Şimdi Ara

Dolandırıldık SS li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
6
Favori
11.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oglum yıl olmus 2013 hala boyle seylere kanıp paralarını kaptıranlar var ya
  • ßazen sadece susmak gerekir. Susmak ve mendil sallamak. Halay başı olmak bunu gerektirir.
  • Telefon efsaneymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

quote:

Orijinalden alıntı: Pilavlı

aga kutu üzerindeki resimle çıkana bakarmısın. neyse olan olmuş annenin kalbını kırma sakın

Hocam bu ne ya ilk defa başıma geliyo dalga geçer gibi

hocam yapcak birşey yok dolandırıcılara para kaptırdın mı geri dönüş yok. tek yapacağın gidip şikayet edersin ama daha fazla paran gider. türkiyede böyle dolandırıcılar çok var cirit atıyorlar hergün onlarca reklam görüyoruz ama herkes kız oğlan aynı evde kalırmı derdine düşmüş. Allahından bulsunlar de geç

• dua edin dolma çıkmamış

• hahahahaha
  • İyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

oglum yıl olmus 2013 hala boyle seylere kanıp paralarını kaptıranlar var ya

La bi sus ben olsaydım ararmıydım işte kore malıdır diye aramış.
  • Var mı bu numaraları yiyen diye düşünüyorum her gördüğümde. Varmış meğer
  • ucuz atlatmışsınız
  • 240 tl kaybetmedin.240 tlye önemli bir ders aldın.

Birkaç kere ben de yedim kazık,olaya bu şekilde bakıp dersini iyicene alırsan paran boşa gitmemiş olur.Aynı kazığın ev araba versionunu yiyenler de var,bunu yemesen belki ilerde onu yiyecektin.

Her şekilde geçmiş olsun,radyo ismini bulursanız ihbar edin,ama zor o paranın dönmesi.
  • Annemin yanında olsam da böyle hatalarını görsem keşke; oof of

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olan olmuş üzme kimseyi 240 tl için değmez..

ayrıca dahada kanmayın telefon lazımsa gidersin alırsın..ben hayatta ne internette ne gerçekte vs reklamlara aldanmam..siler kapatır geçerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olan oldu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

Annem tek başına radyo dinlerken telefon kampanyası filan demişler işte soru sormuşlar doğru cevabı veren ilk 20 kişiye galaxy s4 240 tl diye Annemde aramış işte adam anneme orjinal %100 garantili filan demiş annemde en kötü kore malıdır diye getirttirmiş telefon geldi böyle bi dolandırıcılık olmaz java çin malı bi telefon sinirimden ağlıcaktım. Ne yapabiliriz şimdi telefon numarası filan var ama açmıyorlar radyonun ismini bilmiyorum.
     Dolandırıldık SS li

Aga Cidden Kutudan o Telefonmu Cıktı Bea ? Pardon Telefon Demek Zor Ama

Hocam Bu Arada Bısı Merak Ettım Odemeyı Nasıl yaptınız Yanı Kapıda Kargocuya Odeme Fılan Yapıldıysa Once Kutuya Bakıp Sonra Ucretı VErebılırdınız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.