrar aynı şeyleri yazmak istemiyorum gerek yok çünkü daha önce bazı arkadaşlar belirtmiş.
    tamam ALLAH yarattı ama bu yenilebileceği anlamına gelmez eğer o anlamı taşısaydı aklınıza gelebilecek olan herşey yenirdi.pis diyorsak burda ALLAH ı yadırgadığımızdanda değil haşa.
    bu başka şeylerdede böyledir mesela firavunu,nemrutu ve ebu cehilide ALLAH yarmıştır ama onları ALLAH yarattı diye biz onları sevemeyiz değilmi.neticede ALLAHIN sevdiklerini sevmeli buğuz ettiklerindenden buğuz etmeliyiz.tabi inanmayan kişiler içinde damak zevki tabi nasıl zevkse???

• Arkadaşlar hayla Domuz pis diyorsunuz ya okusanıza şu yazıyı burası konu dışı değil...

Ayrıca Tamamen katılıyorum temiz olunca yenilebilir..Ben Ciğer sote de yemem...Domuzda yemem....Tiksiniyorum

Ayrıca Tavşanıda yememek lazımdı....
    Aylık Kanama gibi bi olay oluyordu....Hatırlamıyorum...Ama tavşan eti güzelmiş....Yerim BenÖrdek te öyle diyorlar...

Geyiklerde kolunuz kadar bağırsak kurtları dolaşıyor....Pis diyen olmadı şimdiye kadar...Lezzetli bence ..MMMh

Devede binek olduğu için yenmemeli bence....Ben yemem en azından bindiğim türden bir hayvana...At da yenmeli ozaman?

Köpekde kedide yemem....

Böcek yerim Çinde kızartıldıysa yada bilen birisi yaptıysa , çünkü merak ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bosbardak -- 2 Nisan 2008; 0:58:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Adolf Hitler

Böcek yerim Çinde kızartıldıysa yada bilen birisi yaptıysa , çünkü merak ediyorum..

Bunu da dene:

domuz eti
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Bunu da dene:

domuz eti

O tabaktaki canlı mı?

• gerçi cezalı duruma düşmüş ama genede yazayım,

ey konuyu açan kişi,

bu konuyu açmanızdaki amaç nedir?
    domuzun yenilebilir bir hayvan olduğunumu düşünüyorsunuz?--buyrun yiyin...
    bizim neden yemediğimizi mi merak ediyorsunuz?--çünkü müslümanız...

sadece fiil olarak düşünüldüğünde ''yenmez'' diye bir şey yok, dişiniz kesiyorsa taş bile yiyebilirsiniz,
    ama kişilerin imanını sınayıp onları küçük düşürmeye uğraşıyorsanız boşuna uğraşmayın, kimler geldi kimler geçti bu gibi boş işlerle uğraşan, sizin bu kopyala-yapıştır eyleminiz denizde damla, devede tüy gibi kalır...
  • Domuz daki protein
    Avrupa onun icin saglıklı hic bi hastalık yok obezin en az oldugu yerler yavur ulkeleri onun icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Bunu da dene:

domuz eti

yok teşekkür ederim...Canlı ahtapot tercih ediyorum ben......Maymun kesmiyor iştahımı....

• Domuz yenmesi yasaktir dinimizce (diger arkadaslarin yazdigi gibi)
    Bir müslümanin bunu tartismasi bile haramdir. Kuran da yasak yaziyorsa YASAKTIR.

Domuz yemeyenleri, geri kalmis-özgür olmayan olarak görmek; öyle düsünenlerin zekasindan kaynaklanir. Bu gibi insanlar problemli insanlardir, henuz kisilikleri gelismemistir.
  • bır kere domuzun tadı cok guzel. dunyanın en guzel etı. domuz yagından yapılan cıkolatalar da super. en guzel cıkolatalar. tc de de var. bılmeden yemısınız ve cok begenmıısnızdır o cıkolataları. beyaz olanların hepsı neredeyse domuz yagı olan cıkolatalar. ben onceden domuz yıyordum. ozamanlar ataısttım. ama sımdı yemıyorum. bıraz da korkuyorum ıyı pısmemıs olursa beyınde kurt yapar. ama daha buyuk neden tabii kı dıgnımden kaynaklanıyor.
    ama sunu soyleyebılırım guzel bır tadı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felsefika -- 10 Nisan 2008; 1:30:26 >
  • KARDELEN

Dünya nüfusunun 3 te 2 si Domuz eti yiyor..Senin söylediğin kadar zararlı olsaydı şuan o 3 te 2 lik nüfusun tamamı amansız hastalıklarla boğuşuyor olurdu..Halbuki gayet sağlıklılar hemde bizlerden daha sağlıklılar..O yüzden yazdığın şeyleri aldığın kaynak lütfen objektif bir kaynak olsun..Bilmeyen arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeye hakkın yok..

