Şimdi Ara

Dominos Pizza Kasımpaşa ve Yemek Sepeti rezilliği...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle terbiyesizlik görmedim hem siparişi 50 dakika da getirdiler birde üstüne oraya 30 dakika şartımız yok deyip görüşmeyi kapattılar.

Madem yok o zaman nasıl oluyorda sipariş gönderiyorsun ??

Resmen terbiyesizlik...

Bu zamana kadar hiç böyle bir şey yapmadım ama bugün gerçekten beni sinirlendirdiler...

Görüşmeleriniz hizmet kalitesini arttırmak için kayıt altına alınmaktadır.
    Sipariş Durumu
    Bağlantı kuruldu.
    Görüşme başlatılıyor, lütfen bekleyiniz.
    En kısa zamanda müşteri temsilcisi sizinle ilgilenecektir.
    Yemeksepeti.com Canlı Yardım'a hoşgeldiniz.

Merhaba, ismim Umut. Sipariş durumunuzu öğrenmek için bağlandığınızı görüntülüyorum. Durum sorgulamak için sizi kısa bir süre bekletebilir miyim?

MERHABA PİZZA SİPARİŞİ VERMİŞTİM DOMİNOSTAN GELMEDİ HENÜZ

Kontrol ediyorum, kısa bir süre bekletiyorum.
    Beklediğiniz için teşekkür ederim Kürşat Bey. Siparişinizle ilgili restoran yetkilisi ile görüştüm. Gecikmeden dolayı özür dileyerek siparişinizin çıktığını ve kısa süre içerisinde ulaşacağını belirttiler.

ücret iadesi nasıl olacak
    yarım saati geçti siparişi vereli

Kontrol ediyorum, kısa bir süre bekletiyorum.

tamam

Beklediğiniz için teşekkür ederim.
    sipariş vermiş olduğunuz restoranın 30 dakika garantisi olduğu bölgeler cadde ve sokak olarak restoran uyarılarındaki 30 dakika garantisi olan bölgeler şeklindeki bir link altında belirtilmekte. Bulunmuş olduğunuz ....... sokak bu listede bulunmadığı için gecikmeden dolayı ücretsiz gönderim sağlanamamakta.

allah allah
    yeni kıvırma metodu mu bu
    illa sokak sokak mı yazacak yani

Belirtmiş olduğunuz restoranın bugüne kadar her zaman bu şekilde bir 30 dakika teslimat garantisi olan bölgeler listesi bulunmaktaydı Kürşat Bey. Bu listede adresiniz bulunmadığı takdirde herhangi bir garanti verilememekte.
    Farklı bir talebiniz varsa yardımcı olmak isterim.

hep işinize geldiği gibi davranıyorsunuz
    Şimdi internette hakkınızda şikayet konusu açacağım
    hem servisle dağıtım yapıyorsunuz ama 30 dakikayı geçince adres kısmında mahalle yazmıyor diyorsunuz

İnanın adresiniz bu listede bulunsaydı ben bizzat yardımcı olmak isterdim Kürşat Bey. Ben şikayetinizi restorana aktarıyorum fakat belirtimiş olduğum gibi adresiniz listede bulunmadığı takdirde 30 dakika garantisi uygulanması teknik olarak olası değildir.

madem adres yazmıyor nasıl oluyorda sipariş gönderiliyor o zaman...
    boşverin açıklama yapmanıza gerek yok

olay belli oldu firmalar birbirini koruyor

Yemeksepeti olarak aracı bir kurum olduğumuz için taraf tutma gibi bir tutumumuz olması olası değildir Kürşat Bey. Fakat sizin de restoran uyarılarında görebileceğiniz üzere 30 dakika garanti koşulları ve 30 dakika garantisi sağlanabilen cadde ve sokaklar linkinde durumu görütüntüleyebilirsiniz.

Yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mı?
    siparişi iptal etmek ücretin tarafıma iade edilmesini istiyorum

Görüşme sonlandı.

• OKUMAYIN ZEBANİKUS HOKUS POKUS
  • Dominos genel merkezi arayıp şubeyi şikayet edebilirsiniz. Bu şube ile alakalı birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Uyarılar kısmında "Lütfen sipariş vermeden önce adresinizin Domino's Pizza tarafından 30 dakikada teslimat garantisi tanımlanmış gönderim alanları içerisinde olup-olmadığını kontrol ediniz." yazan yer var ve bu her zaman böyleydi yeni bir şey değil.
  • ÇOLUK ÇOCUKLAR KONUYA YAZMASIN LÜTFEN...
  • Benim bi arkadaş vardı. Pizza kuryeciliği yapardı. Bir gün yine pizza götürecek. Geç kalmış. Diyor bana ne yapıcam boşver biz yiyelim. Dedim götür bari işinden olma. Neyse görürdü bu pizzayı. Geç götürdüğü adam tarikat üyesiymiş öldürdüler arkadaşımı. Ben götür demesem ölmeyecekti. Hâlâ mezarına çiçek götürürüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bim pizza vs a101 pizza
    6 yıl önce açıldı
    Bedava tavuk burger yeme yolu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

ÇOLUK ÇOCUKLAR KONUYA YAZMASIN LÜTFEN...

UTANMIYOR MUSUN TRAKYA EJDERİYASI KOYMAYA
  • Kuralları belirtmişler zaten kuralları okumak zor geldiyse şikayet etsende bir şeye yaramaz
  • Adamlar önceden belirttiyse neyin dırdırı bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.