Şimdi Ara

Dominos Pizzada Çalışan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
16.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aranızda dominos pizzada çalışan var mı?

    Pizza hamuru ile ilgili sorularım varda



  • Ben çalışıyorum bahçelievlerde ama motorize olarak. Pizza hamuru ile ilgili ne soracaksın ?
  • Hamur şubede mi yapılıyor yoksa hazır olarak mı geliyor acaba?
  • yok
  • Bahçelievler'de ki bahşişler diğer yerlere göre çok az.
  • Bugün Dominos Pizza'ya gittim kasada birisi telefonla konuşuyordu büyük boy pizzada hamur kötü çıkmış dağılıyomuymuş noluyomuş adam özür diledi yenisi ücretsiz göndertti.Yoksa telefondaki senmiydin
  • orda yapılıyor... nasıl yapılacağıda adım adım önündeki broşürlerde anlatılıyor malum uzun soluklu elemanlar olmuyor çalışanlar genelde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadikxp

    orda yapılıyor... nasıl yapılacağıda adım adım önündeki broşürlerde anlatılıyor malum uzun soluklu elemanlar olmuyor çalışanlar genelde


    dominosun franchase ı güzel işliyor ama genelde kötü elemanlar çalıştırıyor sanki

    herkesten şikayet duyuyorum

    kaliteli elemanı azsanki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: owin


    quote:

    Orijinalden alıntı: sadikxp

    orda yapılıyor... nasıl yapılacağıda adım adım önündeki broşürlerde anlatılıyor malum uzun soluklu elemanlar olmuyor çalışanlar genelde


    dominosun franchase ı güzel işliyor ama genelde kötü elemanlar çalıştırıyor sanki

    herkesten şikayet duyuyorum

    kaliteli elemanı azsanki

    kaliteli eleman bekleme zaten 3 kuruş maaşa nasıl kaliteli eleman bulcaksın. zaten eleman sirkülasoynu fazla devamlı işçi dğeiştiriyorlar. memnun olsalar işlerinden bırakmazlar
  • valla şöyle bir olayım oldu bir kere:

    dominos tan pizza söyledim geldi malzeme dağılımı ve miktarı çok kötüydü hemen internet sitesinden bize ulaşın bölümünde bunu belirttim..bir saat sonra sipariş verdiğim şube beni aradı efendim keşke ilk önce bize söyleseydiniz falan dedi..hemen yeni bir pizza gönderiyorum dedi..öbür pizzayı da yemiştim yani yemeye bir engel yoktu

    bir kere de pasaport pizza dan pizza sipariş verdim 1 alana 1 bedavalı..ikisinde de kıl çıktı..aradım söyledim iki pizzadan da kıl çıktı diye cevap şu oldu: özür dileriz bir daha olmaz...

    sonra neden yabancı sermayeye para kaptırıyoruz oluyor...öğrenmemiz gereken çok şey var..

    ama son zamanlar çok pahalandı ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: red a!ert

    valla şöyle bir olayım oldu bir kere:

    dominos tan pizza söyledim geldi malzeme dağılımı ve miktarı çok kötüydü hemen internet sitesinden bize ulaşın bölümünde bunu belirttim..bir saat sonra sipariş verdiğim şube beni aradı efendim keşke ilk önce bize söyleseydiniz falan dedi..hemen yeni bir pizza gönderiyorum dedi..öbür pizzayı da yemiştim yani yemeye bir engel yoktu

    bir kere de pasaport pizza dan pizza sipariş verdim 1 alana 1 bedavalı..ikisinde de kıl çıktı..aradım söyledim iki pizzadan da kıl çıktı diye cevap şu oldu: özür dileriz bir daha olmaz...

    sonra neden yabancı sermayeye para kaptırıyoruz oluyor...öğrenmemiz gereken çok şey var..

    ama son zamanlar çok pahalandı ya


    bazen dominostan alıyorum bende, kupkuru çıkıyor. ve dediğiniz gibi orantısız oluyor malzeme dağılımı. aklımda bulunsun bende aynı taktiği uygulayayım. bari onu adam gibi yaparlar da paramıza yazık olmaz




  • O hamur nasıl öyle güzel oluyor? Yani normal dinlendirilmiş hamurdan ne farkı var?
  • Pendik'deki dominos çok güzel pizzar yapıyor. Antalyadan gelen arkadaşım vardı geçen aylarda, orda dominos un pizzaları iyi olmuyormuş, bizim burdaki dominostan pizza aldım çocuk "burdaki şubeyi antalyaya yaşıyalım" diyo
  • Ben kartal dominostan 2 tane büyük boy pizza almıştım ikisininde içinden saç çıkmıştı aynen geri götürdüm bunlar ne dedim kasiyer saç dedi. bu pizzada bu saçın ne işi var dedim. Çok özür dileriz bir yanlışlık olmuş size yeni pizzanızı yaptıralım dedi. Bende bağırdım çağırdım sizi şikayet edecem dedim süründürecem dedim tüm şubelerinizi kapatacam işsiz kalacaksınız dedim bana 4 tane büyük boy pizza kuponu verdiler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadikxp

    orda yapılıyor... nasıl yapılacağıda adım adım önündeki broşürlerde anlatılıyor malum uzun soluklu elemanlar olmuyor çalışanlar genelde


