Bu iki meslek birbirine o kadar uzak ki maaş karşılaştırılması bile saçma. Doktorlar o kadar insan hayatı ile uğraşıyor zaten olması gereken maaşlarının yüksek olması. İnsanlar hastanelerde sabahlıyor, kaç saat ameliyatlara girip çıkıyor, gece uyandırılıp hastaneye çağrılıyor. Zahmet olmazsa bilgisayar mühendislerinden fazla alsınlar. Ayrıca iki tarafın da işini hakkıyla yapanı güzel paralar kazanıyor zaten. Doktor daha fazla kazanıyor/kazanacak demenin ne mantığı var. Forum sadece parası için doktorluk seçen insanlarla dolu gibi hissediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 21 Ağustos 2022; 0:32:33 > |
Doktor ile Ceng'in maaşlarının karşılaştırmasının saçmalıktan ibaret olması

-
-
Vasıfsız ve hayalleri olmayan, tek düşündükleri şey para olan insanların kapasitesi ancak maaş karşılaştırmaya yetiyor hocam, yapacak bir şey yok maalesef.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en azından mantıklı bir karşılaştırma doktor-sağlık çalışanı veya doktor-öğretmen gibi komik karşılaştırmalar değil. twitterda full onlar var çünkü
hekim ile hekim dışı sağlık çalışanı karşılaştırmalı insanı kanser ediyor
-
Eforunu burda harcayacağına onlarla uğraşsan bitirmiştin şimdiye
yapsınlar hocam zaten onlar da senin düşündüğünü düşünüyorlar
birkaç hekimle kavga edeyim daha popüler olayım derdindeler
ama kimse onlara karışmazsa onları birkaç şey yazarlar, bakarlar ilgi görmüyorlar sonra yazmayı bırakırlar
ama bizim hekimlerimiz dururlar mı yazıyorlar ve gündeme getiriyorlar onları boşuna
-
Hocam mesela tıpı tanıtırken neden sürekli olarak maaş üzerinden gittiniz merak ediyorum. Tıpı seçerken düşünmemiz gereken o kadar şey varken maaş vurgusundan öteye çok az çıktınız. Tıp seçerken maaş olması gereken son kriterlerden biri olması lazım. Tıpın güzel yanlarının, kötü yanlarının anlatılması lazım. İnsanları iyi para kazanacaksınız diye mesleğe yönlendirmenin mantığı var mı sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faithNiel -- 21 Ağustos 2022; 1:20:50 > -
Bence mantıklı çünkü bu kadar zora kimse babasının hayrına katlanmıyor kimse keyfi olarak insanlar için uykusuz kalmıyor, İnsanlar verdikleri emeklerin karşılığını görmek ister. Zaten her meslekte böyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tıptaki maaş düşüklüğünün geçici olduğunu herkes biliyordu zaten, bu şekilde gitme ihtimali de yoktu illaki maaşlar artacaktı. Tıp için anlatılması gereken çok şey varken maaş üzerine durmak bence mantıksız.
-
Çalış kanka asgari ücrete bu kadar hayallerin varsa xd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asgari değil maalesef, günlük 50 lira yövmiye + öğlen ekmek arası peynir domates veriyorlar. Full time çalışmaya başlayınca yövmiye 100 liraya çıkacak ve öğlen hatay usülü verecekler ama o yüzden motivasyonum yüksek.
-
Yaşasan yeter bu kadara fazlasına gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çünkü maaş konusunda çok yalan bilgi var en başta bunu düzeltmek istedim ama niyeyse açtığım her gün anında siliniyordu
ben de düşündüm demek ki bazı kimseler gerçeklerin açığa çıkmasından rahatsız oluyorlar ben de hep bu konu üzerine gitmeye çalıştım
onlar engellemezse tıpı diğer güzel yanlarından bahsederdim, zaten kötü yanını da anlatmam onu benim yerime yapanlar vardı fazlası ile ve abartarak
-
-
Evet, buyrun. Efendim? Nasıl? tıuyıytuıtyu ve gfdsfgd mi? Yüce clown... Forumda seneler boyu yığılımlı olarak inanırlığı artmış kolektif şüpheler, gerçekleri acımasız bir şekilde salya şeklinde etrafa saçan josetti üyesinin tersilerizekalılık seviyesi kadar yüksek ölçüde onaylanmış bulunmaktadır. AnkarZıpzıp'ın Pentagon ile iletişime geçerkenki yüksek frekanslı (ah düzeyinde) mesajları foruma yansımış, deşifre için yüksek-son seviyedeki algoritmalar üzerine Ph.E (MühendisA) mertebesinde çalışmalarını sürdürmekte olan ForumCengaver ekipleri hangar31 tarafından bizzat fonlanmıştır.
AnkaraZıpzıp'ın, geleneksel insanlar için (FL ekibinin üstünlüğü ne yazık ki söz konusu madde dahilinde maksimum 1.75×10^-15 m fark yarattığı için FL de geleneksel etiketine tâbi tutulacaktır.) kavraması mümkün olmayan CELESTIAL SEVİYE TROLL olduğu onaylanmıştır.
En Beğenilen Yanıtlar

Evet, buyrun. Efendim? Nasıl? tıuyıytuıtyu ve gfdsfgd mi? Yüce clown... Forumda seneler boyu yığılımlı olarak inanırlığı artmış kolektif şüpheler, gerçekleri acımasız bir şekilde salya şeklinde etrafa saçan josetti üyesinin tersilerizekalılık seviyesi kadar yüksek ölçüde onaylanmış bulunmaktadır. AnkarZıpzıp'ın Pentagon ile iletişime geçerkenki yüksek frekanslı (ah düzeyinde) mesajları foruma yansımış, deşifre için yüksek-son seviyedeki algoritmalar üzerine Ph.E (MühendisA) mertebesinde çalışmalarını sürdürmekte olan ForumCengaver ekipleri hangar31 tarafından bizzat fonlanmıştır. ![]() AnkaraZıpzıp'ın, geleneksel insanlar için (FL ekibinin üstünlüğü ne yazık ki söz konusu madde dahilinde maksimum 1.75×10^-15 m fark yarattığı için FL de geleneksel etiketine tâbi tutulacaktır.) kavraması mümkün olmayan CELESTIAL SEVİYE TROLL olduğu onaylanmıştır. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X