Şimdi Ara

Dokuz Eylül Üniversitesi | Sorularınızı alabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tıp fakültesi hakkında yardımcı olmam daha mantıklı olacak gibi sorulara cevap veremiyorum tam olarak bilmediğim için diger bolumleri.

http://forum.donanimhaber.com/m_63774652/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punjhie -- 27 Temmuz 2012; 22:33:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PunJhieR

Zamanında ben çok araştırmıştım, bilgi almaya çalışmıştım. Sınavlar bitti malum araştırma yapacak arkadaşlar olacaktır. Dokuz Eylul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeyim. Üniversite ile ilgili merak ettiginiz sorular varsa sorabilirsiniz.

Kime sorsam dokuz eylüle gitme orası bucada sosyal imkan sıfır. Egeye hiç benzemez diyorlar. Dedikleri kadar var mı?
  • egeye gidebilecekken 9eylüle giden tek bir tıpçı dahi yok biri kapatıyo biri başlıyo bilgim yok ama burdan belli gibi ha ege tutmazsa paşa paşa gidersin o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elif-k

quote:

Zamanında ben çok araştırmıştım, bilgi almaya çalışmıştım. Sınavlar bitti malum araştırma yapacak arkadaşlar olacaktır. Dokuz Eylul Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeyim. Üniversite ile ilgili merak ettiginiz sorular varsa sorabilirsiniz.

Kime sorsam dokuz eylüle gitme orası bucada sosyal imkan sıfır. Egeye hiç benzemez diyorlar. Dedikleri kadar var mı?

izmirdeysen her türlü sosyal hayat vardır ben hiç öyle düşünmüyorum. arkadaş canlısıysan elbette bi arkadaş çevren olacaktır, onlarla da her türlü eğlenebilirsin, izmirde emin ol canın sıkılmaz. benim için de ege, dokuz eylulden oncelıklıydı ama tutmadı cok kucuk puanlarla kactı dokuz eylule gittim. ben gayet memnunum. balçovada yaşıyorum, inciraltı 10 dk sürüyor. olmadı ekonomi üniversitesinin oralardaki kafeler yeterli oluyor. Alsancak ise eshot ile 40 dk sürüyor. Ege Üniversitesi'nde olsan da yarım saate yakın sürecektir.
    Ege Üniversitesi tek kampüs olduğu için daha çok tutuluyor. Küçükpark da tabi büyük bir etken. Ben İzmir'de ulaşımın kolay olduğunu düşünüyorum. O nedenle çok büyük bi problem yok ortada.

• quote:

Orijinalden alıntı: dnzcr

egeye gidebilecekken 9eylüle giden tek bir tıpçı dahi yok biri kapatıyo biri başlıyo bilgim yok ama burdan belli gibi ha ege tutmazsa paşa paşa gidersin o ayrı

hayır, var tabiki. dokuz eylul tıp ta pdö sistemi var diye yazanlar oluyor öncelikli. ama dediginde haksız sayılmazsın bir nevi devamı gibi ege tıpın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elif-k

quote:

izmirdeysen her türlü sosyal hayat vardır ben hiç öyle düşünmüyorum. arkadaş canlısıysan elbette bi arkadaş çevren olacaktır, onlarla da her türlü eğlenebilirsin, izmirde emin ol canın sıkılmaz. benim için de ege, dokuz eylulden oncelıklıydı ama tutmadı cok kucuk puanlarla kactı dokuz eylule gittim. ben gayet memnunum. balçovada yaşıyorum, inciraltı 10 dk sürüyor. olmadı ekonomi üniversitesinin oralardaki kafeler yeterli oluyor. Alsancak ise eshot ile 40 dk sürüyor. Ege Üniversitesi'nde olsan da yarım saate yakın sürecektir.
    Ege Üniversitesi tek kampüs olduğu için daha çok tutuluyor. Küçükpark da tabi büyük bir etken. Ben İzmir'de ulaşımın kolay olduğunu düşünüyorum. O nedenle çok büyük bi problem yok ortada.

Ben daha çok mühendislik düşünüyorum. Egede endüstri mühendisliği yok mesela ama dokuz eylülde var. Bunun için soruyorum. Çevremde Dokuz eylülü bir kez görüp beğenmeyen anlatıyor da anlatıyor artık kötü yanlarını.

• benim istediğim bölüm deü tınaztepe'de ama sırf yapılan binlerce eleştiri yüzünden emin olamıyorum gitmek için.. vazgeçebilirim hani. lanet olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu sene sınava girdim. Dokuz Eylül tıp gelebilir. Mesajım bulunsun. :)
  • İşletme hakkında bilgin varsa anlatır mısın ? Dgs ile gelecek yıl düşünüyorum geçiş yapmayı. Eğitim dili sanırım ingilizceymiş. Bu zorunlu mu yoksa isteğe bağlı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokuz eylül makina mühendisliği hakkında bilgi veriri misiniz?eğitim dili? yüzde kaçı ingilizce? ve fakültesi nerede
  • Sorulara cevap vermeyi bıraktın heralde kardeş
  • cevap versene yahu
  • Üniversite tercihleri olarak İÜ,Ege,Dokuz Eylül ve en son Akdeniz olarak düşünüyorum. İÜ zor duruyor. Size Dokuz Eylül ortamını sormak istiyorum. Nasıldır iyi midir güzel midir? İstanbul'da yaşıyorum eğer Dokuz Eylül olursa ilk sene yurt sonra ev olarak kalıcam büyük olasılıkla. İzmir'de ortam var demişsiniz ama ben okulun ortamın soruyorum İzmir dışından geliceğimden? Sportif aktiviteler neler? Mesela son zamanlarda Amerikan Futboluna merak sardım takımı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 12 Temmuz 2012; 5:42:23 >
  • Yemekler nasil? Gecen yillarda at eti vakasi olmus sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokuz eylül metalurji ile ilgili bilgi verir misiniz bu sene yazmayı düşündüğüm meslekler arasında ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.