Şimdi Ara

Dokunmatik ekranlı ve QWERTY klavyeli Nokia C6 internette göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
16.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Finlandiya'nın mobil iletişim devi Nokia, geçtiğimiz haftalarda C serisinin ilk üyesi bütçe dostu C5'i lanse etmiş; hakkında rivayetler dolaşan C6 modelinin nasıl olacağını merak etmeye başlamıştık ta ki bugüne dek. QWERTY klavyeli C6 en sonunda internette göründü.

Dokunmatik ekranlı Nokia 5230'dan esintiler taşıyan C6, henüz üretici tarafından resmi olarak tanıtılmadı. Söylentilere göre yeni telefonda Symbian S60 5th Edition işletim sistemi, dokunmatik ekran (360x640 piksel?), dört band GSM - UMTS şebekesi desteği, 256 MB dahili bellek ve ekstra kapasite için microSD kart girişi yer alacak.

Nokia cephesinden gelişmeler yaşandıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

• 5800xm'in klavyeli hali gibi..
  • N97 veya mini ile ne farkı olabilir ki :((
  • nokia orta sınıfa hitap eden telefonlar yapıyor.
  • gerçektende 5800xm in klavyeli hali
  • Nokia hep aynı telefonu sunuyor bize... 5800 resmen bu. Ekranı kapazitif olsa bari.
  • n97 nin tuş takımı ters takmışlar saçmalık bu neya salaklar ellerinde kalan malımı kakalamaya çalışıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyaz olması güzel
  • Nokia artık şu sürgülü kapak işinden vazgeçse daha iyi olabilir.
  • Başka bir arkadaş S^3 olacağını söylemişti bende aradaki küçük bir ayrıntıyı gözden kaçırmışım; ekran görüntüsü
    Cihaz arayüzünün S60v5 olduğu açıkça ortada ve kullanılan işlemci de 434 yada 600MHz'lik bir Freescale
  • C5 ve C6 nın SAR değerleri kaç acaba yüksek se fazla iş yapmaz..
  • N79 içinde SAR değeri yüksek diyorlardı ama iyi iş yaptı.SAR değerine bu kadar takmayın birşey olmaz.Şu an bu mesajları yazdığınız pc, izlediğiniz tv, dinlediğiniz radyo vs telefondan çok daha fazla radyasyon yayıyor
  • Klavyeli 5800 :) aslinda hos gozukuyor..
  • 600 lirayı geçmesinde wifi +3g si olsun tamamdır hemen alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Başka bir arkadaş S^3 olacağını söylemişti bende aradaki küçük bir ayrıntıyı gözden kaçırmışım; ekran görüntüsü
    Cihaz arayüzünün S60v5 olduğu açıkça ortada ve kullanılan işlemci de 434 yada 600MHz'lik bir Freescale

S^3 arayüzünün çok farklı olacağını mı düşünüyorsunuz?
    Arayüz olarak fazla bir fark beklemeyin. Asıl fark performans ve multi touch olacak sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realceday

S^3 arayüzünün çok farklı olacağını mı düşünüyorsunuz?
    Arayüz olarak fazla bir fark beklemeyin. Asıl fark performans ve multi touch olacak sadece.

NGA içeren S^3 sistemini kullanan cihazlarda GPU mecburi bulunacak, bu nedenle uygun fiyatlı C serisi bir cihazda S^3 kullanılması ihtimalini düşük buluyorum. Bence bu cihazdaki yazılım, N97 gibi S^2 elementleri taşıyan S^1 (=S60v5) olacaktır.
  • sürekli kendini tekrarlıyor Nokia.
  • Nokia bu işletim sistemini değiştirmediği sürece üst seviye cihazlarda bir yere gelemez android işletim sistemi ve 600 mhz nin üstünde bir işlemci takılırsa iyi olur yoksa herkesinde dediği gibi 5800 ın klavyeli hali bu alet n97 nin ana ekranını koymuşlar karışım bişey olmuş hep aynı hep aynı nokia
  • Bu aletin üst seviye cihaz olmakla ilgisi yok lütfen tam bilgiye sahip olmadan yorum yapmayınız. Samsung uygun fiyatlı corby serisine alternatif olarak piyasaya sunacağı bir model. Gayet de kullanışlı olacağını düşünüyorum. Bar tipi dokunmatiklerden sonra böyle bir modele ihtiyacı vardı bence. 5230 veya 5530 dan biri fazlalık bence.
  • wi-fi olursa kesinlikle tutar. fiyatı 600 civarı olur diye tahmin ediyorum. zaten daha üst seviyede bu özelliklerde n97 var. samsung corby e göre en avantajlı özelliği geniş çözünürlüklü ekranı olacaktır. samsung 320x240 iken c6 640x360 buda daha fazla video ve internet deneyimi demek. klavye konusunda şu an ben e71 kullanıyorum ve çok başarılı klavyesi var. bununda aşağı kalır olacağını sanmam. benim hayalim e71 kasasını kullanan ve aynı incelik ve zarafetteki bir tam dokunmatik ekranlı ve sürgülü klavyeli bir modelin çıkması.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.