Şimdi Ara

NOKİA 5730 QWERTY KLAVYE######### ANA KONU######

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
386
Cevap
1
Favori
30.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia 5730 XpressMusic : Nokia yeni modeli Nokia 5730 XpressMusic müzik telefonunu duyurdu. Nokia 5730 XpressMusic cep telefonu kolay müzik fonksiyonları ile kullanıcıların hayatına müziği getiriyor. Nokia yeni modelleriyle ve servisleriyle müzik keyfinin tarzını değiştiriyor. Cebinizde taşıdığınız müzik telefonu artık bir kütüphane, alışveriş ortamı ve tüm müzik dosyalarınızı idare edebileceğiniz bir platform haline geliyor. Nokia yetkililerinden Jo Harlow'un konuyla ilgili görüşleri şöyle: "Nokia 5730 XpressMusic gibi bir dijital müzik telefonu ile Comes With Music servisi sayesinde milyonlarca şarkıya sınırsız erişimi imkanının bir araya getirilmesi, müzikseverlerin en sevdikleri şarkıların yanı sıra aradıkları yeni müzik deneyimlerini keşfetme, deneme ve kaydetme şansına da sahip olmalarını sağlıyor."

NOKİA 5730 QWERTY KLAVYE#########  ANA KONU######

Nokia 5730 XpressMusic cep telefonu, Nokia'nın hızlı mesajlaşma için ideal bir özellik olan eksiksiz QWERTY klavyeye sahip olan ilk müzik telefonu olma özelliği taşıyor. Nokia 5730 XpressMusic müzik telefonunun kalbini; şarkılar, rehberdeki kayıtlar, oyunlar, e-posta ve takvime erişim ve bunlar hakkında dinamik bilgi sağlayan 'Homescreen for XpressMusic' özelliği oluşturuyor. Homescreen'de yakın arkadaş ve aile üyelerinden 20 kişiye kadar kayıt alan geliştirilmiş bir kontak çubuğu bulunuyor ve müzik, N-Gage ile Facebook, Photos, Ovi Contacts, Maps, mesajlaşma ve pek çok diğer uygulamaya direkt erişim sağlanıyor. Kullanıcılar Ovi Contacts sayesinde hangi arkadaşlarının online olduğunu görebiliyor, sohbet edebiliyor ve hatta hangi şarkıyı dinlemekte olduğunu izleyebiliyorlar.

Nokia 5730 XpressMusic cep telefonunun Music kısayolu cihazda kayıtlı şarkılara hızlı erişim sağladığı gibi aynı zamanda kullanıcıların Nokia Music Store servisinden solistler ve şarkılar hakkında bilgi edinmesine ve bunları cihazlarına direkt olarak indirmelerine olanak tanıyor. Nokia 5730 XpressMusic cep telefonu özel oyun tuşları ile gerçek bir N-Gage cihazı olma özelliği taşıyor. Nokia 5730 XpressMusic cep telefonunun N-Gage Arena topluluğuna direk erişim özelliği ile önceden yüklenmiş N-Gage oyunları kullanıcıların online arkadaşları ile yarışmasını sağlıyor.

Nokia 5730 Express Music incelemesi - Satış fiyatı

Nokia 5730 XpressMusic müzik cep telefonunun 2009'un üçüncü çeyreğinde tahmini 280 Euro fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor. Nokia 5730 cep telefonunun test örneği elimize geçer geçmez yüksek çözünürlüklü test ve deneme çekimlerinden oluşan fotoğraf galerisini ve teknik test verileriyle destekli kapsamlı Nokia 5730 XpressMusic cep telefonu incelemesini sizlere sunacağız.

Nokia 5730 paket içeriği

• Nokia 5730 müzik telefonu
    • BL-4U (1000mAh) Batarya
    • HS-83 kablolu stereo kulaklık
    • AD-54 uzaktan kumanda girişi
    • CA-101D mikro USB kablosu
    • 8GB MicroSD hafıza kartı
    • AC-8 Nokia seyahat şarj cihazı
    • Hızlı başlangıç kılavuzu / Kullanım kılavuzu
    • Mini DVD

Nokia 5730 XpressMusic / Teknik özellikler:

Şebeke: Quadband GSM / Triband HSDPA
    HSDPA desteği: Var
    EDGE desteği: Var, 32. sınıf
    İşletim sistemi: Symbian OS v9.3
    İşlemci / RAM: 369 MHz ARM 11 / 128 MB
    Boyut ve ağırlık: 112 x 51 x 15.4 mm / 135 gram
    Ekran: 2.4 inç, 240x320 piksel, 16 milyon renk TFT
    Bellek: ~ 100 MB dahili + 16 GB'a kadar microSD desteği
    Kamera: 3.2 MP, CMOS sensör, Carl Zeiss lens, otomatik odaklama, led flaş
    Video kaydı: 640x480@30 FPS
    3.5 mm jak girişi: Var
    Bluetooth: Var, v2.0 + A2DP
    WI-FI: Var, 802.11 b/g
    GPS: Var, A-GPS
    Batarya: 1000 mAh lityum iyon (300 saate kadar bekleme; 5 saate kadar konuşma süresi)

HEPSİ BURADA ---------->>>>TIKLA HEPSİ BURADA

HIZLI AL------------------->>>>TIKLA HIZLI AL

BÜROTEKNİK------------------>>>TIKLA BÜROTEKNİK

VATAN BİLGİSAYAR--------------->>TIKLA VATAN

YAKIN ZAMANDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM...

