Şimdi Ara

DOĞUŞ OTO ÖTV AÇIKLAMASI : SAYGI DUYUYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DOĞUŞ OTOMOTİV: SAYGI DUYUYORUZ

Doğuş Otomotiv A.Ş'den yapılan açıklamada ise “ÖTV artış kararına saygı duyuyoruz. Distribütörlüğünü yaptığımız 14 marka ve ürün gamımızda 100'ün üzerinde modele sahibiz. Bu çerçevede farklı senaryolar üzerinde çalışmalarımıza hızla başladık.

Konuyu tüm birimlerimizle değerlendiriyoruz. İlgili artışın tüketicilerin alım kararlarına olan etkisini gözlemleyerek, uygulamalarımızı hızla hayata geçireceğiz” denildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 13 Ekim 2011; 18:32:12 >

• ben sana saygı duymuyorum artık

yagdanlıklar
  • "Zam" kelimesine saygı duyuyoruz deseymiş Doğuş isabet olurmuş
  • Konu kilit yiyecek biliyorum ama olsun yinede yazalım. İçimizde kalmasın dimi

Doğuş sevmiyorum seni...
  • das auto
  • "doğuş, keşke hiç doğmasaydın." mı diyorsunuz :)
  • Adam resmen demişki 3 devlet yükseltcek 2 de biz koyup 5 olarak göstercez........
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Konuyu tüm birimlerimizle değerlendiriyoruz. İlgili artışın tüketicilerin alım kararlarına olan etkisini gözlemleyerek, uygulamalarımızı hızla hayata geçireceğiz”

tercume ediyorum.. millet 1.6 ve alti araclara saldiracak mi, bakacagiz.. bir elimizde bicak, digerinde kazik; ucunu daha fazla sivriltmeye gerek var mi yok mu hizla karar verecegiz..
  • 1.6 üzerine devlet,1.6 altına biz zam yaparız.
    Zam bizim işimiz.
  • Adamların sattığı araçların %80'i (bütün doğuş grubuna ait markalar için söylüyorum) 1.4 tsi 1.2 tdi veya 1.2 tsi,1.6tdi.

paranın kokusunu aldılar saygı duyuyorlar.Fırsatçılık budur işte.
  • Bayram ediyoruz desinler...
  • yalakalar..o kadar ihale alıyorlar...ne diyebilirler...
  • Konunun özeti:

"1.2TSI, 1.2TDI, 1.4TSI, 1.4TDI, 1.6TDI; SAYGI DUYUYORUZ"
  • 1600 cc nin altına ötv artışı olmaması için ne taklalar atmışlardır kim bilir
  • Bizim 1,6 dizelimiz var olmayanlar düşünsün demiş olabilirler..
  • Düşünüyorumda adamlar caddy bile 1.9 dan 1.6 yaptılar...

Bunların çok önceden haberlerimi vardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Düşünüyorumda adamlar caddy bile 1.9 dan 1.6 yaptılar...

Ticarilerde motor hacmine göre değişmiyor ki, 1.6 da olsa 1.9 da olsa %10'dan %15'e çıktı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Düşünüyorumda adamlar caddy bile 1.9 dan 1.6 yaptılar...

Caddy neyse de Passat 2.0 motor yerine 1.6'yı çıkarttılar. 1.2 TDI falan çıkarttılar. Var bir iş ama.
  • param olsada olmasada binmem caddy e üstteki connectle utanmasam rallilere katılacaktım bir kuruş masraf etmediydim,fordda yapar 1.6 yı sürer piyasaya:D ha
  • Senin ve senin gibi yandaşların çocuklarının boğazından çıkar inşallah o insanlık dışı vergiler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.