Şimdi Ara

🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥 (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kk35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 25 Misafir (1 Mobil) - 24 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
235.536
Cevap
1.165
Favori
11.787.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1149 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
46. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JARED LET0

    Algı nasıldı ama.Herkes düşecek diyordu.

    ABD bu kardeş sen Papua Yeni Gine ile karıştırdın sanırım.


    Papua Yeni Gine'yi neden küçümsüyorsun anlamadım ki?

    Bak 10 Yıllık grafik:

    PGK/TRY

    0,41'den 1.12'ye gelmiş. Neredeyse %300 değer kazanmış TL'ye karşı. Hep FETÖ'nün işidir gerçi bu da.

    🔥 Dolar 32,21 - Euro 34,68 - Altın 2.435 | 11 NİSAN🔥




  • bage kullanıcısına yanıt
    Vatan mı kaldı abi vatanda benden çok başka ülkenin vatandaşı var vatan dediğin halkını düşünür ilk önce neyse.
  • Hükümet yüzünden bilmeyende uyandı, dolar alıp satmaya başladılar. :D
  • Sevelim sevmeyelim, Başbakanımız konuşurken operasyon yapılıyor ve dolar yükseltiliyor, sizler de burada seviniyorsunuz. Ülke olarak saldırı altındayız, vakit birlik olma vaktidir. Aksi halde yazık günah bunun hesabını yarın nasıl vereceksiniz.
  • Arkadaşlar burada aklı başında kimse doların yükseldiğine sevinmez, sevinemez. Herkes dolar yükselince başına ne geleceğini biliyor. Ülkenin nereye gideceğini biliyor. Hepimiz bilgisayar kullanan insanlarız 1 ay önce aldığım ekran kartına 300 lira zam gelmiş. Dolar alabilecek adam şu an sadece zarar etmekten kurtuluyor. Bizim gibi yatırıma parası olmayanın parası da her gün eriyor. İnsanların derdi yıllardır kandırılmadık konusu kalmayan beceriksiz, göstermelik işler yapan, memleketi peşkeş çeken hükümet. Bildiğini okuyan, benim dediğim doğrudur diyen cumhurbaşkanı. Başka bir şey değil. Birazcık uzlaşmacı ve akıllı olsalardı bu ülkeyi 50 sene yönetirlerdi.

    Ha çocukları soran olursa kandırıldık der kurtulursunuz. Malum kandırıldık diyip af dileyen kurtuluyor. Adalet diye bir şey yok.
  • 3.35 kadar oldu simdi geri 3.45 nasil oluyor bu kadar hizli yukseliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 8 Aralık 2016; 18:4:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bage


    quote:

    Orijinalden alıntı: 5150 III

    Asıl acıklı olan adam gibi bi ekonomimiz olmadığı için Türk Liramızın yerlerde sürünen, kimseye güven vermeyen bi hal alması değil. Asıl acıklı olan cebindeki 3-5 doları bozdurduğunda doların tepetaklak düşeceğini, "amariga"nın ülkemiz üzerinde oynadığı oyunları bozabileceğini, dolar bozup vatan millet kurtarabileceğini sanacak kadar cühela olan yüzbinlerce belki milyonlarca kişi olması. Gerçekten korkunç bir cehalet söz konusu...

    50 dolar bozdurdum vatanıma sahip çıktım sanan cühela kesim şuan doların fiyatına bi baksın. Afedersiniz tarlada saban süren sığır bile arada tepiniyor, kendini bu kadar kullandırmıyor. Siz 50 dolar bozdurdum vatan kurtardım sanarken en basitinden yandaş medya patronları, yandaş müteahhitler, bakan çocukları, milletvekili akrabaları cayır cayır dolara yatırım yaptılar... Haliyle şuan 3.47 ve çıkmaya devam ediyor...

    Malesef sadece cehalet olsa kişiyi bilinçlendirmeye yönelik bir adım atabilir, ülkeye karşı ufata olsa bir umut ışığı görebilirdik. Fakat ne yazıktır ki çoğunluk hem cahil hem bağnaz olunca, en ufak değişik bir fikire, en küçük farklı bir argümana körlemesine kapalı olunca ülke böyle dibe vurma noktasına geliyor. Milyoner yandaşlar yaptığı döviz yatırımları ile ayakkabı kutularına her geçen gün bir yenisini eklerken, 5 dolar bozdurdum vatan kurtardım sanan vatandaşın bitarafında vergiler ve zamlar arka arkaya patlıyor. Ama atalarımız çok güzel demişler "eşşek olana semer vuran çok olurmuş"




    mesele para değil kardeşim. bozdurur zarar ederiz. mühim değil.
    önemli olan vatan. vatan.
    bu gemi batarsa siz sevineceksiniz. sevinin.
    biz can da veririz. zarar da ederiz.

    yeterki vatan saolsun.

    Acitasyon yapıyorsun olayı başka yere çekiyorsun.Bu ülke bağımsızlık savaşı verirken bu savaşı yapanlar yobazlar değildi , din tüccarları değildi.Ama yine en çok onlar ön plana çıktı.Şimdi yine aynı.




  • Keşke savunulacak bir taraf olsaydıda göğsümüzü gere gere savunsaydık.

    Son 5 yılda biri çıksın desinki 1 adet iyi şey oldu sadece 1 adet.

