Şimdi Ara

Döküm tava arayanlar için sıcak fırsat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
3
Favori
5.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar önce esse nin mağazından 79 tl ye almak gibi bir hata yaptım..internetin gözünü seveyim baktım şok oldum 59.tl kargo bedava :

tava güzel kullanışlı almak isteyen kaçırmasın

• greendiablo kullanıcısına yanıt
    arkadaşım verdiğin linke bi tıklarmısın ben tıklayınya 119.50 tl çıkıyor.
  • fiyat değişmiş 119,50
  • Arkadaşlar...iyi bakın sepette %50 indirim var sepete ekleyin
  • Hocam sepete atınca %50 daha düşüyor yani 59tl
  • lavanın döküm tavaları 1 yılı aşkın süredir sürekli 39 tl den farklı yerlerde (şok, metro, kipa vs) satıldı,

bu biraz pahalı kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

lavanın döküm tavaları 1 yılı aşkın süredir sürekli 39 tl den farklı yerlerde (şok, metro, kipa vs) satıldı,

bu biraz pahalı kalıyor

bana uygun geldi ama sizin mesajınızdan sonra şöyle bir beklemeye aldım. Bir kaç yorum daha bekliyorum. Duruma göre sipariş geçeceğim. Her gün kullanacağım bir ürün arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıcak su için çözüm önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezing

quote:

lavanın döküm tavaları 1 yılı aşkın süredir sürekli 39 tl den farklı yerlerde (şok, metro, kipa vs) satıldı,

bu biraz pahalı kalıyor

bana uygun geldi ama sizin mesajınızdan sonra şöyle bir beklemeye aldım. Bir kaç yorum daha bekliyorum. Duruma göre sipariş geçeceğim. Her gün kullanacağım bir ürün arıyorum.

Söylediğim gibi çok satıldı o fiyata, beklerseniz denk gelebilirsiniz yine,

Yalnız şunu da söyleyeyim bu döküm tava denen şey öyle hergün kullanıma pek uygun değildir pratik açıdan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezing

quote:

bu biraz pahalı kalıyor

Söylediğim gibi çok satıldı o fiyata, beklerseniz denk gelebilirsiniz yine,

Yalnız şunu da söyleyeyim bu döküm tava denen şey öyle hergün kullanıma pek uygun değildir pratik açıdan

Her gün tavuk yiyorum ve normal teflonda kızartıyorum yağsız ve tabi temizlemesi zor oluyor. Haklısınız pratik açıdan zor olacaktır o yüzden Döküm tava ile artık 2 günlük kızartırım diyorum.

• Kampanya İndirimi : 59,75 TL
    Kargo Tutarı : 5,00 TL

KDV DahilToplam Tutar 64,75 TL

100 TL üzerine kargo ücretsiz; ilk mesajı düzeltelim lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 31 Ekim 2014; 17:10:25 >
  • Salı günü Lava' nın yuvarlak döküm tavasını Metro' dan 39,90 TL na aldım, epey de tava vardı rafta...
  • Metro' da 39 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esse'den mağazadan ürün aldım sonra geldm baktım aynı ürün Morhipo'da daha ucuz, aldığım ürünü hiç açmadım kullanmadım açmadım bile gelip iade etmek istiyorum dedim, aynı ürünü başka bir yerde daha ucuza buldum oradan almak istiyorum dedim kabul etmediler. İnternetten alışverişin gözünü seveyim.

• esse çeyrek altın bassa almam. lava-hecha almanızı öneririm. şu ana kadar hep yolda bıraktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • döküm olunca ne oluyor?? ne faydası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

döküm olunca ne oluyor?? ne faydası var?

Izgaralari daha lezzetli.

• metro marketlerde 40tl lava nin tavasi
  • Arkadaşlar et yemeyi seven her insan evladı mutlaka bu döküm tava olayına girsin. Ben bim kampanyasından buradan duyup 40 tl ye lava almıştım.Şu ana kadar çok memnunum.

Şöyle diyeyim bundan önce evde yediğim etler yalanmış.

Steak , tavuk ızgara , köfte ne ararsan at üstüne pişsin. Yalnız bunu alacakların ocakları güçlü olursa daha da güzel randıman alınabilir.Önce döküm tavayı 10-15 dk arası güçlü ateşte kızdırıyorsunuz, zaten ondan sonda soğumaz. Antrikot , kontrafile , köfte , tavuk kalça şiş , tavuk şiş ne istersen at üstüne hazır. Döküm tava eti dışarıdan şoke ederek içinin yumuşak kalmasını sağlıyor.Almayan herkese tavsiye ederim.
  • Lava candir...ev lava tencere ve tava dolu, savunma silahi olarakta kullanilabilir, inanilmaz agir ve yemekler izgaralar cok lezzetli oluyor..

• Ben de wok tava bakiyorum. Gecen karaca da granit tavalar dikkatimi cekti. Wok tava 69 du ama evladiyelik cok saglam ve saglikli duruyor. İndirim olursa alicam :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.