Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
4.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • usta polise tanıklık yapmayacağını beyan etmiş
    somut deliller varken tanık olarak göstermediğim ustanın beyanına neden ihtiyaç duyuldu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcılıkta çalışan personele ustanın polise tanıklık yapmayacağını söylediğini anlattım
    personel savcı çağırmışsa polise böyle birşey diyemezki ancak savcının huzuruna çıkıp bu şekilde beyan verebilir dedi

bu sırada olayı dinleyen bilirkişide savcının bu tanığa neden ihtiyaç duyduğunu bende anlayamadım
    zaten ortada resmi belge haline gelmiş bir suç var daha fazla soruşturmaya gerek duymadan dava açabilir
    dedi
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    delilleri kuvvetlendirmek davanın hızlıca sonuçlandırılmasını kolaylaştırır. galerici esnafının binbir türlü kanuni hileleri var. sadece ustanın beyanatıyla 3 tane delil bedavadan bir araya gelmiş olacaktı.
  • noldu senin iş sesin soluğun çıkımıyor? yoksa cool story mi oldu
  • Tüvtürk e 200 tl para veriyoruz oradakiler bu km olayini ağir kusur saymalilar ayiptir yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: dardanel16

Tüvtürk e 200 tl para veriyoruz oradakiler bu km olayini ağir kusur saymalilar ayiptir yahu

Tamamda ÇOĞU eski Aracın km 100binde sıfırlanıyor. Örneğin bizde Toros vardı 100binde bir kendini sıfırlıyordu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.