Şimdi Ara

Dolar düştü ikinci el fiyatları düşer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum dolar düşüyor , hala yüksek ancak çıktığı seviye yüzünden gelen sıfır zamlariyla beraber 2. El fiyatları da aşırı yükseldi. Piyasada belirsizlik olduğu için kimse al sata cesaret edemiyor.

Sizce bundan sonraki durum ne olur? Bu şekilde kalır mı yoksa düşer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Düşmese bile ÖTV yi tamamen kaldırdıklarında düşmek zorunda yoksa satamazlar. Kimse 90 bine sıfır Mercedes varken ikinci el Toyota almaz mesela .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi toparlanma olduğu kesin.
    Benim favorideki ilanlar patır patır fiyat düşürüyor 2 gündür.
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam benim ilanlar da düşüyor ama bu doların düşmesiyle alakalı değil gibi uzun zamandır satılmayan araçlar düşüyor

• görende dolar 1.5 liraya düştü der.
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Hala yüksek olduğunu belirttim zaten ama bir düşüş olduğu da gerçek daha da düşecek diye bir iddiam yok. Paralelinde altın vs. De düşüyor ve altındaki dolardaki parasını araba için saklayan adamların birikimi eriyor ancak fiyatlar aynı bahsetmek istediğim bu

• 2. El direk sıfır fiyatlarına baglı

Sıfırı düşmüyorsa ikinci el düşmez bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Düşmese bile ÖTV yi tamamen kaldırdıklarında düşmek zorunda yoksa satamazlar. Kimse 90 bine sıfır Mercedes varken ikinci el Toyota almaz mesela .
    Amerika - Avrupa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Avek'e gittim. Sıfır Golf kalmamış ellerinde 190'dan veriyorlar highlineı. Neden düşsün ki? Müstehak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Bugün Avek'e gittim. Sıfır Golf kalmamış ellerinde 190'dan veriyorlar highlineı. Neden düşsün ki? Müstehak.
    Hala bu satış alaveresine inanıyor musunuz? Satılmıyor arkadaşım, rakamlar da ortada kör de değiliz olsa sokaklarda görürüz zaten. 2015'te koltuk rengine kadar özel sipariş sunroof dahil epey doldurduğumuz comfortline 1.2 tsi için bile hepi topu 2 ay bekledik. Ve o sıra sokağa her çıktığımda benim gibi confortline doldurup highline parasına alacak manyaklar yoksa arka stopu led birçok highline araçla karşılaşırdım. Şimdi bırak highline 7.5 golf çok nadir görüyorum. Bayiler papucuma anlatsın yok satıyoruz yalanını.
  • Bu memlekette Fiyatlar zor düşer, Hem düşse bile topu topu Kuş B*ku kadar ya olur yada Olmaz. 😏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başpiskopos -- 18 Ekim 2018; 22:17:7 >
  • Yine mağazaları gezdim, abidik gubudik orta sınıf halk markaları, gömlek 150, mont 300- 500 TL gibi,,

En iyi Türk malı pahalı giyim, takım 1500 den başlıyor gidebildiği yere kadar,, kaban 1700 de var 3500 tl ye de,, altı üstü kaban lan, 10 çeyrek altın eder mi,,
    Geçen Sene yapsaydik giyim alışverişni,,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşmez hatta dolar tekrar artar bir daha zam yaparlar. Satılır satılmaz o ayrı fırsatını buldular mı acımaz yapıştırırlar zammı.

• predator93 kullanıcısına yanıt
    Bu zihin yapısıyla şu ülkede doların 5,5 seviyesinde olması bile şükür etmek için yeterli.

• Sıfır araç fiyatları düşerse, ikinci el de düşer. Reno megan 200bin olmuş dahada sıfır satılmaz, satışlar düştükçe maliyetler artacak dolayısı ile sıfır fiyatları dolarda radikal bir düşüş olmazsa bu seviyede devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 19 Ekim 2018; 0:19:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

Hala bu satış alaveresine inanıyor musunuz? Satılmıyor arkadaşım, rakamlar da ortada kör de değiliz olsa sokaklarda görürüz zaten. 2015'te koltuk rengine kadar özel sipariş sunroof dahil epey doldurduğumuz comfortline 1.2 tsi için bile hepi topu 2 ay bekledik. Ve o sıra sokağa her çıktığımda benim gibi confortline doldurup highline parasına alacak manyaklar yoksa arka stopu led birçok highline araçla karşılaşırdım. Şimdi bırak highline 7.5 golf çok nadir görüyorum. Bayiler papucuma anlatsın yok satıyoruz yalanını.

Alıntıları Göster
    Hocam bayinin elinde olsa, bu piyasada, neredeyse 200.000'e Golf satmak istemez mi? En kötü 1 adet gösterir stokta olur biter.

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Bayinin karı ikisinde de çok farklı değil. Ayrıca daha ucuza satınca daha çok satacak, bunu ister ki daha da çok kazansın. Yani adamların 200 bin oldu oh şimdi satar daha çok kazanırız demedikleri ortada. Zaten satış rakamları da ortada. Eylül'de 190 adet satılabilmiş golf, önceki ayların satış rakamları da ortada.

Benim bahsettiğim sene 2015 idi, onu örnek vereyim. Golf eylül ayında 1982 adet satmış. Düşüş %90 bahsettiğim zamana göre. Rakamlar ortada.

• Dolar yükselirken araç satan kişi: Abi dolar yükseliyor; doğal olarak aracın fiyatı da yükseliyor.
    Dolar düşerken araç satan kişi: Abi aracı dolarla almıyoruz ki; ikinci el aracın satışıyla dolar kurunun ne alakası var!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.