Şimdi Ara

Dolar 3.80 -Euro 4.48 (Kriz içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD ve Türkiye'nin vizeleri karşılıklı olarak askıya almasının ardından dolar fiyatları sert yükseldi. Dolar fiyatları uluslararası işlemlerde en yüksek 3.7923 seviyesini görürken, euro fiyatları 4.4887'yi görerek tarihi rekorunu kırdı.

Türk Lirası, Pazartesi gününün erken işlem saatlerinde, dolar karşısında Ocak ayında gördüğü seviyelere geldi. Dolar/TL , Fed sıkılaşmasının gelişen paraları olumsuz etkileyeceği endişelerine bağlı olarak cuma günü yüzde 0.8 düşmüştü.
    Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değer kaybı, ABD'nin Türkiye vatandaşlarının vize başvurularını askıya alma kararının ardından Türkiye'nin de ABD vatandaşlarının vize başvurularını askıya almasından sonra yüzde 4'ü aştı. Dolar kuru, saat 8.47 itibari ile 3.7021 seviyesinden işlem görüyor.
    EURO TARİHİ REKOR KIRDI
    Euro/TL ise yüzde 3 kayıpla 4.4887 seviyesine kadar yükselerek tarihin en yüksek seviyesini gördü. Euro/TL şu dakikalarda 4.3463 seviyelerinde...

Şahsi kaanatimce bu türk arttışlar görülebilir ama sürekli olarak artış trendinde olması sakıncalıdır.Devletin yerli üretime geçmesi konusunda yazılıp çizilen onca makale var bunları daha önce bizde demiştik tepki görmüştük.Ama biz ülkemizin gelişmesini istediğimizden söylemimiz.kısa vadede gümrüğe kısıtlama,ithalata kısıtlama koyulabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir gece ansızın 3.82 3.83 3.84

• Üretim = İhracat bu ikisi olmadan her zaman kötü ekonomi olması normal.
  • yav gıriz mıriz yok fetocumusun
  • Bu yılın yaz aylarında, herkesin dilinde dolaşan (Allah korusun) Marmara bölgesinde olabilecek bir deprem'2001 depremi benzeri' ile ekonomi nakavt olacak zannederken; yıl bitmeden bu durum patlak verdi.

Bu süresiz vize sorunu bu yılın sonuna kadar devam ederse sanırım Yılbaşı(1 Ocak kutlamaları) çok büyük patlak verebilir...

Bakalım; bu durumda yağ, ekmek, gaz, makarna(yeni trend) kuyrukları yapacaklar mı?

Ben bunlardan halka yardım amaçlı böyle bişey hiç mi hiç beklemem.
    Aksine, halkın elinde ne var ne yok daha da çok isteyeceklerdir.
    Kaldın mı dımdızlak
  • Kriz olsa ecevitte olduğu gibi milet aç kalır tüp gazı çekerdi geçin bunları kriz falan yok !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKonyalı42

Kriz olsa ecevitte olduğu gibi milet aç kalır tüp gazı çekerdi geçin bunları kriz falan yok !!!

Konuşma troll seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Milyar Dolar Kaç TL Yapar?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hükümetin yıl sonu $ için öngördüğü rakam 3.80TL idi. Hedeflerine ulaştılar neredeyse.
    Şimdi müdahele ile 3.65 civarına düşer sonra her gelişme ve polemik ile beşer beşer artar yıl sonuna kadar 4TL'yi bulur "rabia"yı görür $.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKonyalı42

Kriz olsa ecevitte olduğu gibi milet aç kalır tüp gazı çekerdi geçin bunları kriz falan yok !!!

nick entry uyumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

Bu yılın yaz aylarında, herkesin dilinde dolaşan (Allah korusun) Marmara bölgesinde olabilecek bir deprem'2001 depremi benzeri' ile ekonomi nakavt olacak zannederken; yıl bitmeden bu durum patlak verdi.

Bu süresiz vize sorunu bu yılın sonuna kadar devam ederse sanırım Yılbaşı(1 Ocak kutlamaları) çok büyük patlak verebilir...

Bakalım; bu durumda yağ, ekmek, gaz, makarna(yeni trend) kuyrukları yapacaklar mı?

Ben bunlardan halka yardım amaçlı böyle bişey hiç mi hiç beklemem.
    Aksine, halkın elinde ne var ne yok daha da çok isteyeceklerdir.
    Kaldın mı dımdızlak

Sen bir ili kalkindirip geri kalan 80 şehri süründürürsen bi deprem ile ekonominin yarisi zaten direk cöker zaten...öyle degil mi

• dolar bey diyeceksiniz
  • Uzun vadede enflasyon oranı kadar dolar artışı olması normal zaten

• quote:

Sevgili
    En sevgili
    Ey sevgili
    Uzatma dünya sürgünümü benim
    Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır
    Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır
    Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır
    Yoktan da vardan da ötede bir Var vardır
    Hep suç bende değil beni yakıp yıkan bir nazar vardır
    O şarkıya özenip söylenecek mısralar vardır
    Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
    Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır

Dolar 4.60, Euro 5.00 olsun

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.