TR DE PAHALI OLACAĞINDAN AMERİKADAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM....

BU TELEFONU ALMAK İSTEYENLER BURADA TARTIŞALIM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 1 Ağustos 2009; 11:04:11 >

• teşekkürler ana konu için, yakında bu telefona sahip olacağım. n96 mı satıp buna geçeceğim. gayet güzel bir cihaz. TR fiyatı ise hepsiburada.com da 850 ytl civarında.
    hizlial.com da ise bir kampanya var. üye olanlara bu ay sonuna kadar %10 indirim veriyorlar böylece fiyatı 730 liraya kadar geriliyor. tek seferde havale ile alınırsa 710 a kadar geliyor.
  • GÜLE GÜLE KULLANIN...

YORUMLARINIZI DA BEKLİYORUZ..

YURTDIŞI FİYATINI BİR TÜRLÜ ÖĞRENEMEDİM....BULABİLECEĞİM BİR SİTE VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 25 Temmuz 2009; 17:28:16 >
  • yurtdışı fiyatı almanyada yaklaşık 350 euro. bura ile aynı neredeyse.

www.nokia.de
    www.nokia.co.uk
    www.nokia.es
    www.nokia.it

buralardan fiyatlara bakabilirsin. shop a tıklayarak

• SAOL DOSTUM BEN AMERİKADAN ALACAĞIM AMA AMAZONDA BULAMADIM?
  • amerikada henüz satışa çıkmamıştı en son bildiğim kadarı ile
  • ya ewt arkadaşlar bu telefona sahip olanlardan haber almak istiorum. ona göre kardeşimde alıcak. fiyat biraz yüksek geldi ama değer die düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hizlial.com daki fiyat gayet iyi 700 lira filan oluyor havale ile alınırsa. 715 filan kart ile peşin fiyata taksit
  • BOBİ2002 DOSTUM KARDEŞİN ALICAKSA

5800 VEYA N79 ALMASINI TAVSİYE EDERİM..

ŞU AN TR DE PAHALI DÜŞMESİNİ BEKLEYEBİLİRSİN VEYA DEDİĞİM MODELLERE YOĞUNLAŞ

ASLINDA HIZLI ALDA UCUZ ORAYA BAKABİLİRSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 25 Temmuz 2009; 19:07:46 >
  • yokmu düşünen telefonu
  • nasıl ya nhızlı alda 800 küsür. :D ben kendime n79 almayı düşünüyorum. ama daha alamadım. :D 550 lira fln antalyada. ama 5730 pahalı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobi2002

nasıl ya nhızlı alda 800 küsür. :D ben kendime n79 almayı düşünüyorum. ama daha alamadım. :D 550 lira fln antalyada. ama 5730 pahalı .

EWT DOSTUM N79 ACAYİP HIZLI BİR ŞEKİLDE FİYATI DÜŞÜYOR....

5730 PAHALI AMA İNSANIN ALASI GEİLYOR...

DAHA AMERİKAYA GELMEMİŞ

NE ZAMAN GELİR ACABA
  • quote:

nasıl ya nhızlı alda 800 küsür. :D ben kendime n79 almayı düşünüyorum. ama daha alamadım. :D 550 lira fln antalyada. ama 5730 pahalı .

hizlial.com temmuz sonuna kadar uye olanlara her kategoride ekstra %10 indirim veriyor. o şekilde fiyat 710lara düşüyor
  • teşekkürler ama pahalı. gerçekten. biraz beklersek biraz daha düşer die düşünüyorum. çünkü internet dışında satış yapan bi yer görmedim. siz gördünüzmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

quote:

hizlial.com temmuz sonuna kadar uye olanlara her kategoride ekstra %10 indirim veriyor. o şekilde fiyat 710lara düşüyor

temmuz da üye olanlara sadece temmuzda mı %10 indirim yapıyorlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 26 Temmuz 2009; 13:01:37 >
  • ewt ben üye oldum 737 e veriolar şu an 5730a
  • N79'dan vazgeçer gibiyim sanki bu telefonu gördüğümden beri. Gayet güzel bir telefon fakat kamerası , Hareket sensörü olmayışı olumsuz özellikler.
  • ya bende n79 istiom ama kardeşim bunun fiyatına çok dio. biraz düşse tmmda. vergi geliomuş telefonlara
  • quote:

ya bende n79 istiom ama kardeşim bunun fiyatına çok dio. biraz düşse tmmda. vergi geliomuş telefonlara

O düşük fiyatlı cep telefonları içindi . (100 Tl gibi bir fiyatın altı.)
  • hmm öle mi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.