Şimdi Ara

dolar çakıldı ( ANA KONU ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
12.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala bir şey satın alırken 20 tl hesaplanıyor euro. dolar da 18 tl hesaplanıyor.Zaten değişmedi yanlızca piyasalarla anlık değişim yaptılar hala boktan ekonomiden daha boktana gitmekte türkiye 🤢

• NaziErBaşı kullanıcısına yanıt

Dolar pul oldu bile hesaplansa ne hesaplanmasa ne.

Bu vakitten sonra dolardan anca tuvalet kağıdı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar yükselebilir

YTD

• Winter Is Coming W kullanıcısına yanıt
    Hayır parasını dolarda tutan zenginler kazandı, aynı zenginler 11-12 civarından tekrar dolar toplayıp servetine servet kattı. Parasının değerini korumak için elinde olanla üst seviyelerden dolar alan gariban battı. Yani gene fakirden alıp zenginin cebine koydular.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dolar çakıldı ( ANA KONU )

2012 de dolar 1.77 tl imiş..
    mesela o gün 100 dolara bir anakart alacak vatandaş 177 tl + kdv verirken...
    bugün 100 dolarlık anakart için 1283 tl + kdv verip sahip olabilirsiniz.
    asgari ücret ile de kiyaslarsaniz her türlü daha fazla anakart alına biliyor yani çakıl ma yok evet düştü mü düştü ama halaaaa çooooook yüksek ....
    insallah doların gerçek yeri olan 1.5 ila 2 tl bandı olan yere inerse hep beraber çakıldı deriz..
    farkında mısınız yıllar içinde bize nası çakmışlar....

Hayır tam tersine ülkeden bu şekilde sürekli para kaçırılıyor sende şakşakçılığını yapıyorsun.

• Ne çakılması! Hala yüksek. An itibariyle 12.55₺. 3'e, 4'e inmediği sürece çakılma falan olmaz!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • narkotik_1989 N kullanıcısına yanıt

Bu gece zam varmı sölesene, depo yarım doldurayım

• tepeb kullanıcısına yanıt

Çiftlik bank taktiğiyle soydular milleti resmen. Önce faizi düşürdüler herkesi yabancı para almaya mecbur ettiler. Sabırla en sonuncu kişinin de bu girdaba katılmasını beklediler fakat Asıl müdahaleyi en sona sakladılar. Fakir fukara zaten bitmiş şimdi biraz birikmiş parası olanı da soydular. Sırada kim var acaba heralde bi açığını bulup şirketlere çökmeye başlarlar

• Dr.Stephen Strange kullanıcısına yanıt

( 13ten 17ye çıkınca fırlamış oluyorsa 17den 13e inince çakılmış oluyor )

Bıçağı size dokuz santim saplayanın, bıçağı altı santim geri çekmesi lütuf değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 22 Aralık 2021; 2:44:40 >
  • Ahahahahahaha😂😂😂😂😂
    Tekrardan çikacak ki

• Dolar sağlam çaktı pardon çakıldı.

• Özel sektör, memur ve emekli zamları belli olsun, bankalar da sene sonu yapsın, ondan sonra bakalım ne olacak.

• Tekrardan 15,50'lere doğru yükseldi. Dolaylı faiz arttırımı bile sadece bir günlüğüne doları düşürebildi.

• Yorum yazardım ama başlık kaldırılırsa emeğim boşa gider.

lira olcaktı o dolar yanlış olmuş. Kocaman amerika kıtası var doların arkasında.

• Ocak ayında kripto borsada işlem yapmak için 10 bin dolar almıştım daha doğrusu dijital dolar olan usdt, o günün kuruyla 74000 TL yapıyor. Doların ath yaptığı anda kriptoda ki sermayem dolar bazında 179000 TL oldu.

Kazancım 105000 TL idi.

Dolar çakıldı denildiği esnada kazancım hala 45000 TL idi.

An itibariyle kazancım 51000 TL.

Satmadım çünkü dolarla işim sadece kripto alım satımı yapmak.

Dolar çakıldı diyenleri bir zahmet iq testine davet ediyorum.

Dolar çakıldı diyebilmek için bu yılın ortalama fiyatı olan 8 liralardan aşağıya hızla inmesi gerekir. Ortalamanın çok çok üstünde ki doların ortalama üstüne yaklaşmasına çakılma denmez. Kâr realizasyonu denir. Kârını alan doları tepeden satıp biraz düşmesini bekler sonra tekrar girer. Bu kadar basit.

Düzeltme; Dolar sonbahar ve kış atağıyla ortalamasını 10 liraya çıkarmıştır. Haliyle doların çakılması için 10 tl altına inmesi gerekir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.