Şimdi Ara

Doktorlar ve protein tozu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jinekomasti şüphesi ile doktora gittim. Ultrason falan derken sadece yağlanma olduğunu öğrendim içim rahatladı. Babamla beraber gittiğim için babam hemen şikayet eder gibi doktora protein tozu kullandığımdan falan bahsetti. Doktorun verdiği cevap şu kilolu olduğun için kilo veremessin bu tozları zayıf olan insanların kullanması daha doğrudur. Tamam babam sağlığımı düşündüğü için böyle yapıyor ama doktorun dediği saçma değil mi? Yağların kasa dönüşmesinden falan bahsetti Ayrıca benim bildiğim kas oranı arttıkça daha iyi yağ yakılıyor. Bu gainer değil kilo alayım? Yani işin özü whey kullanma kilo veremessin diyor. Bana saçma geldi? Sizce?

Edit: boyum 176 kilom 92 yağ oranı %27-25 arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matthew Murdock -- 16 Ağustos 2017; 11:41:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi doktara sorarsanız sorun bu tozlar zararlıdır zaten wheyden kilo alanı da duymadım simdiye kadar :)

• Her doktoktor gibi saçmalamış. Toz saf proteindir yani direk kasa giden bölümü oda eğer fazla gelirse idrar ile atılır. Fakat yağ olmaz.

• Spor alaninda uzmanligi olmayan doktordan ve sporcu beslenmesinde uzmanlasmamis diyetisyenden tavsiye almayin

• Aynen doktorları dinleme ıkına ıkına ağırlık kaldıran apaçileri dinle onlar daha bilimsel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 16 Ağustos 2017; 17:13:0 >
  • Yağın kasa dönüşmesinden mi bahsetti? Dostum afedersin de sen yanlışlıkla çıkıkçıya gitmişsin.

• Doğru demiş,
    protein tozu kasları yağa çevirir,
    karbonhidrat tozu yağları kasa çevirir.

Merak ediyorsanız daha detaylı converter diye arama yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.