Şimdi Ara

Dominos'un taciz mesajlarına çözüm buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 kere aradım atmayın diye şubelerini. 5. atmalarına müdürlerini istedim yüzüne küfür ettim. Sonra genel merkezlerini aradım şikayet kaydı oluşturdum şimdi yine attı aynı şube. Bende aradım 5 tane büyük boy pizza 3 tane en büyüğünden kola gönder dedim. Sallama bir adres birde. 100 küsurat lira tutmuş. Yarım saate kadar ararlar. Cevap vereni öpsünler. Laftan anlamayan 2. sınıf pizzacı bozuntuları.

Edit: Twitterdan cevap vermişler, verelim bakalım numaramızı belki 6. defada işe yarar.
     Dominos'un taciz mesajlarına çözüm buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFarez -- 8 Temmuz 2014; 11:22:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şakirt Online

4 kere aradım atmayın diye şubelerini. 5. atmalarına müdürlerini istedim yüzüne küfür ettim. Sonra genel merkezlerini aradım şikayet kaydı oluşturdum şimdi yine attı aynı şube. Bende aradım 5 tane büyük boy pizza 3 tane en büyüğünden kola gönder dedim. Sallama bir adres birde. 100 küsurat lira tutmuş. Yarım saate kadar ararlar. Cevap vereni öpsünler. Laftan anlamayan 2. sınıf pizzacı bozuntuları.

Kul hakkı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi yapmışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kul hakkın diyen arkadaşa forum halkı cevap verir birazdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provokatör

quote:

4 kere aradım atmayın diye şubelerini. 5. atmalarına müdürlerini istedim yüzüne küfür ettim. Sonra genel merkezlerini aradım şikayet kaydı oluşturdum şimdi yine attı aynı şube. Bende aradım 5 tane büyük boy pizza 3 tane en büyüğünden kola gönder dedim. Sallama bir adres birde. 100 küsurat lira tutmuş. Yarım saate kadar ararlar. Cevap vereni öpsünler. Laftan anlamayan 2. sınıf pizzacı bozuntuları.

Kul hakkı

Ben kul değil miyim ?
  • quote:

quote:

quote:

Kul hakkı

Ben kul değil miyim ?

Lan harbiden ya habire mesaj atıyolar. Bendemi yapsam acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

quote:

quote:

Kul hakkı

Ben kul değil miyim ?

Lan harbiden ya habire mesaj atıyolar. Bendemi yapsam acaba

Ben pişman değilim birader. İnsan olan bir sözden anlar. 4 kere rica ettim sildim dedi 4'ünde de. Ayıp koca dünya devi bir firmayı Türkiye'de batırıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana farklı farklı numaralardan yolluyolar gizli bi hayrandan mesaj geldi sanıyosun bi bakıyon dominos
  • la onlarda atmasa telefon hic çalmayacak. birak atsınlar

• İyi taktik hacı, bir dahakine bu taktiği uygulayacağım böyle üst üste mesaj atan firmalar karşısında.
  • giren size giriyor
  • Herkese atıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr3amWalk3r

Herkese atıyolar

Hayır numarayı nerden buluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fucuklu Sumurta

quote:

Orijinalden alıntı: Dr3amWalk3r

Herkese atıyolar

Hayır numarayı nerden buluyorlar

Konu sahibinin yaptığını dene kesin olur

• Müstehak bunlara

• quote:

Orijinalden alıntı: gripcininja17

Bana farklı farklı numaralardan yolluyolar gizli bi hayrandan mesaj geldi sanıyosun bi bakıyon dominos

• O ne biçim avatar la

İyi yaptın mı bilemiycem ama güzel çözüm
  • Nick+davranış uyumsuzluğunda doktora yapmışsın kardeş.
  • Adam bezmis

• Sonuç nedir hocam var mı bir haber
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.