Şimdi Ara

Doktora Gitmekten Korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktora gittiğimde hep en kötü teşhisi koyacakmış, hep en ağır ilaçları verecekmiş gibi hissediyorum. Hiçbir zaman da öyle olmuyor ama nedense korkuyorum. Beni biraz rahatlatın, motive edin DH halkı

Yaş 19 ama hala yenemedim bu fobimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne hastalığın olduğunu düşünüyorsun. Bende hastane kokusu filan hiç sevmem önünden bile geçerken rahatsız olurum

• Cogu kiside olan bi korku kardeş içinde olani görmezden gelerek anca perde arkasina saklanan cocugun gorunmez oldugunu soylemesi masumiyetine erisirsin, tedavisi olmaz kendi kendine

yani demek istediğim hastaligin vardir yoktur korkmaktansa erken teşhis bile zaman zaman iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankabirdu -- 1 Nisan 2018; 16:56:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt
    Hastayım ama doktora gitmemek için kendimi iyiyim diye kandırıyorum

• Ankabirdu A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam, annem de aynı şeyi söylüyor ama ben hep kendiliğinden iyileşme yanlısıyım

• Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    Git hocam o zaman. Ileride daha kötüsü olursa bıçak altına yatmak zorunda kalirsin filan uğraş dur önce aile hekimine git olmazsa

• Norveckırfaresi kullanıcısına yanıt
    Annemle de konuşunca ikna oldum yarın gideceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çalışmaktan korkuyorum !!!
    20 yıl önce açıldı
    Berbere gitmeye korkuyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Haklısınız hocam, annem de aynı şeyi söylüyor ama ben hep kendiliğinden iyileşme yanlısıyım

Bakteriyel enfeksiyonu kendiliğinden iyileştir bakalım erkeksen

• Doktorların yaptığı hatalardan dolayı bi çok kişi ölebiliyor arkadaş. Hatta yılda 5000 kişi doktorların kötü yazısından dolayı ölüyor. Ağır hastalıklarda kullanılan penisilin yazarsa sana çok acıtıyor 10 tan yemiştim. 9 u düşük (3te 1 penisilin vardı) 1 tane direk %100. 9 u azıcık uğuşturuyor, ağrı yapıyor ve azıcık acıtıyor ama o sonu varya bi giriyor offff hareket edemiyor yerinde de duramıyosun o acı o ağrı tarifi yok. Ha bunlar iğneden olmuyor ilacın etkisi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok rahatlattınız şuan.

Benim çok ağır hastalığım yok ama bakalım

Ne demek arkadaş her zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hemşirelere odaklan , o beyaz dar pantolonları giymek cesaret ister. Hele renkli günlerde, acaba renkli günde açık kalp ameliyatina girerler mi ? Bir düşünsenize yoğun bakım da bir vürüs ortaya çıkıyor araştırıldığında kaynağı bir hemşirenin bikini bölgesinden geldiği anlaşılıyor. Doğrusu büyük tehlike

• yakaza01 Y kullanıcısına yanıt
    Ne hemşiresi hocam gideceğim devlet hastanesi zaten, içeride bir doktor bir sekreter bir de ben olacağım. Ama motivasyon yöntemi güzelmiş

• Doktora gitmek değil doktorla konuşmak göz göze gelmek mi rahatsız ediyor? Yoksa ciddi bir hastalık çıkar diye mi korkuyorsun?

• Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Kötü birşey çıkarsa bir de iğneli bir iş olursa diye korkuyorum

Hiç sıkıntı etme varsa bir sorun ilaç verirler ama onun öncesinde kan aldırman lazım ve bu hiç acıtmıyor hissetmiyorsun bile. Çocuklu yere gidersen ağlama sesleri gelebilir fakat acı ile ilgisi yok. Çocuk psikolojisi bu. Her neyse kesinlikle ihmal etmemelisin vücudun hakkında endişelerin varsa mutlaka git

O zaman sekretere odaklan

• ben de öyleyim skolyoz var korkuyorum gitmeye
  • 20 gün hastanede yattım pnömotoraks yüzünden.
    Aynı gün içinde aniden hastalığa yakalanıp acilen ameliyata alınmak vs. kolay değil sonuçta
  • Mantarın Başı kullanıcısına yanıt
    Bir yandan var bir yandan yok, o zaman gideyim, evet kan aldırma olayı acıtmıyor ancak benimki piskolojik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.