Şimdi Ara

Dolar arttı: Türkiye'deki MacBook fiyatları ABD'den daha ucuz hale geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
9.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çıkar MacBook’unu, çıkar çıkar modeli ne? Aha da m1 işlemcili , pis kafir terörist ,fetöcü! 155 i ararın!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rindaasd kullanıcısına yanıt

    Kardeş mavi gözlüyüm maşallah dediğim 2 gün yaşamaz smile adsl vardı zamann'da bir ah ettim firma komple battı   beni tanıyan arkadaşlarım bilirler ahımı o yüzden anama küfret ama bana ah etme derler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözden edilen Nazar başkadır ağızdan çıkan kötü dua yani beddua başkadır,renkli gözünle saksıdaki bitkiye konstare olursan bitki bile kurur ama ağızdan çıkan kelimeler böyle degil işte, ağızdan beddua çıktığı zaman ilk adres sahibidir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rindaasd kullanıcısına yanıt

    Dur şimdi saksıyı alıp deneyeceğim kurursa Cyclops gibi gezicem ortalıkta  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

    Hala da destekleyenler toz kondurmayanlar var asıl üzücü olan bu. TL'nin bu büyük değer kaybıyla birlikte zamlar kapıda, zamlara ve ekonomik zorluklara bu tayfa yüzünden tüm Türkiye katlanmak zorundayız.

    Malesef baştakiler de hatalarını kabul edip başaramadık diyip çözüm arama yoluna gitmek yerine halen dışarıda suçlu aramaya devam ediyor bu da bu düşüşün devam edeceğinin göstergesi.

  • BetonCivisi B kullanıcısına yanıt
    Sen ne durumdasın ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamlar ABD den daha ucuza mac alıyor bide artistlik yapıyorlar. Nankörlüğün böylesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 25 Kasım 2021; 2:14:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

    Destek olduğum yok, empati kuruyorum. Bir kısmı pişman bir kısmı akıllanmıyor. Bu bela okumayı, küfür etmeyi daha ileri boyutta ilerleyen günlerde belki ortayı çıkacak olan şiddeti meşru kılmaz. Yapım gereği kimseye kapıyı kapamam ve herkesi dinlerim. Akp'nin özellikle yaşlı seçmeni ahbr tarafından zehirlenmiş ve çare görünmüyor. İktidar 20 yıldır nefret politikasıyla ayakta duruyor çünkü insanımızın en büyük zaafı nefret. Adam akp karşıtlarına öyle nefret duyuyor ki hiç bir yanlışı göremiyor. Aynısı karşı tarafta da var. rte nefreti o kadar büyük ki hiç bir doğruyu göremiyor. Ama bunda haklılık payı buluyorum çünkü yapılan yanlışlar tüm doğruları silip götürüyor.


    Bizim yapmamız gereken şey dinlemek ve anlamak. Benim çocukluğum refah-mhp kavgası arasında kalmakla geçti. akrabalar hep kavga ederdi,ağır konuşurlardı anlamazdım :) sonra ne oldu dersin? bütün kavgalar bitti ve başımıza daha kötülerini getirdik. İlk günden notunu verdiğim akp'yi hala tanıyamadılar. yarın rte gider başkası gelir bu günleri de ararız. İnsanımız ben bu adamları neden başıma getirdim demediği, düşünmediği, dinlemediği sürece hiç bir şey değişmeyecek. Yeni nesil inşallah eskilerin hatalarını yapmaz, nefret söylemi yerine erdemli olmayı arar bulur. Çünkü suçlu sadece hükümet değil, aylardır piyasada oluşan zamların mantıklı hiç bir açıklaması yoktu. Kur bu kadar zıplmamaıştı ama insanımız fırsatçılık yaptı. Zengin daha zengin oldu, fakir daha fakir. Bunun çözümü hükümet değişmeden kafaların değişmesi. yoksa gelen de aynı şekil cebini doldurup gidecek. Hesap sorabilmemiz lazım, önce vicdanımıza, sonra çevremize ve nihayetinde hükümete.





  • Bu fiyatlara ev alirsin 😳

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zam haberiyle ilgili sayısız başlığa girdim. En büyükt tepki burdan gelmiş. Ekmeğe zam haberinde bile bela okunmamıştı, Apple fanboyluğu öyle tehlikeli ki, adam erişemeyince belayı okuyor. Ekmeğe zamdan bile değerli :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple satış durdurdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.