    Döviz 2 saatte 3,34 - 3,49 arası oynarmıyaaa


    Bu iş CHP-AKP kavgası olmaktan çıktı memleket gidiyor, erken seçim şart zaten olması muhtemel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcx -- 8 Aralık 2016; 18:8:30 >
  • Arkadaşlar sonuç nedir şuan kur ne oldu.
  • 3.33 dip seviyeden kapatmış 3.52 üst seviyede noktalanmış günün özeti
  • TYR kullanıcısına yanıt
    Hesabını bız vermıcez verecek olan kısı bellı cok sevgılı rte siz koyunlarına nasıl hesap verecek asıl onu merak edıyorum?
    Acıklamasını su sekılde yapar heralde: Cok saygıdeger vatandaslar ulkenın ıcıne etmıs bulunmaktayım bu surecte benden destegınızı esırgemedıgınız ıcın tesekkuru borc bılırım.Vatan bundan sonra sızındır ben aradan cekılıyorum saygılarımla.
  • TYR kullanıcısına yanıt
    Neyin operasyonu abi Ankara'da yağmur yağsa sel olsa feto yaptı kafası var sizde neyin saldırısı yapma güzel kardeşim.

    Bizde ülkemizi seviyoruz ama ülkemizi kutuplaştırıp, tecavüz yasası geçirenleri değil. Bu ülkeyi çoğu parti geldi gitti hepsi sıçtı batırdı bu ise sıvadı ve dahada beter etti. Milli değerler, din ile yürüdü gitti bir nesilin içine etti şimdi çıkmışsın bunların yaptıkları hataları görmeyip vakit birlik beraberlik de ben İzmir'liyim buradaki mitinginizde benim aileme benim ilimin güzel insanlarına patilileriniz yunan dölü diyorsa neyin vatanı neyin birliği kafanız örümcekli iken ilk önce kendinizi düzeltin; sonra gel birlik de o zaman eyvallah demeyen beni vatan haini saysın şayet sizinle birlik olmaz isem.
  • Bir şey piyasada çoğalırsa değeri azalır. Piyasaya 250 milyar tl destek vereceklerini açıkladılar. Ve bunu Avrupa merkez bankası piyasaya bizim gibi euro basıp vereceği zaman ile aynı anda söylediler. İyi yine 3.49tl'de durdu.

    Öğlen 3.35tl iken satayım mı diyen arkadaşa satmayın yazmıştım. Başka bir arkadaşa da 3.25tl'yi göreceğini sanmıyorum yazmıştım. Sebebi buydu işte arkadaşlar.
  • doları birilerinin operasyonla düşürdüğünü söylemiştim hedef 3.60
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TYR

    Burda doların yükselişine sevinenler yarın çocuklarınız buraları okuduğunda hesabını nasıl vereceksiniz...

    turk insanız aten zor birikim yapyor dolara yatırım yapanlarda memur falandır devilasyondan korkusuna yapıyor onlarda doları
  • 3.46 olmuş.



    Başbakan o kadar iş saydı yapılacak şey saydı ki



    Meğer herkes yan gelip yatıyormuş.



    Ne diye bugünleri beklediniz bu anlattıklarınızı yapmak için 😂
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TYR

    Sevelim sevmeyelim, Başbakanımız konuşurken operasyon yapılıyor ve dolar yükseltiliyor, sizler de burada seviniyorsunuz. Ülke olarak saldırı altındayız, vakit birlik olma vaktidir. Aksi halde yazık günah bunun hesabını yarın nasıl vereceksiniz.

    ne demek ''sevelim sevmeyelim'' ya? tabi ki seveceğiz, sevmeyelim ne?
  • Bugün ülkenin ekonomisinin en küçük rüzgarda yaprak gibi uçtuğuna herkes şahit olmuştur. "Ehonomi çoh eyi" zırvaları umarım bugünden itibaren son bulur da ciddi tasarruf önlemleri alınır. Kimse bayılmıyor burada doların yükseldiğine evde çiftetelli açıp oynamıyoruz. Ülkenin durumu iyi değil ve bunun dış güçlerle fetö ile ameriga ile trumpla bir ilgisi yok bunu tekrar söylüyorum. Üretmediğimiz sürece inşaat yapmaya devam ettiğimiz sürece bu ekonomi kaybetmeye ve zayıflamaya devam edecek. Ta ki yapraktan bir toz tanesine dönüşünceye kadar. Umarım bugünkü döviz hareketi birilerine ders olmuştur. Umarım birileri akıllarını başlarına alır ama hiç inancım yok maalesef. Yarın öbürgün 3.35'lere insin birileri yine çanakkale zaferini tek başına kazanmış gibi burada kendi vatandaşına hain der caka satar. Bazen bazı şeyleri gerçekten hakettiğimizi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 8 Aralık 2016; 18:25:16 >




  • Dolar 2 kuruş arttı diye sevinenleri görüyoruz. Hükümetini seven zaten bu olaya sevinmez.

    Hükümet bizim koruyucumuzdur, bize bütün yatırımları yapandır, cumhurbaşkanımız olmasa eski yönetimler gibi karne ile ekmek alıyorduk.

    Koskoca bir divana karşı geldi reis, doların karşısına bırakın çıkmayı laf edebilecek bir insan dahi doğmadı bu yüzyılda. Çin ile ekonomik anlaşmalar yapıldı rusya yolda.

    Çok yakında dolar bitecek, türkiye yükselecek. Göklerden gelen emiri sakın unutmayın buna yahudi dolar ve faiz lobisi karşı gelemez.

    Bakın amerikan istihbaratı ne diyor:https://twitter.com/Stratfor/status/806724539530887168

    Gördünüz mü olayın büyüklüğünğü? Bütün cihanın gözü bizde artık, onları nasıl yöneteceğimizi konuşuyor avrupada, amerikada ki sokaklarda insanlar.




  • 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.