Şimdi Ara

Dolgu acıtıyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dolgu yaptırmak acıtır mı? Önerebileceğiniz özel bir yer var mı, fiyat bilgisinide verirseniz sevinirim iyi geceler..

İnsan kazanmak çok zor. Hayatta yapıcı olmak gerekiyor. Kalbini kırdığım varsa af diler, aptal bir eşek olduğumu beyan ederim. Şayet benimki kırılırsa, alttan almasını bilir, sineye çekerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikinoy

hayır acıtmıyor. uyuşturucu iğne yapıyorlar zaten birşey hissetmiyorsun operasyondan sonra bile. fiyat konusunda birşey bilmiyorum uzun zaman oldu yaptıralı özel hastanede.
    Dişçisine bağlı bence.
    2 dişçi denedim (devlet hastanesi dişçileri yani özel dişçi değil)
    bir tanesi hiç acıtmadan çok güzel bir şekilde yaptı.
    Diğerinde açıkcası acıdı yaptıktan sonrada bir süre sızlama oldu.
    Birinden tavsiye almadan gitme dişçiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

Dişçisine bağlı bence.
    2 dişçi denedim (devlet hastanesi dişçileri yani özel dişçi değil)
    bir tanesi hiç acıtmadan çok güzel bir şekilde yaptı.
    Diğerinde açıkcası acıdı yaptıktan sonrada bir süre sızlama oldu.
    Birinden tavsiye almadan gitme dişçiye

Alıntıları Göster
    dolgu 80 lira kanal tedavisi olursa bir 80 daha.

yazın yaptırdım. iğne yaptıktan sonra acı filan hissetmiyorsun. hiç korkma emin ol gittikten sonra ulan korkacak hiç bişey yokmuş diyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

dolgu 80 lira kanal tedavisi olursa bir 80 daha.

yazın yaptırdım. iğne yaptıktan sonra acı filan hissetmiyorsun. hiç korkma emin ol gittikten sonra ulan korkacak hiç bişey yokmuş diyeceksin.

Alıntıları Göster
    Oy fiyata bak.4Dolgu 2Kanal yaptırdım 330lira verdim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

Alıntıları Göster
    Yaşına bağlı hocam . Eğer 15 yaşından küçüksen az narkoz veriyorlar zararlı olduğu için böylece daha fazla acı çekiyorsun . Ama özellikle 20-25 arasıysan dayıyorlar baya narkoz fazla hissedeceğini sanmam . Sadece sinirleri çıkartırken ve o oyuğu kapatmak için beyaz hamuru takarken matkap tarzı birşeyle takıyor orada biraz için kıyılabilir

Valla en son 2 sene önce gititm yalan olmasın ama fiyatı 50-60 Lira arasında değişiyordu o zamanlar .
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan*

Yaşına bağlı hocam . Eğer 15 yaşından küçüksen az narkoz veriyorlar zararlı olduğu için böylece daha fazla acı çekiyorsun . Ama özellikle 20-25 arasıysan dayıyorlar baya narkoz fazla hissedeceğini sanmam . Sadece sinirleri çıkartırken ve o oyuğu kapatmak için beyaz hamuru takarken matkap tarzı birşeyle takıyor orada biraz için kıyılabilir

Valla en son 2 sene önce gititm yalan olmasın ama fiyatı 50-60 Lira arasında değişiyordu o zamanlar .
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Alıntıları Göster
    acı falan yok iğneyi vurduktan sonra çeneni balyozla parçalasalar hissetmezsin o derece uyuşuyor

.- Evet benim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalçadan İğne Acıtıyor mu?
    3 yıl önce açıldı
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

acı falan yok iğneyi vurduktan sonra çeneni balyozla parçalasalar hissetmezsin o derece uyuşuyor

Alıntıları Göster
    İğneden önce de sprey sıkıyorlar iğne de hiç acıtmıyor
    Bursadaysan kendi dişçimi tavsiye edebilirim ben kendim memnunum

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

İğneden önce de sprey sıkıyorlar iğne de hiç acıtmıyor
    Bursadaysan kendi dişçimi tavsiye edebilirim ben kendim memnunum

Alıntıları Göster
    Ben geçen kış yaptırmıştım. Ne iğne ne uyuşturucu. Üstelik çok derin bir çürük vardı. Doktorun iyi olursa hiç sorunsuz hallediliyor.

