Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
4.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savcıyı 10 gün bekleyemem deyip BİMER' e ihtiyati tedbir alınması için galerinin malum site üzerindeki güncel bir ilanını emsal göstererek ihbarda bulundum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimer le ne isiniz var.bimer hangi yetkiyle ihtiyati tedbir koyacakmis?
    Siz iyisimi bir avukata basvurun. Bilginiz olsun, Savcilik dolandiricilik sucundan sorusturma yapar. Para isine zararinin tazmin isine bakmaz. Onun icin ayrica hukuk mahkemelerine dava acilmasi gerekir.
    Bir de o uzun buldugunuz 10 gun hukuk mucadelesinde cok kisa bir suredir.

• tanıdık ceza hakimi bimere ihbar etmekle iyi etmişsin dedi

• Aracın değerini neden düşük gosterdiniz bu konu da dava konusu olabilir.

• yarın tüketici mahkemesine ayıplı mal davası açıp arabanın değeri üzerine yaptığımız tüm masrafları talep eden dilekçe ve eklerini ibraz edeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Arkadas 150 TL veriyoruz abidik gubidik seylerden muayeneden gecmiyor araclar.
    Ulan onlara sarfedeceginiz eforun 5 saniyesini su kilometre kontrolune ayirsaniz ne olur yani?
    Valla aklim almiyor, geriliyorum.
    Yap kontrolu km dusurulmus de, verme pulu bitti gitti ya.

Doğru diyorsunuz fakat örnek vereyim size ;

Diyelim aracınız 2010 model ;

yıl 2013 aylardan nisan km 150.000 mayısta muayeneye girecek araç 60.000kmye çekip sokar,

yıl 2015 aylardan mayıs yine muayene zamanı geliyor araç bu sefer 200.000de hemen 70.000kmye çeker yine muayeneye sokar

Tüvtürk ne yapabilir burada ? Araç sahibine bu imkansız diyemez mecbur geçirecek.
    Dolandırmak, kandırmak isteyen yurdum vatandaşı her zaman bir yol bulur..

Km için mutlaka aracın yetkili servis geçmişini ( km ve tarih bazlı) sorgulatın. Servis kayıdı olmayan genç yaştaki arabaları almayın.
    Sahibinden´de satılan çoğu araç ya şirket çıkması ya kiralama, muayene tarihleri sizi aldatır..

• 5664 sorgusunda açıkça km düşürüldüğü görülen bu aracın önümüzdeki hafta muayenesi var
    bu durum muayenede sorun çıkarırmı
  • tüketici mahkemesine başvuru yaptık

• BİMER in mal varlığı ve ticari faaliyetlerinin durdurulması talepli başvuruma cevabı

Sayın K****** Başbakanlık İletişim Merkezi Başkanlığına göndermiş olduğunuz ve Cumhuriyet Başsavcılığımıza yönlendirilen 16/03/2015 tarih ve 2**** sayılı başvurunuz gereğinin takdir ve ifası için 2015/3*** hazırlık sayılı soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı A** B****'a yönlendirilmiş olup, takibini bizzat oradan yapabileceğiniz hususu bilgilerinize rica olunur.

• Sayin S***** ifadeniz alinacagindan 23.03.2015 Pazartesi gunu *** ****** Cumhuriyet Bassavciligimizda (K:2 5 Nolu oda da) hazir olmaniz onemle rica olunur. Dosya No: 2015/3****, Cumhuriyet Savcisi A**** B********

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

araca 21500 tl ödediğim halde noter satışı 17000 tl görünmesi benim zararıma olurmu
    galerici arabayı geri aldı diyelim sadece 17000 tl ödeyerek kendini kurtarırmı

Ne yazıkki mahkeme aracın kasko bedelini baz alır hocam.

ceZa davası lehime sonuçlanırsa hukuk mahkemesine dava açıp tazminat alabiliyorum
    aracı 20.000 nakit ve üzerine kredi kartı çekim ile satın almıştım

Nakiti bankadan degilde elden vermisindir galericiye ins? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

araca 21500 tl ödediğim halde noter satışı 17000 tl görünmesi benim zararıma olurmu
    galerici arabayı geri aldı diyelim sadece 17000 tl ödeyerek kendini kurtarırmı

Ne yazıkki mahkeme aracın kasko bedelini baz alır hocam.

ceZa davası lehime sonuçlanırsa hukuk mahkemesine dava açıp tazminat alabiliyorum
    aracı 20.000 nakit ve üzerine kredi kartı çekim ile satın almıştım

Nakiti bankadan degilde elden vermisindir galericiye ins? :)

elden
    aracın noter satış bedeli 16750

ben 21500 almadım derse ilanın ekran görüntüsü var 22900 lira yazıyor

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Önemli olan noter sözleşmesi . Adam pazarlık yaptık yada arabayi notere getirirken surttum der

• isterse ben satmadım ikizim sattın desin
    ortada cezalandırılmayı gerektiren nitelikli dolandırıcılık var
  • bu sabah savcıya tanık olarak ifade verdim
    tüketici mahkemesine dava açtığımızı söylediğimde savcı bey hukuk mahkemesine tazminat davası açmamış gerektiğini söyledi
  • bugün polis aradı
    şikayet dilekçemizde bahsettiğimiz arabanın km sinden ilk şüphelenen sanayideki ustanın adresini sordu
    bende telefon numarasını verip adresi tarif ettim
  • Helal olsun gardaş

SAHTEKARLAR KADAR CESARETLİ OLAMAZ İSEK SAHTEKARLAR DAHA GUCLU OLACAKTİR
    Cesaretinden dolayı tebrik ederim seni

• tüketici mahkemesi ekim ayına duruşma günü vermiş
  • Ben konuyu okumaya calisiyorum. Araya birbiriyle tartisanlar giriyor. Hamile akraba mevzusunun yeri ise bu baslik hic degil. Bir basligin da icine etmeseniz olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 8 Nisan 2015; 17:26:02 >
  • quote:

tüketici mahkemesi ekim ayına duruşma günü vermiş

Forumda boyle bir baslik var. Adam 2 sene arabayi verebilmek icin ugrasiyordu. Onun da surec boyle aylar sonraya verilen mahkeme gunuyle baslamisti ve 2 yil sonra son bulmustu. Okurken olaylari kendim yasamis kadar olmustum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.