Domuz eti dinen yasaktır yenmemelidir demen yeterli..Gerçeklik payı olmayan 30 tane hastalık sayman objektiflikten mahrum olduğunu gösterir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Woden

quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

Bu konuya özel konuşmadım cevap vermeniz sizi yüceltti mi?
    ki daha önce birçok konuda sizinde kendi adıma olmasada başkaları adına ağır hitamlarıza tanık oldum onlar size ne demeliydi?

doğmaları deşme çalışmalarım genellikle hakaret olarak algılanıyor.çünkü dokunulmaz şeylere dokunuyorum.ben kimseye sebepsiz hakaret etmedim

Sebepli veya sebepsiz hakaret edemezsin bukadar insan boşunamı kızıyor sana. Azıcık terbiyeli ol artık. MÜlümanlardan ve inandıklarından nefret ediyor olabilirsin. Ama yeter artık saygısızlık etme

• woden bizden(müslümanlardan) nefret ediyor galiba gene banlanmış insanın başına ne geliyorsa dilinden geliyor değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: enflasyon

woden bizden(müslümanlardan) nefret ediyor galiba gene banlanmış insanın başına ne geliyorsa dilinden geliyor değil mi

galiba falan değil açık açık söylüyor zaten.müslümanlığın güzelliklerini anlatıyoruz ama bundan bile bihaber kendisi
    ALLAH insanın önüne iki tane yol sunmuştur ve en büyük nimet olan akılıda vermiştir.seçim onundur iradeyi cüziyesini kullanarak ya doğru yolu bulur yada yanlış yola sapar işte bu kendi elindedir.önemli olan o aklı en doğru şekilde kullanabilmektir.
  • quote:

quote:

eğitim şart

ilerici olan kim?? ahlaktan yoksun, uyuşturucudan her gün birinin öldüğü avrupa mı?? yada bekareti tartışan amerika mı...

neye göre gercilik bedenini açmadığı için mi gericilik yoksa domuz eti yemdiği için mi... sayın chp fanatiği arkadaşım
  • Biz(inananlar) bu adamlara(woden vs...) bir şey ispatlama,kötüleme yada karalama çabasında değilken,
    aslında ''ateşe'' yada ''şeytana'' tapanların bile hiç olmazsa inanç sahibi, bunlardan(ateistlerden) gene iyidir düşüncesindeyken saygı gösterip necisiniz demiyoruz, bu arkadaşların derdi nedir pekiyi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

KARDELEN

Dünya nüfusunun 3 te 2 si Domuz eti yiyor..Senin söylediğin kadar zararlı olsaydı şuan o 3 te 2 lik nüfusun tamamı amansız hastalıklarla boğuşuyor olurdu..Halbuki gayet sağlıklılar hemde bizlerden daha sağlıklılar..O yüzden yazdığın şeyleri aldığın kaynak lütfen objektif bir kaynak olsun..Bilmeyen arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeye hakkın yok..

Domuz eti dinen yasaktır yenmemelidir demen yeterli..Gerçeklik payı olmayan 30 tane hastalık sayman objektiflikten mahrum olduğunu gösterir..

Dostum o 30 tane maddeyi ben yazmadım aksine babamda yazmadı.Onu/veya onları yazan sizin sıkıştığınız anlarıda bar barrrr bağırdığınız sevgili bilim adamlarınız yazmış.Ben sadece alıntı yaptım güzel kardeş.Yani dünyanın 3'te 2 'snin yediğini nasıl isptlayabilirsin?

Zaten dinen haram olan herşey insan alemi için bilhassa sağlık için çok çok çok zararlı.Allah hiçbirşeyi sebepsiz batıl bşu boşuna HARAM kılmamıştır.Mesela,alkol,domuz eti,uyuşturucu,akmış kan,v.s.v.s.v.s.

Demişsinki dünyanın bilmem kaçda kaçı yiyor ama senin söylediğin hastalıklarının hiçbirine tutulmuyor.
    Bende diyorumki sigara konusunda belli başlı birşey olmamasına rağmen sigaranın sonunun KANSER riskini taşımasına rağmen dünyada hemen hemen her aileden 2 kişinin içmesine rağmen nedense hepsi KANSER olmuyor?Şimdi ben kalkıp " SİGARA KANSER YAPMAZ" diyebilirmiyim?

İşte senin yazdıklarında bu kadar mantıksız dostum
    Hadi sağlıcakla
    Lütfen bilim ilim irfan diye değindiiğiniz konulara biraz daha dikkatli çalışın

• quote:

quote:

KARDELEN

Dostum o 30 tane maddeyi ben yazmadım aksine babamda yazmadı.Onu/veya onları yazan sizin sıkıştığınız anlarıda bar barrrr bağırdığınız sevgili bilim adamlarınız yazmış.Ben sadece alıntı yaptım güzel kardeş.Yani dünyanın 3'te 2 'snin yediğini nasıl isptlayabilirsin?

