Şimdi Ara

Dolar ALINMALIMI? 1,40781 den??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DOLAR Uzun düre sonra bu kadar düştü diye hatırlıyorum. şuan alış 1,40781 satış 1,40019

3000lira paramın ne kadarıyla dolar alınmalı ve satış için hangi seviye beklenmeli?

yoksa daha düşermi beklemek lazımmı?

• msj bulunsun..
  • yokmu fikri olan? 2-3site karşılaştırdım ve diğerlerinde ufak artış gördüğüm için yapı krediden 250dolar aldım 351liraya
  • Genelde hafta ortası doların en düşük olduğu günler oluyor öyle gözlemledim sanki. Bende düşünüyorum aslında biraz alsammı diye tavsiyesi olan varmı ?
  • 2-3 HAFTA ÖNCE 1.454 DEN ALDIM DOLARI..ŞU AN 1.400 SEVİYELERİNDE..SPEKÜLATÖRLER DOLARIN 1350 TL SEVİYELERİNE KADAR GERİLEYECEĞİNİ SÖYLÜYOR..FED İN 3 KASIMDA BİR AÇIKLAMASI BEKLENİYOR..EĞER OLUMLU OLURSA DOLARI KİMSE TUTAMAZ..BENCE BU HAFTA DEĞİLDE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA ALINABİLİR..DOLARIN SEYRİNİ İYİ İZLEMEK LAZIM..SON 1 HAFTADA 1427 SEVİYELERİNE KADAR ÇIKTI..ŞU AN 1400..ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYI TAKİP EDİP CUMADAN AL DERİM..ŞU AN ALINMAZ..
  • haha dolar düşüyor, düşüş eyleminde! sen gidip dolar alıyım diyorsun
    dünya da para akışları artık yön değiştiriyor, siyasi eksenler artık ortadoğu ve asya üzerinde, buradaki piyasalar ve sermaye piyasaları üzerinde önemli yabancı yatırımcı ilgisi var. gerek faiz gerek enerji anlaşmaları, çin'in 2milyar dolar para rezervi olması, çok uluslu şirketlerin beraber hareket etmelerine neden olacaktır.

amerika yeni bir değişim sürecine giriyor, obama artık jay leno'nun bile diline düşmüş durumda, yani amerika artık obamayı istemiyor, çünkü siyasi çıkarları yavaşlattı ve kendi içlerindeki sağlık ve ekonomik sorunlara önem verdi, ortadoğudaki planları aksattı, alt üst etti, bunun için dolar çekilme eyleminde, böylece obamayı koltuğundan edecekler

dolar artık, yıl sonu itibariyle 1.33 leri test eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 15 Ekim 2010; 12:36:37 >

• hemen gerimi satsam acaba yükselmez diyosunuz :(

bide dolar almak için netten vadesiz dolar hesabı açtım YKB den bunun bi ücreti falan varmıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Size şu kadarını söyleyim.

Ekonomik planımız ve göstergeler Usd'yi değerli kılmamak adına şekillenmiş durumda.

Bende düşünüyordum ama almamak mantıklı.

Altın almıştım geçen cuma bugün satacağım.Gerçi kar etti benim için yeterli seviyeden ancak USD'den uzak durulası bir dönem.300-500 aldıysan dursun ama daha fazla alım yapma.
  • Evet alınmalı çıkacak gibi görünüyor bugun 2000 dolar aldım tl kurundan
  • valla bencede dolar alınabilir kendimde düsünüyorum daha inmez gibi geliyor
  • yapı kredide 1000 dolarım var 1 hafta önce almıştım bakalım bekliyoruz hala düşüşte
  • bende alıp almama konusunda kararsızım
  • Tûrk lirasi asiri degerli.Hemde saatli bomba gibi.Her an patliyabilir.
    Neden mi?
    Enflasyon ve maas artislarina ragmen Türk Lirasi Euroya ve Dolara veya diger para birimlerine karsi degerleniyor.
    Avrupada çalisip maas alan birisinin parasi Türkiyede azaliyor.Alim gücû düsûyor.Bu normal mi?Almanyadaki enflasyon turkiyeden fazla mi?
    Bilmiyorum bu ne kadar sure boyle yapay sekilde devam eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.