Gezi olayları kısa bir süre sonra teröristlerin eline geçti harekatı onlar yönlendirdi. Polis taşlamalar yakip yikmalar vs birdaha zoooor o iş PKK bayrağı acip protesto yapacaksın ha hey gidi hey adamın macasindan siringayla alırlar... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DOLAR 7.71 OLDU VE ÜLKEDE TIK YOK (5. sayfa)

-
-
Bence gayet mantıklı mesajları ben bir gariplik göremedim... Size göre sizin gibi düşünmeyen herkes trol olduğu için böyle düşünmeniz normaldir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
forumda görüldüğü üzere AKP bunların kutsal kasesi.
Burda caka satan ,"gençlerden başka kimsenin umrunda değil "diyen kerimcem kendsinin daha önce ifade ettiği üzere 40 yaşında ve çanak anten işleri ile uğraşıyor.
yani senden benden daha fazla bağlı dolareslere .
dikkat ederseniz yavaş yavaş muhalefete yanlama başlamış.
Kısaca arkadaşın dediği gibi"artık herkes kendi gemisini kaptanı" burunları iyice sürtsün bakalım ,akp yardımları kesip açlıkla terbiye olsunlar sonra bakalım "gavuraa vurur gibi" basacaklar mı ampüle ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 24 Eylül 2020; 14:1:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ^7pMş^Gezi olayları kısa bir süre sonra teröristlerin eline geçti harekatı onlar yönlendirdi. Polis taşlamalar yakip yikmalar vs birdaha zoooor o iş PKK bayrağı acip protesto yapacaksın ha hey gidi hey adamın macasindan siringayla alırlar...
Olaylar büyüdükçe farklı grupların karışması normal.
-
Dolar Borcun mu var? Maassini dolarla mi aliyorsun? E DAHA NE O ZAMAN SANA NE! :Dlsdjfhlakjsdafhs
-
PKK nin karıştığı herhangi birşey normal olmaktan çıkmıştır onlar grup değil Amerikan piyonu düşman bir terör örgütüdür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi baktım 7,60 a düşmüş.UUUU YEAHHHHH İŞTE REİSSSSSSS !!! Kudursun dış minnaklar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Battı balık yan gider, bırakın bunlar varken batalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Defalarca aynı tip konular açmaya gerek yok arkadaşlar.
Donanımhaber - Döviz takip & sohbet konusu:
https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/121573265/sonsayfa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X