Zaten dinen haram olan herşey insan alemi için bilhassa sağlık için çok çok çok zararlı.Allah hiçbirşeyi sebepsiz batıl bşu boşuna HARAM kılmamıştır.Mesela,alkol,domuz eti,uyuşturucu,akmış kan,v.s.v.s.v.s.

Demişsinki dünyanın bilmem kaçda kaçı yiyor ama senin söylediğin hastalıklarının hiçbirine tutulmuyor.
    Bende diyorumki sigara konusunda belli başlı birşey olmamasına rağmen sigaranın sonunun KANSER riskini taşımasına rağmen dünyada hemen hemen her aileden 2 kişinin içmesine rağmen nedense hepsi KANSER olmuyor?Şimdi ben kalkıp " SİGARA KANSER YAPMAZ" diyebilirmiyim?

Hadi sağlıcakla

Domuz etinin böyle zararlı olduğu hakkında bilimsel bir kaynak duymadım. Tamam zararlı olabilir ama dana eti ne kadar zararlı ise o kadar zararlıdır. Bunları hangi bilimadamları iddia etmiş. Müslüman bilimadamları mı? Müslüman bilimadamları oruç tutmanın yararlı olduğunu iddia ederler. Benim bildiğim oruç tutmak zararlıdır. En yararlı beslenme şekli azar ama sık öğünlerle yemektir. Oruç tutmak, mideyi boş bırakmak başta mideyi mahveder, sonra tüm bedene zarar verir.

• quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

quote:

quote:

KARDELEN

Hadi sağlıcakla

Domuz etinin böyle zararlı olduğu hakkında bilimsel bir kaynak duymadım. Tamam zararlı olabilir ama dana eti ne kadar zararlı ise o kadar zararlıdır. Bunları hangi bilimadamları iddia etmiş. Müslüman bilimadamları mı? Müslüman bilimadamları oruç tutmanın yararlı olduğunu iddia ederler. Benim bildiğim oruç tutmak zararlıdır. En yararlı beslenme şekli azar ama sık öğünlerle yemektir. Oruç tutmak, mideyi boş bırakmak başta mideyi mahveder, sonra tüm bedene zarar verir.

yok canım benım. domuz etı dana etı ne kadar zararlıysa o kadar zarralı degıl, degıl. tabı kı domuz etı dana etınden daha zararlı. sonucda dana etı cok psımeden de yenılınebılır. hatta reteurantlarda sorarlar etınız nasıl pısmıs olsun dıye. domus etınde bu soru gecerlı degıl. ıyı pısmesı gerekır. tavuk etı de aynen oyle ıyı pısmesı gerekır. dana etı cıg bıle yenılınebılır. domuuz ıyı pımemıs yemeye kımse cesaret edemz ama.

• Dedikya zaten yiyene afiyet olsun biz(MÜSLÜMANLAR) yemiyoruz müslüman olmanın gereklerini yapıyoruz ve bundan da çok mutluyuz.''neden haram ettin ALLAHIM biz yemek istiyoruz ''diyede isyan etmiyoruz daha ziyada senin bir bildiğin vardır yarab diyor ve inanlar kervanından olduğumuz için şükrediyoruz.
    yani sizin gibiler bizi böyle faso fiso(size yakışan kelime ancak bu ne yazıkki) konularda ALT EDEMEZLER..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuslat06

quote:

quote:

eğitim şart

ilerici olan kim?? ahlaktan yoksun, uyuşturucudan her gün birinin öldüğü avrupa mı?? yada bekareti tartışan amerika mı...

neye göre gercilik bedenini açmadığı için mi gericilik yoksa domuz eti yemdiği için mi... sayın chp fanatiği arkadaşım

Birleşik Amerika toplumu ne yazık ki her konuda oldukça kötü bir toplum. Nasıl daha kötüsü yapılır bilemeeycem, ancak şunu söyleyeyim ki hiç de medeni değiller.

Avrupa ise günümüzde gerek toplum gerek düzeniyle günümüzün medeniyet merkezidir şüphesiz. Avrupa'da uyuşturucan ölen, kullanım oranına göre çok azdır. Örneğin İngiltere'de 15 yaş üstü nüfusun yarısı uyuşturucu kullanyor, her tür. Ama bağımlılık oranı çok düşük. İnsanlar genelde günün sitresini atmak için kullanıyorlar, ve de az miktarlarda.

CHP fanatiği de değilim ayrıca. Başında Deniz Baykal varken hele, asla. Altı ok Atamızın ilkelerini temsil ediyor, hani şu sizlerin çekemedikleri.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.