Şimdi Ara

Dominos 30 dk gerçek değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dominostan pizza söyledim, geç geldi. 30 dk yı geçti para vermem dedim kurye atarlandı. Yok burası kapsama alanı dışı vs. dedi. Sen bayinin numarasını ver ben onlarla konuşacam dedim bana bi cep telefonu numarası verdi. Ben şaban dedi çıktı birisi telefon, sen kimsin vs dedi bana. Ben pizza diyince bugün promosyon günü yetişmiyor vs. saçmaladı. Vermedim parayı aldı gitti pizzayı kurye.

Sizin başınıza geldi mi 30 dk sonrası gelen dominos, para aldılar mı?

Şikayetvar.com a şikayet yazdım, başka napabilirim?

•  Dominos 30 dk gerçek değil
  • Bana oldu kapsama dışı dediler. Ama olsun ödedim adam buraya kadar getirdi pizzayı çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

Dominostan pizza söyledim, geç geldi. 30 dk yı geçti para vermem dedim kurye atarlandı. Yok burası kapsama alanı dışı vs. dedi. Sen bayinin numarasını ver ben onlarla konuşacam dedim bana bi cep telefonu numarası verdi. Ben şaban dedi çıktı birisi telefon, sen kimsin vs dedi bana. Ben pizza diyince bugün promosyon günü yetişmiyor vs. saçmaladı. Vermedim parayı aldı gitti pizzayı kurye.

Var aslında kardeşim, fakat adam pizzayıda sana 1.5 saatte getimemiştir. Sen para vermem dediğin an kuryenin yevmiyeden gider onun parası. İçin rahat olursa al ye.
  • birşey yapmana gerek yok. zaten birşeyi almışsan para vermeyede hazır olman lazım. kampanya da eskisi gibi değil zaten zamanla böyle arızalar büyüyecek millet unutacak
  • Vermediğin paranın gariban kuryenin cebinden çıktığını biliyorsun dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38-40 dk arası gelmişti söyledik adama aradı şubeyi sonra para almadan verdi pizzayı gitti 40 lira cepte kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şimdi gelir ama o para kuryeden kesiliyor diyenler, kaçın.
  • Bölge dışına gelince 30 dakika geçerli değil. Şuan 3 al 1 öde kampanyası var o yüzden vermemiştir bedavaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

quote:

Orijinalden alıntı: miko_miko

Dominostan pizza söyledim, geç geldi. 30 dk yı geçti para vermem dedim kurye atarlandı. Yok burası kapsama alanı dışı vs. dedi. Sen bayinin numarasını ver ben onlarla konuşacam dedim bana bi cep telefonu numarası verdi. Ben şaban dedi çıktı birisi telefon, sen kimsin vs dedi bana. Ben pizza diyince bugün promosyon günü yetişmiyor vs. saçmaladı. Vermedim parayı aldı gitti pizzayı kurye.

Var aslında kardeşim, fakat adam pizzayıda sana 1.5 saatte getimemiştir. Sen para vermem dediğin an kuryenin yevmiyeden gider onun parası. İçin rahat olursa al ye.

Kurye bunu bilerek işe girdiyse sıkıntı olmaz heralde ? Hadi dediğin gibi olsun sitesinde kuryelerden alınmıyor yazıyor , ne kadar doğru bilemem.

Geçen 50 dakikada getirdiler gıkımı çıkarmadan verdim parayı. Dediğin gibi kuryeyi korumaya çalışmayın.

• siparişi verirken 30 dk garantisi veremiyoruz dediyse yapacak bişi yok ama eğer oyle bi uyarı vermediyse her turlu hakkındır vermem o parayı. ayrıca kuryeden kesilmediğini calısanlar dahil olmak uzere bu gune kadar acılan milyonlarca konuda bir cok kişi beyan etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: patronizm

Bölge dışına gelince 30 dakika geçerli değil. Şuan 3 al 1 öde kampanyası var o yüzden vermemiştir bedavaya.

ben sitelerinden sipariş verirken bölge alanı vs yazmıyor. Adresim belli, madem kapsama alanı dışı yazsınlar 30 geçerli değil bu alışverişte diye. ayrıca kampanya olması mazeret değil. bi tane pizzadan 37 tl alıyorlar vaktinde getirsinler
  • savaş çıkar yine
  • ben de senin gibilerden nefret ediyorum arkadaş ne kadar önemli bir olay sanki. geç getirdiyse getirdi neyini uzatıyorsun ver işte parasını. paran var ki pizza istiyorsun o zaman ver gitsin yok müdürünü çağır yok başka nereye şikayet edebilirim bi bitmedniz arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Dominos 30 dk gerçek değil

max 5 dk uzaklıkta şubeleri var, 10 dk önceden çıksa adam yola her şekilde yetişir. hem trafikte yok.
  • 5 dk için kavga edip telefon edicegine ver parayı gitsin.

• valla benim söylediğim pizzalar hep 20-25dk ya geliyor hep erken gelsin taze gelsin en güzeli bi kere gece 1de söyledim 1.45de geldi zaten belirtiyoru 23.00dan sonraki siparişler 30dk garantisinde degildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Vermediğin paranın gariban kuryenin cebinden çıktığını biliyorsun dimi

yalan o knk
  • Fakirliğin luzmü yok arkadaş. 4-5 dakikanın hesabını yapıyorsuz para vermemek için insan utanır bu durumlara düşmeye kaldı ki sen pizzam geç geldi diye dava açacan neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Vermediğin paranın gariban kuryenin cebinden çıktığını biliyorsun dimi

artık poku cıktı yeter ama yok öyle bişi provakasyonculuk yapma asılması lazım senin gibilerin!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.