Şimdi Ara

Dolandırıldım Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün saat 2 civarında AdRaLiNe nickli kişiden iki adet iphone 5s için anlastık.Anlastıgım tutar 2.900 tl arkadas izmirde oturdugunu söyleyip önce para sonra cihazları yollayacagını söyledi. bende referans ve 2003 den beri üye olduguna güvenerek parayı eft ile yolladım. Parayı yolladıktan 1 saat sonra bana kargo takip numarasını verecegini söyledi. Aradan bir saat gectikten sonra aradım telefonumu engellemıs. baska telefon numarası ile aradıgımda telefonu acmıyor. Lütfen bana yardım bana yardım edin 2.900 tl param gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvolkan -- 14 Ağustos 2014; 22:31:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam polise gidip cep numarasından eft çıktısını falan gösterip uğraşıp alırsınız belki cep numarası başkasının üzerine falan kayıtlı değilse
  • polise gittim onlarda savcılıga gitmemi söylediler bizim yapacak bıseyımız yok diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok geçmiş olsun. Umarım paranı geri alırsın.
  • hangı bankaya yaptın eft yı
  • Savcılıga git bankadan aldığın yazıyla

• hesap numarasindan adres bilgilerine ulas..sonrada git kafasini kir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin!!!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda öyle birisi yok eminmisin ?
  • İhtimalen nick yanlış yazılmış olabilir.
  • Mesajlaşmalarınız duruyor mu acaba ? Bu arada referansı çok olan ve 2003 yılından beri bu forumda olan bir üyenin böyle birşey yapması çok düşündürücü.İnş paranızı geri alırsınız eft yaptığınız banka ile irtibata geçin kim olduğunu ve adresini öğrenin bence.
  • hocam bu aralar bunlar türedi,bir sürü var bunlardan ,referansı çok kişilere benzer nickler açıyor,profilini kapatıp onların profilini özel mesaj ile gönderiyor,avatarlarıda aynı,nickleden birer harf değiştiriyorlar,özel mesajda belli oluyor siteye üyelik tarihleri,genellikle aynı,geçmiş olsun
  • GEÇMİŞ OLSUN UMARIM PARANI GERİ ALIRSIN HEP SÖYLERİM PARA KONUSUNDA KARDEŞİME BİLE GÜVENMEM
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiger006

hangı bankaya yaptın eft yı

ziraat bankasina yaptim hocam

• AdRaLine bence nikte harf aldatmacası olmuş bu ara forumda çok olan bir uygulama bu nikte birisinin postları veya üye aramasında sonuçları yok klasik bir numaradır

onlarca referansı olan ve forumda aktif olan ve eski tarihli üyelere güveniniz ve yazışma usluplarıda çok çok önemlidir kişinin karakterinide fazlaı ile ortaya koymaktadır

(aga,hacı,sen rahat ol bilader v.b) gibi cümleler kuran profili kapalı küçük yaştaki kişilerle dahi alış veriş yapmayın ne alakası var diyebilirsiniz belki ancak cidden alakası var

ve en önemlisi e ticaret sitelerini kullanın 40-50 fazla verin işinizi garantiye alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Mesajlaşmalarınız duruyor mu acaba ? Bu arada referansı çok olan ve 2003 yılından beri bu forumda olan bir üyenin böyle birşey yapması çok düşündürücü.İnş paranızı geri alırsınız eft yaptığınız banka ile irtibata geçin kim olduğunu ve adresini öğrenin bence.

hocam bütün mesajlasmalar hersey duruyor ama ben engellemis telefon numarasi şu 0 (537) 027 91 40

• quote:

Orijinalden alıntı: kvolkan

quote:

Orijinalden alıntı: tiger006

hangı bankaya yaptın eft yı

ziraat bankasina yaptim hocam

ya abı ne saalak herıfler var. bankada herseyın kayıtlı dolandırıcılık yapıyosun mılletdekı ne cesaaret yahu anlamadım gıttı.
    benım bankamı dıye sormusdum degılmıs uzgunum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

AdRaLine bence nikte harf aldatmacası olmuş bu ara forumda çok olan bir uygulama bu nikte birisinin postları veya üye aramasında sonuçları yok klasik bir numaradır

onlarca referansı olan ve forumda aktif olan ve eski tarihli üyelere güveniniz ve yazışma usluplarıda çok çok önemlidir kişinin karakterinide fazlaı ile ortaya koymaktadır

(aga,hacı,sen rahat ol bilader v.b) gibi cümleler kuran profili kapalı küçük yaştaki kişilerle dahi alış veriş yapmayın ne alakası var diyebilirsiniz belki ancak cidden alakası var

ve en önemlisi e ticaret sitelerini kullanın 40-50 fazla verin işinizi garantiye alın

yanlis yazmisim nick i dogrusu su AdRaLiNe

• posıtıve kullanıcısına yanıt
    linkteki olayda arkadaş erken algılamış ve tuzaga düşmemiş 1 tl de olsa 10 000 tl de olsa satıcıyı iyi araştırın telefonda konuşun gerekirse tc kimlik v.b. isteyin satacak adam malından emin olan dürüst adam üşenmez belgelerini sunar alıcıya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvolkan

quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

AdRaLine bence nikte harf aldatmacası olmuş bu ara forumda çok olan bir uygulama bu nikte birisinin postları veya üye aramasında sonuçları yok klasik bir numaradır

yanlis yazmisim nick i dogrusu su AdRaLiNe

direkt kopyalamıştım 1. mesajdan sanırım terslik oldu

sanırım benzeri yaratılan dolandırıcılıkta kullanılan gerçek nik aşağıdaki hepimizin niki benzetilip bu tür bir dolandırıcılığa alet olabilir geçmiş olsun

Dolandırıldım Yardım Edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 14 Ağustos 2014; 22:44:59 >

• nolur biriniz bana yardimci olsun daha once boyle bi sikinti yasayan varsa nasil bi yol izlemis bana akil versin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.