    Nasıl yapılıyor peki hamur bilgisi olan var mı? Ben bir türlü tutturamıyorum şu hamuru.
  • Bizim Mersin'de bir pizzacı var.
    30 dakika içinde pizzanız gelmesse dükkanı üstünüze yapacaz yazıyor camekanında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.saygili

    Bizim Mersin'de bir pizzacı var.
    30 dakika içinde pizzanız gelmesse dükkanı üstünüze yapacaz yazıyor camekanında.


  • Kisaca tarif edeyim

    Citir citir, malzemeleri sulu ve canli, iyi kabarmis ve kurumamis bir pizzanin sirri, 350-400C arasinda bir isida ve alt üst mesafesi en fazla 20-25cm olan bir firinda pismesidir. Malzemeler ve hamur ne kadar cabuk piserse o kadar az su kaybeder. Ayrica peynir altta olmali ve kesinlikle Mozarella icermeli.

    Hamur: Cok kati olmamak kaydiyla bildigimiz mayali hamur, cok az sivi yag ve bir tutam seker eklenebilir. Yag seker tuz maya gibi katkilar evvela suya karistirilip/cözdürülüp daha sonra una katilirsa, homojen bir karisim olur. Yoksa pizzanin biri tuzlu digeri tuzsuz olabilir.

    Malzeme sirasi söyledir:
    Hamur>Domates sosu>Peynir>Diger Malzemeler en üstte.. ve oregano (dag kekik) unutulmamali.

    Dayimin Italyada Pizzaria´si var oradan biliyorum.




    *Tamamen alintilanmasi halinde kaynak belirtilmesi zorunludur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganza -- 20 Ekim 2009; 14:41:15 >




  • Hamur tarifi için sağol doganza. Acaba dominostada böyle mi yapıyorlar hamuru?

    Pişirme konusu zaten çok ayrı onuda çözmeye çalışıyorum iyi pişirmek için pizza taşı diyorlar. Ondan arıyordum uzun süredir onuda ankarada buldum en kısa zamanda getirteceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marcus83

    Hamur tarifi için sağol doganza. Acaba dominostada böyle mi yapıyorlar hamuru?

    Pişirme konusu zaten çok ayrı onuda çözmeye çalışıyorum iyi pişirmek için pizza taşı diyorlar. Ondan arıyordum uzun süredir onuda ankarada buldum en kısa zamanda getirteceğim.


    Muhtemelen öyle yapiyorlardir. Aslinda dedigim gibi keramet hamurda degil, firinin uygunlugu ve malzeme kalitesinde..

    Pizza tasini (denedim) önermem, bir kere cok iyi isitmak gerekiyorki bu bizim ev tipi firinlarda cok zor ayrica 1-2 saaten az sürmüyor. Ayrica cok iyi isinmis bir tasta (firinlarda bile) ilk pisirilen hamurun altinda, firin tabani tavini almadigi icin, kalin bir tabaka olusur ve kuru olur. Ikinci, ücüncü derken ürün kalitesi artar. Bu yüzden sürekli calisan bir firinin ürünleri daha güzel olur. Hatta kara firinlarda, tabanin tavini almasi icin ilk pisirmeden önce, uzun bir sopa yardimiyla bir islak bez dolandirilir. Buna ragmen ilk ürünün kalitesi düsük olur.

    Eee, evde de aksama kadar sürekli pizza yapmayacagina göre bu tas olayi iyi bir fikir degil.

    Su alttaki ocagi (tas tabanli) öneririm ama. Eger Türkiye´de bulabilirsen, iyi netice alacagini söyleyebilirim. Bu arada Lahmacun da cok güzel oluyor bu firinda.


    EXPRESS NAPOLI 101/ML G3 FERRARI


    230V - 50Hz
    1200 Watt
    Color: Red
    Recipe book included

    Refractory stone diameter: 31 cm (pizzanin capi)

    Average temperatures registrated:
    Level 1: 190 °C
    Level 2: 350 °C
    Level 2 and half: 430 °C
    Level 3: 470 °C

    SIZE
    Height: 25 cm
    Widht: 31,5 cm
    Depth: 37,5 cm

    Fiyat: 50-80EUR arasi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganza -- 20 Ekim 2009; 15:28:41 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.