Bir hayalin varsa onu korumalısın. İnsanlar kendi yapamadıkları şeyleri senin de yapamayacağını söylemek isterler. Eğer bir şey istiyorsan, onu elde etmelisin. Nokta!
  • quote:

Birde köprü yaptırsaydın baya şehir yapılanması olacakmış.

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Birde köprü yaptırsaydın baya şehir yapılanması olacakmış.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar hepinize.. Bu arada belirtmeyi unutmuşum: İstanbul'dayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Teşekkürler arkadaşlar hepinize.. Bu arada belirtmeyi unutmuşum: İstanbul'dayım.

Alıntıları Göster
    kartala yakınsan bir dişçi önerebilirim

.- Evet benim
  • quote:

kartala yakınsan bir dişçi önerebilirim

Alıntıları Göster
    Maltepedeyim yakın sayılırım. İyi bir dişci mi gerçekten aile dostu diye önermiyorsunuzdur umarım :)) Birde özel arıyorum

Maltepedeyim yakın sayılırım. İyi bir dişci mi gerçekten aile dostu diye önermiyorsunuzdur umarım :)) Birde özel arıyorum

Alıntıları Göster
    genel olarak olmaz, zaten belirli bir dozdan sonra sana soracaktir tekrar uygulansin uygulanmasin mi diye (morfin)

College of Engineering 2010/2014-Univeristy Park, PA
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil92

genel olarak olmaz, zaten belirli bir dozdan sonra sana soracaktir tekrar uygulansin uygulanmasin mi diye (morfin)

Alıntıları Göster
    "Acı mı görmek istiyorsun?"

Merak etme acımıyor. Hem acısa bile geçici bi acı ve seni ileride çekeceğin acılardan kurtaracaksa mutlaka değer. Bende 3 tane dolgu var kanal tedavisi bile yaptırdım ama değdi.

Orijinalden alıntı: Guest-815DA1408

"Acı mı görmek istiyorsun?"

Merak etme acımıyor. Hem acısa bile geçici bi acı ve seni ileride çekeceğin acılardan kurtaracaksa mutlaka değer. Bende 3 tane dolgu var kanal tedavisi bile yaptırdım ama değdi.

Alıntıları Göster
    dolguda acı olmuyo ama kendini sürekli bi arıza çıkcakmış gibi hazırladığından hiçbişey olmasada olmuş gibi bi ruh haline bürünüyosun :D ayağın ağrısa dişçi yüzünden deme ihtimalin bile yüksek :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

dolguda acı olmuyo ama kendini sürekli bi arıza çıkcakmış gibi hazırladığından hiçbişey olmasada olmuş gibi bi ruh haline bürünüyosun :D ayağın ağrısa dişçi yüzünden deme ihtimalin bile yüksek :D

Alıntıları Göster
    Dişçiye bağlı. Randevuya geç gidersen canını yakma ihtimali yüksek. Başıma geldi. Bu arada nerede olduğunu söylersen onda göre tavsiye verilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Dişçiye bağlı. Randevuya geç gidersen canını yakma ihtimali yüksek. Başıma geldi. Bu arada nerede olduğunu söylersen onda göre tavsiye verilebilir

Alıntıları Göster
    Ben devlette oldum hep,hiç de sorun çıkmadı.Uyuşturunca hiç sorun olmuyor.

yok aile dostumuz değil tanımam etmem, babamda tavsiye üzerine gidiyordu sonra benım dişlere dolgu gerekti, test etme imkanı buldum işini güzel yapıyor, kartal çarşıda zaten yeri, kartını bulursam adresini yazarım

.- Evet benim
  • quote:

quote:

yok aile dostumuz değil tanımam etmem, babamda tavsiye üzerine gidiyordu sonra benım dişlere dolgu gerekti, test etme imkanı buldum işini güzel yapıyor, kartal çarşıda zaten yeri, kartını bulursam adresini yazarım

Alıntıları Göster
    bende 4 tane yaptırmıştım bir günde 2 tane yaptı inan dişinin içini kazıyolar resmen ama hiç bişey hissetmiyorsun yalnız bi dişin kenarına da hafiften dolgu yaptı bi tarafı uyuşturduğu için orayı uyuşturmadı o baya bi sızlamıştı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.