Şimdi Ara

DOLU HASARLARİNIZ NEREDE? NEREDE YAPTİRACAKSİNİZ? Hasar kaydı olarak ne yazacak? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
15
Favori
43.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B.Avcı


    quote:

    Orijinalden alıntı: tyxk

    arkadaşlar RS kartal'da dolu onarımını yaptırdım aracımın. 100 adet göcük düzeltme yapıldı. Öncelikle memnun kalmadığım konular;

    - Gittiğimde aracı hiç temizlemeden içerisinde çalışması sonrası kalan pisliği ile teslim ettiler.
    - Tavan iç döşemelerinde kat izleri oluşmuş, sanırım öncesinden dikkat etmeleri için uyarmak gerekiyor illa.
    - Aracım bittiği zaman bir bilgilendirme almadım ve kendilerine çok zor ulaştım.

    Artılarına geçecek olursak;

    + Kesinlikle kaportada işçilik çok iyi. Çok detaylı bir şekilde inceledim ve eski halinden bir fark yok.
    + Bu ara yoğunluk olmadığında aracımı 3 günde teslim aldım.

    Yorumlardan sonra gerçekten çok endişeli bir şekilde gittim fakat toplam sonuçtan %90 memnun kaldım. Gitmeyi düşünen arkadaşlara bilgi olsun diye paylaşıyorum.

    Aracın durumu neydi? Ne kadar tuttu? Benim aracımın da tavanında var. Çoğu çok ufak ezikler. Tavan döşemesini sökmeden dıştan işlem yapamıyorlar mı?



    bu tür göçükleri altta okşama yöntemiyle yaptıkları için tavan döşemesini söküyorlar.iyi bir yere yaptırırsanız güzel söküp takarlar.




  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    100 adet göçük vardı. Çok büyük göçükler değildi ama bazıları kritik idi. Geniş yüzeyleri alttan yapmak gerekiyor.
  • bu sektör de baya gelişti dolu sayesinde arz talep ilişkisi
  • _opeth kullanıcısına yanıt
    kendimi güncellemeye devam bugün izinli olduğumdan yetkili servise gidip kaputu artık yaptırayım dedim. amma velakin dosyam kapatılmamış. Hasar danışmanı arkadaş eksperi aradı ve aracın daha işlem yapıldığını bilmiyorlar. Sonuç olarak kös kös geri geldim eve. Dosyamın kapatılması veya devam ettirilip Yetkili serviste devam ettirilmesi konusunda gerekli çarkların dönmesini bekleyeceğim.

    Arabayı ise eve geldiğimde benzin döküp yakasım geldi cidden.

    bu arada tramere mesaj attım dosyam kapanmamasına rağmen 8900TL hasar yansıtılmış.
  • _opeth kullanıcısına yanıt
    Ben dolu olduğu günün ertesi sabahı 8 de autoking'e götürdüm her türlü belgeyi aldılar sıraya soktular kırılan camları yaptırın top bizde eylülde alacağız dediler.ağustos sonu gibi aradım adam bana sigorta ile anlaşamadık fiyatta kusura bakmayın dedi.gittim rs servisi aradım en erken 2018 mart dediler.Rs servisin izmit şubeyi aradım kasımda gelin yaparız dedi,kasımda aramayınca aradım dosyayı açtı eksper ataması istedi görevli sigorta eksper atamadı.sigortayı aradım konuştum bu olayları tamam dediler bizim yer var aradan sokalım sizi.götürdüm kaputu tavanı falan boyatın dedi adam,kendimi zor tuttum. yap her yeri dedim ne kadar olursa diye.aracı güzel yaptılar bir tek bagajı bırakmışlar boyanacak diye.İnanın şu sizin yakasım geldi diyişinizi en iyi ben anlarım bagaj boya diyince başlarım böyle işe dedim,aynı gün bostancıdan çelik macun astar boya vernik aldım,kendimce yaptım.sonra pişman oldum ama artık önemsemiyorum.bagajım değişmişti kazadan dolayı yapmamda onun da etkisi var tabiki.türkiyede insanı delirtiyorlar emin olun.




  • urene kullanıcısına yanıt
    valla benim tavana da boya yazmışlardı da pdr yaptılar direkler için lokal boya alıp sulu boya modunda takılıcam. Kaput da zaten değişmişti. çıkma yada para bulursam evo kaput alır değiştiririm artık. Ezikleri görmemek için arabayı yıkatmıyorum.
  • Kasko yok benim araçta. Kasko yaptırıp dolu hasarını yaptırabilir miyim hemen ardından ? Derin göçükler yok benimkinde su damlası gibi ama baya çok. Tahmini tavan ve kaput dahil 200-300 adet vardır. Çok rahatsız etmiyor şahsen kullanıyorum bu şekilde ama kaskoyla halledebilirsem güzel olur aslında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zx6r

    Ataşehir Pars Oto 5 dakika baktılar 4 bin fiyat verdiler. Toplasan 100 göçük bile yok aracımda. Adam gibi yer arıyorum beyler tavsiye edecek var mı?

