Şimdi Ara

Dolandırıldık SS li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
6
Favori
11.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el bir de ya
  • en kötü kore malı bekliyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

240 tl kaybetmedin.240 tlye önemli bir ders aldın.

Birkaç kere ben de yedim kazık,olaya bu şekilde bakıp dersini iyicene alırsan paran boşa gitmemiş olur.Aynı kazığın ev araba versionunu yiyenler de var,bunu yemesen belki ilerde onu yiyecektin.

Her şekilde geçmiş olsun,radyo ismini bulursanız ihbar edin,ama zor o paranın dönmesi.

Yoo ben hiç böyle bir kazık yemedim, 240Tl vermedim, asla da yemem böyle şeyleri.

240 Tl gitmiş, soğuk su getirin abimize...
  • o kutu nasıl bir şey yav, geçmiş olsun eğer %100 orjinal gibisinden konuşulmuşsa itiraz etme hakkınız yok mu?
  • arkadaşıma 1 kalıp beton çıkmıştı telefon boyutlarında iyi yine 2. el falanda olsa telefon çıkmış
  • Soğuk bi su iç iyi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

arkadaşıma 1 kalıp beton çıkmıştı telefon boyutlarında iyi yine 2. el falanda olsa telefon çıkmış

• 240 lira ile orjinal Galaxy S4'ün anca 1 aylık taksidini ödersin.

Su iç geçer
  • Oğlum bu ne lan
  • Huaaaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz kutudaki resimle birebir aynı ayırmakta güçlük çekiyorum.

• Arkadaş gülerdim ama bugün sana yarın bana.
    başına kötü birşey gelmiş,gülünmez.
    Olan olmuş,anneni bunun için sakın üzme,zaten üzgündür.
    Geçmiş olsun.İnşallah çözüme kavuşturursunuz.
    Neyse ki tecrübe bazılarımız için hayatta yediğimiz kazıklardan kazanılıyor,bir daha böyle birşey yapmazsınız.
  • Buna şükret

• Başlığa güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

Annem tek başına radyo dinlerken telefon kampanyası filan demişler işte soru sormuşlar doğru cevabı veren ilk 20 kişiye galaxy s4 240 tl diye Annemde aramış işte adam anneme orjinal %100 garantili filan demiş annemde en kötü kore malıdır diye getirttirmiş telefon geldi böyle bi dolandırıcılık olmaz java çin malı bi telefon sinirimden ağlıcaktım. Ne yapabiliriz şimdi telefon numarası filan var ama açmıyorlar radyonun ismini bilmiyorum.
     Dolandırıldık SS li

pttden git hemen bir ihtar çektir.. bir avukata yazdır ama 7gün içinde bunun sayesinde paranı kurtarırsın ilerde...

netten aldıysa mesafeli satış şözlemesinden dolayı 15gün sorgusuz sualsiz iade hakkın var
    ama sizinki 6kilo bal 100tl olayına dönmüş

• geçmiş olsun panpa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

240 tl kaybetmedin.240 tlye önemli bir ders aldın.

Birkaç kere ben de yedim kazık,olaya bu şekilde bakıp dersini iyicene alırsan paran boşa gitmemiş olur.Aynı kazığın ev araba versionunu yiyenler de var,bunu yemesen belki ilerde onu yiyecektin.

Her şekilde geçmiş olsun,radyo ismini bulursanız ihbar edin,ama zor o paranın dönmesi.

Hayır, kazık yedi ve 240 TL kaybetti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.