Şimdi Ara

Dolandırıldık SS li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
6
Favori
11.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Orijinalden alıntı: FlechaVeloz

quote:

Orijinalden alıntı: yatemm

@hunharman
    Tamam dostum inandım tek sen değilsin.
    http://www.sikayet.com/gold-mobile-sikayetleri/

abi nasıl inanabiliyorlar bunlara hala aklım almıyorr...bu devirde kim kime s3 s4 verir. 250 tl ye Allah aşkınna

ben de bunu anlamıyorum . nasıl alıyorlar şunları.

aynen ustaa

• üzüldüm be hele şu ekin tv,süper tv gibi abuk sapuk hani küçümsemek olmasında yaşlı köylü halkın izlediği kanallarda yapıyorlar bunu görüyorum rtürk buna el atmalı resmen açık açık dolandırıcılık çıkmış s4 200,tl fln diye millete kakalamaya calışıyorlar bizimkilerde tüy dökücü krem almışlar 20,tl gitti krem geldi ama kullandırmadım içinde ne olduğu belli değil.İnsanlarımızı bilinçlendirmemiz gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: insan.

evde imal etsen bu kadar kötü olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir bardak soğuk su iç.

• alinan Telefon S4 .Gelen kutudaki REsim S3.İçinden Çikan Galaxy Ace Cakmasi .Boyle Bir dolandirma Olamaz :D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

Annem tek başına radyo dinlerken telefon kampanyası filan demişler işte soru sormuşlar doğru cevabı veren ilk 20 kişiye galaxy s4 240 tl diye Annemde aramış işte adam anneme orjinal %100 garantili filan demiş annemde en kötü kore malıdır diye getirttirmiş telefon geldi böyle bi dolandırıcılık olmaz java çin malı bi telefon sinirimden ağlıcaktım. Ne yapabiliriz şimdi telefon numarası filan var ama açmıyorlar radyonun ismini bilmiyorum.
     Dolandırıldık SS li

Bu gün arabada radyo çalarken bende o adamları duydum daha 1 saat olmadı.

• Kutudaki resimdeki telefon s3 + samsung zaten kore malı
  • Gülmekten ağlıyorum şuan geçmiş olsun
  • geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

240 tl kaybetmedin.240 tlye önemli bir ders aldın.

Birkaç kere ben de yedim kazık,olaya bu şekilde bakıp dersini iyicene alırsan paran boşa gitmemiş olur.Aynı kazığın ev araba versionunu yiyenler de var,bunu yemesen belki ilerde onu yiyecektin.

Her şekilde geçmiş olsun,radyo ismini bulursanız ihbar edin,ama zor o paranın dönmesi.

Yoo ben hiç böyle bir kazık yemedim, 240Tl vermedim, asla da yemem böyle şeyleri.

240 Tl gitmiş, soğuk su getirin abimize...

Büyük konuşuyorsun

+1

Umarım kazık yemezsiniz fakat dolandırıcılar her geçen gün kendini geliştiriyor malesef.Geçenlerde bir site görmüştüm;

Emniyet genel müdürlüğünün sitesinden daha gerçekçi site yapmışlardı.Bu kocanız yanımızda terör örgütüne katılmış felan deyip milletin eşinden,ailesinden para toplayanlar işi abartmışlar.Bu yüzden büyük konuşmamak lazım.Sırf bu sebepten dolayı sadece geçmiş olsun demekle yetiniyiorum bu tür olaylar duyduğumda.(Aynısını yaşamamak için)

• Hocam ne varki bunda. Sadece S4'ün minisini yollamislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: insan.

evde imal etsen bu kadar kötü olmaz.

• bi soğuk su knk

• buna dolandırılmakmı diyosun. apple 2200tl ye milyonlarca insanı dolandırıyo hersene

• ŞİKAYET ET KESİNLİKLE, YANLARINA KÂR KALMASIN...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baydar94

Arkadaşım git avukata dava aç.. İllaki hukuk adalet gerekeni yapar. 250 tl az mi.

Hiç böylelerine papuç bırakma bugun sana yarın bize. Tamam mı eğer davayı kazanırsanız kaybettiğiniz paranın kat kat fazlasını alırsınız

Avukatın suçu ne?
  • Radyoda söylenen S4 Kutuda fotoğrafı olan S3 çıkan ???. Hocam Kargonun gönderici kısmındaki adreste ne yazıyor? Bir avukata danışın bence ordaki adres sayesinde yerleri belli sonuçta belki paranızı kurtarabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.