    Merhaba zx6r,

    Servisimizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Servisimizde basit seviyede 100 göçüklük hasar için 1500-2000TL bandında fiyat veriliyor. Aracınızdaki hasarın ya özel bir durumu vardır, ya da siz 100 göçük gördüğünüzü düşünüyorsunuzdur. Servisimize tekrar ön tespite gelirseniz şahsen ilgilenirim aracınızla.

    İyi günler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

    Kasko yok benim araçta. Kasko yaptırıp dolu hasarını yaptırabilir miyim hemen ardından ? Derin göçükler yok benimkinde su damlası gibi ama baya çok. Tahmini tavan ve kaput dahil 200-300 adet vardır. Çok rahatsız etmiyor şahsen kullanıyorum bu şekilde ama kaskoyla halledebilirsem güzel olur aslında.

    Merhaba,

    Kaskonuzdan aracın yapılabilmesi için hasarın olduğu dönemde poliçenizin olması gerekir. Hasardan sonraki poliçe ile doluyu yaptıramazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kül Tablası

    Sayfaya pars oto da gelmiş. Sizde göçük düzeltme işlemi yaptıracaktım ve boya. Bir kaç ay önce Ataşehir şubenize geldim. Direkt 5 saniye bakıpta 2 bin lira fiyat çıkınca vazgeçtim. Burada yazan arkadaş ise ilgili görünüyor. Konu hakkında fikrini paylaşıyor ben kime denk geldim o sırada bilmiyorum.

    Merhaba,

    Giriş seviyesindeki hasarların tespiti çok uzun sürmüyor. Kısa sürmesi normal. Aracı gördüğümüzde tahmini olarak ne kadar süreceğini ön görebiliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: t u r g a y

    bu sektör de baya gelişti dolu sayesinde arz talep ilişkisi
    Sağlam gelişti hem de. Tasvip etmiyorum. Abimin arkadaşı sanayide çalışıyor. Adam ellerini sinek gibi ovuşturuyor kucağımıza düştüler misali.

    Ekipman, personel eğitimi, işçi maaşları, dükkan vb. ödemeler elbette var. Hak veriyorum, ama dolu yağdı diye de fiyatlar tavan yapmamalı..
  • Arkadaslar merak ettigim şey şu.



    Dolu hasarı olduktan sonra 7-15 gün içinde kaskomuzu arayip yaptırcam demek falan gerekiyor muydu ?



    Ben acelesi yok diye hiçbiyeri aramadim . Kaskom mevcuttu hala da mevcut. İstersem bu yaz yaptirabilir miyim kaskodan ? Kazasızlıgı etkiler mi ? Toplam 6-7 göcük var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Siz yine de sigorta şirketiyle bir konuşun, şirketten şirkete uygulamalar farklı olabilir. Örneğin Allianz 2 sene süre verdi, ben Kasım ayında yaptırmayı planlıyorum. Benim aracın da sağ tarafında dolu hasarları var.

    Allianz'da kazasızlık indirimi etkilenmiyor. Yetkili servise yaptıracağım ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 13 Nisan 2018; 17:16:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Benımkıde Allianz sagol hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nedir bu rakamlar, 3-5-10 bin. Kaç saat mesai harcıyor, ne malzeme kullanıyorlarda bu rakamlar çıkıyor, bu çıkan rakamları kasko şirketleri nasıl kabul ediyorlar, yeni bir kaput boya montaj ne kadardır açıklayacak biri varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni doluzedeler gelir. Allah kolaylık versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptc garage isimli firmayı tavsiye ederim. Arkadaşımın firması. Fiyatları diğerlerine göre gayet iyidir. İmzamda mevcut. Tıklayıp siteden fiyat alabilirsiniz.
  • hocam bende fiat linea vardı arac perişan oldu 400 civarı dolu vardı ben mahmutbeyde ZENCAR diye büyük bi servis var oraya götürdüm 1.5 haftada hallettiler gayet iyi oldu tahminimden daha iyi oldu hatta kesinlile tavsiye ederim bi bakmanızda fayda var servis çok önmeli
  • istanbul anadolu yakasında kullanıp memnun kaldığınız yer var mı?
  • Son doluzedeler de bizleriz :) Kastamonuyu vuran felaket. Hoda civic 2013 model. ön cam ve yan dikiz kırıldı. kaportada 200 300 civarı göçük mevcut. Cam için Ankara BORA yı düşünüyorum ama göçük için karar veremedim. Honda Borayı bu konuda tavsiye eder misiniz yoksa Ankarada başka yer önerebilir misiniz. Kasko olduğundan derdim fiyattan çok temiz iş çıkması...
    Ya da boşver oraları istanbulda kesin şurayı tavsiye ederiz dediğiniz bir honda bayi ya da kaliteli servis var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.