Şimdi Ara

Dolar 4 tl yanı 15 yılda 4 kere develuasyon oldu. (Hükümet artık istifa etmesi gerekir mi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık teğet geçti oydu buydu kalmadı. Tüm ulke gundemı zaten ortada. Sureklı Zarrablar sunlar bunlar ulke gundemı değiştirme algı operasyonları da ortada. Artık bu haldeyken zirvede bırakmaları gerekmez mi? İlla ki Dolar 10 TL olsun diye mi beklıyorlar? Zarrabla beraber vekıllere bile yakalama kararı cıksın dıye mı beklıyorlar?

• Adamlar yol yabdı, Amarıga alamanya bizi kıskanıyor, 2023’te borla çalışan mutfak robotu yapacağız, yerli uçağımız yerlerde, otomotiv sektörü zaten yerli otomobilimiz çıkınca bitecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önümüzdeki süreçte en iyi 10 ekonomi arasına girecez
    ne istifasından basediyon..
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Amerika bizden borç isticekmi ?

• holiganx61 kullanıcısına yanıt
    Yalvarıcak..
  • Emin olun Türkiye devalüasyon yapacak kadar ithalat ve ihracat oranına sahip değil artık, yapsa bile enflasyon %5000'lere filan fırlar dengelemek için... Çünkü neredeyse tamamen dışarıya bağımlıyız.
  • öncesi hükümetlerde 1 yılda yükseliyordu bu kadarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet millet aç geçen gün ağaç kemiren bir vatandaş gördüm çok üzüldüm hükümet istifa...herkes hayatında cup cupunda bir gidin ya he he...chp gelecek seni marsa çıkarcak bekle sen...ilk yaptığı iş selo ve saz gurubunu barış ve çiçek diyerek salmak olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Kasım 2017; 11:43:12 >
  • Yow he he.
    Hükümet istifa ettiği anda dolar en az 10 tl olur. Olası bir chp hükümetinde 1 ayda 20-30 tl yi görürüz.
  • dolar 10 tl olsa bunlar yine desteklemeye devam eder niye çünkü adamlarda sorgulama özelliği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

önümüzdeki süreçte en iyi 10 ekonomi arasına girecez

yav ısın garıbı işsiz sayısı 6 mılyonken asgari ucret 700 TLydi. 13 mılyona cıkınca zam geldı dıyıp 13 mılyon işsiz yapıp asgarıyıde 1400 tl yaptık diyip aynı parayı yıne bolusturmelerı yokmu resmen alay edıyorlar halkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

öncesi hükümetlerde 1 yılda yükseliyordu bu kadarı

E bizde bunu sorguluyoruz zaten anne babalarımız enflasyon %100 ken ev almış 3 cocuk bakmıs. Şimdi millet kendıne bile bakamıyor ev kırası vs diye karın tokluguna iş bulsa kapak atma derdıne dustu.. Eskıden enflasyon varken daha iyiymiş ama su an cezaevlerınde bıle yer yok artık hırsızların bile karakterı degıstı. Eskıden adam kıs geldı hapse girerim diye uc bes bısey calarmıs simdi baktı hakım savcı salıverıyor hırsız adam panamera alıp gezer oldu. Ülkenın halıne bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoToHell

Çomarlara göre herşey yolunda biz abartıyoruz

Dün çomar'ın biri benimle tartışıyordu 2001 yılı fiyatları ile 2017 fiyatları tablosu üzerinden.

Önce yalan bu tablo dedi gittim hürriyet gazetesinin 2001 yılı ekonomi sayfası fiyat listesini verdim eline. Bu sefer biz gelişmekte olan ülkeyiz o nedenle ucuzluktan bahsedilemez diye kıçından terim uyduruyor beyinsiz çomar.

Bu gerizekalı lağım gibi kokuşmuş fikirlerin desteklediği bir hükümetin istifa etmesini beklemek yanlış.

reis parayı üretime yapsaydılı konumu silmiş yöneticiler

konuda hakaret yoktu efendi gibi konu açtım eleştiri var diye silmişler bu ülkeden bi bok olmaz

• 1 Dolar

Dolar 4 tl yanı 15 yılda 4 kere develuasyon oldu. (Hükümet artık istifa etmesi gerekir mi?)

TL

Aslında Reis yıllar önce doların 4 TL olacağının şifresini vermiş.

Ama biz Rabia işareti sanmışız😀 Büyük resmi görememiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 22 Kasım 2017; 14:47:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

önümüzdeki süreçte en iyi 10 ekonomi arasına girecez

yav ısın garıbı işsiz sayısı 6 mılyonken asgari ucret 700 TLydi. 13 mılyona cıkınca zam geldı dıyıp 13 mılyon işsiz yapıp asgarıyıde 1400 tl yaptık diyip aynı parayı yıne bolusturmelerı yokmu resmen alay edıyorlar halkla

Asgari ücrete yaptıkları zammı erittiler bile. TİSK açıklama yapmış, asgari ücreti arttırmayın demeye getirmiş. Emeğiyle çalışan insanlar fakirleşti.
  • quote:

quote:

E bizde bunu sorguluyoruz zaten anne babalarımız enflasyon %100 ken ev almış 3 cocuk bakmıs. Şimdi millet kendıne bile bakamıyor ev kırası vs diye karın tokluguna iş bulsa kapak atma derdıne dustu.. Eskıden enflasyon varken daha iyiymiş ama su an cezaevlerınde bıle yer yok artık hırsızların bile karakterı degıstı. Eskıden adam kıs geldı hapse girerim diye uc bes bısey calarmıs simdi baktı hakım savcı salıverıyor hırsız adam panamera alıp gezer oldu. Ülkenın halıne bakın

15 yıllık bu hükümet döneminde vatandaş daha iyi durumda, iyileşme kişilere sektörlere göre değişiklik gösterebilir, kimi çok iyi kimi az iyi, çalışıpda geriye giden olmadı, haram zıkkım olsun fetö ve çevresi en çok palazlandı ama hayatlarının kumarını oynayarak eğemenliği Amerika ardından işgale yeltendiler, hapishaneler bunlarla doldu, aslında cezaların düşürülmesini istemekle mevcut durumu savunuyorsunuz, bana kalsa beslemeyelimde aslm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

15 yıllık bu hükümet döneminde vatandaş daha iyi durumda, iyileşme kişilere sektörlere göre değişiklik gösterebilir, kimi çok iyi kimi az iyi, çalışıpda geriye giden olmadı, haram zıkkım olsun fetö ve çevresi en çok palazlandı ama hayatlarının kumarını oynayarak eğemenliği Amerika ardından işgale yeltendiler, hapishaneler bunlarla doldu, aslında cezaların düşürülmesini istemekle mevcut durumu savunuyorsunuz, bana kalsa beslemeyelimde aslm.

turkce konusmustum ama yıne anlamak ıstemıyorsun benı :D sizde ırsı galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

1 Dolar

TL

Aslında Reis yıllar önce doların 4 TL olacağının şifresini vermiş.

Ama biz Rabia işareti sanmışız😀 Büyük resmi görememiş.

ahahaha :D
  • Dolar, euro uçmuş banane ben TL ile iş yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Yow he he.
    Hükümet istifa ettiği anda dolar en az 10 tl olur. Olası bir chp hükümetinde 1 ayda 20-30 tl yi görürüz.

O zmn ako hangı gıxlı guclerle anlasma yapıp doları dusuk tutuyor bıze acıklarmısın? Hangı gızlıı orgutler devrede?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.