Şimdi Ara

DOLAR 7.71 OLDU VE ÜLKEDE TIK YOK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
16.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
395 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yunus.Emre

Dolar üzerinden siyaset işe y aramıyor artık. Başka birşey bulun.D

Hiç bir şey hiç bir işe yaramıyor ki.

Koşulsuz biata karşı yapılabilecek bir şey bulunamadı henüz. Sadece biat edecek daha güçlü şöyle özürler dilediğimiz kaplancı putin gibi biri anca işe yarayabilir,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes doların 10ları göreceğini düşündüğü için ses çıkarmıyor virüste var sokağa çıkamazsın tweet atsan silivre terorist diye atıyorlar seni kemalden birşey bekleme söylediği herşey bir kulaktan girip diğer kulaktan çıkıyor daha kötü günlere hazır ol

• ne ses cikaricam, ulke ne ektiyse onu biciyor. Tek yapman gereken olabildigince cabuk bir sekilde bu ulkeden kurtulmak. Ben sirf defolup gitmek icin cabaliyorum.

• İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt
    Adam doğru söylüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JOHNWICK8 J kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşındasın?

• İnsanlar artık hiçbirşeye tepki vermiyor.Tepki versede sonuç yok.Böyle devam eder herkes alıştı artık.Alıştırdılar toplumu umutsuzluğa çevremde hiçbir Akp linin sesi soluğu çıkmıyor herkes anladı neyin ne olduğunu ama yapacakları hiçbirşey yok.Bu pislik sandıkta temizlenir başka yolu yok.

• 77 TL' ye kadar yolu var

DOLAR 7.71 OLDU VE ÜLKEDE TIK YOK
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt

Yalnız bir de şu var; AKP, MHP, CHP, IYIP, HDP filan bunlar hep aynı odakların ürünü. Yani hiçbiri şu andaki sisteme alternatif değil. Ya sil baştan değişmeli ya da yeni partiler kurulmalı. Bu siyasetçilerle bu devran emin olun devam eder. Partilerin hepsi, muhalif ya da iktidar, tek bir merkezden yönetiliyor, bu çok bariz. Belki HDP istisna olabilir, ama o da istisna olsa ne olmasa ne. Baştan bu millete düşman onlar da zaten.

• Yazdığım şeyle bunun ne alakası var? Sen ve senin gibi sığ insanlar bu ülkeyi yönettiği için bu ülkeden kurtulma derdindeyiz. Ha ben kurtuldum sayılır da, umarım sen böyle saçma sığ sorularınla burada kalmaya devam edersin :) Cok merak ettiysen, ben baya genç yaşta ülkeyi terketmek üzereyim. Sana sevdiğin partinle mutluluklar.

• Venezuella da her gün protesto eylem var da ne oluyor? Bir işe mi yarıyor? BURADAN KENDİNİ KURTARABİLEN KURTARSIN! Daha iyi şartlarda yaşayabileceğiniz onlarca ülke var! Her geçen gün bu şansınızı daha da köreltiyorsunuz. 5 sene sonra çürük et yiyeceksiniz çürük!

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

dünyanın derdi şu an corona ve can derdi senin hayattaki tüm derdin dövizse elektronik eşyalarsa bilemiycem saygı duyarım, bende bayılmıyorum akp dövüzin yüksekliğine adam gibi muhalafet olsa gitsin zaten banane akp babamın oğlu değil, dolar 7.70 oldu diye çık bağır ozaman sokağa sinir krizi geçir sokaklarda tutan var sanki 

DOLAR 7.71 OLDU VE ÜLKEDE TIK YOK

• Simdiye kadar dolar satarak doları sabit tutmaya calistilar ama artik rezervde kalmadi. Bundan sonrasi icin bize ancak kemerlerimizi baglamamiz duser. Ucusa geciyoruz.

6-7 ay icinde dolar 11 e yaklascaktir bence

• Ekonomi bakanı çıksın açıklasın Dolar bey neden 7.71 oldu ????

• TIK yok mu ? O tık bir tarafamıza kaçtı da ondan. Ekonomi hakkında konuşmaya bile çekiniyor insanlar çünkü terörist ilan ediliyorsun. Konuşsan ne değişecek.

• Şu videoyu baştan sona izleyin, bir daha da böyle başlıklar açmayın bence DOLAR 7.71 OLDU VE ÜLKEDE TIK YOK 

• quote:

Orijinalden alıntı: İAmSterdam06

Ne yapalım? Ses çıkarıp terörist damgası mı yiyelim? Protesto edip vatan haini ilan edilip içeri mi tıkılalım? Asgari ücretli kesimi savunmak adına sokaklara inip ilk olarak o asgari ücretlilerin karşımıza dikilmesini mi izleyelim? Söyle ne yapalım?

Bu saatten sonra herkes kendi gemisinin kaptanı. Benden ses te çıkmaz seda da. Çıktığı yere kadar çıksın gittiği yere kadar gitsin.

AKP'nin istediği de tam olarak buydu. Aman bana bir şey olur sesimi çıkarmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 24 Eylül 2020; 13:4:11 >
  • 10 Olunca sıfır atılacak onun için ses yokDOLAR 7.71 OLDU VE ÜLKEDE TIK YOK 

• quote:

Orijinalden alıntı: bayonetta

Şu videoyu baştan sona izleyin, bir daha da böyle başlıklar açmayın bence  

Ekonomi iyi diyen amcaya sormak lazım

hayatında isviçre luzern’e gittin mi

hotel de paris monte carlo’da konakladın mı

60 bin dolarlık porsche 718’i kaç aylık maaşınla alabiliyorsun

• 10 da olur, 15 te olur. Bunlar daha iyi günlerimiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.