Şimdi Ara

Dogum Yapan Kedi Yavrularını Öldürürmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
21.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Saat Kadar Önce Bahcemde Kedi Yavruladı Camdan İzliyordum Doguma Emzirmesine Ve Temizlemesine Şahit Oldum Ama Yemek Yemek İçin Ayrıldım Yarım Saat Sonra Gelip Baktıgımda Yavruların Hepsi Ölmüştü Ve Dişi Kediden Az Uzakta Duruyorlardı

Dogumdan Sonra Dişi Kedinin Yanına Bir Erkek Kedi Gelmişti Hep Yavrulara Yanaşmaya Çalışıyordu Ben Erkek Kediyi Yavruların Babası Zannettim Acaba Omu Yaptı Bunu?

Çok Kötü Oldum Yaa Dişi Kedi Bi Süre Yavrulara Baktıktan Sonra Yavrulardan Bir Tanesini Kendime Almayı Düşünüyordum

• Erkek kedi öldürür. Annesi olan dişi öldürmez.
    Diye biliyorum.

Orjinalden alıntı: PHI

Erkek kedi öldürür. Annesi olan dişi öldürmez.
    Diye biliyorum.

Niye erkek öldürüyo kıskanıyo mu?

Everything.
    Everyone.
    Everywhere.
    Ends.
  • Acaba O Erkek Kedi Babaları Degilmiydi Dişiyle Çiftleşmek İçin Yavruları Öldürmüş Olabilirmi?

Dişi kediler bilerek öldürmez. Kazara ezerler bazen. Ama bu bana hiç denk gelmedi. Büyük ihtimalle Engin'in bahsettiği durum da bu olsa gerek. Öte yandan; doğru, erkek kediler yavru kedileri "boğarak" öldürür. Bu yüzden dişi kedi diğer kedilerden uzak bir yerde doğum yapmaya özen gösterir.

Ayrıca iğrenç bir anetod; kediler doğduktan sonra anne kedi yavru kedilerin uterusunu yer -böyle bir şey, tam emin değilim. Ama sonra kusuyorlar...

Orjinalden alıntı: Algol

Ben bir çok kez doğum hadisesini canlı kanlı izledim.

Dişi kediler bilerek öldürmez. Kazara ezerler bazen. Ama bu bana hiç denk gelmedi. Büyük ihtimalle Engin'in bahsettiği durum da bu olsa gerek. Öte yandan; doğru, erkek kediler yavru kedileri "boğarak" öldürür. Bu yüzden dişi kedi diğer kedilerden uzak bir yerde doğum yapmaya özen gösterir.

Ayrıca iğrenç bir anetod; kediler doğduktan sonra anne kedi yavru kedilerin uterusunu yer -böyle bir şey, tam emin değilim. Ama sonra kusuyorlar...

Hayır Şimdi Yine Baktım Ezip Öldürmeye Benzemiyor Yavruların Bazılarının Derileri Sıyrılmış

• Aslanlarda erkekler kendilerinden olmayan yavruları öldürürler.Muhtemelen benzeri bir vaka söz konusu.
  • Öylede Olabilir Ama Erkek Kedi İle Dişi Kedi Şu Anda Baktım Hala Yanyana Duruyorlar Bende Gittim Ölü Yavruları Topraga Gömdüm

Acaba Bababaları Degildi Çiftleşmek İçinmi Geldi Oraya Erkek Kedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahraman.E -- 4 Nisan 2008; 19:19:39 >
  • Affınıza sıgınarak bende kedilerle ilgili bir soru sormak istiyorum:) . Peki bir kedi yılda kaç kere dogurur?Bizim kedi mesela 1 yılda 2 kere dogurdu ve yine hamile ...evde durdugunda birşey yok,mahallenin tek dişi kedisidir kendileri:D dışarı cıktıgında arkada 5-6 tane erkek kedi paso koşturuyorlar arkasından...Eve geldiginde karnı şiş oluyor mesela yine şiş napıcam ben bu kediyi :D
  • Bizim köpekte yavrusunu yutmuştu hemde hiç iz bırakmadan ama o yavru hastaydı zaten.Annede yapmış olabilir.SOnuçta hayvanların yaptığı doğada mantıklı bir yer işgal ediyor.Yeterki insanlar burunlarını sokmasın.Öldürdüyse bile bir sebebi vardır...

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

Affınıza sıgınarak bende kedilerle ilgili bir soru sormak istiyorum:) . Peki bir kedi yılda kaç kere dogurur?Bizim kedi mesela 1 yılda 2 kere dogurdu ve yine hamile ...evde durdugunda birşey yok,mahallenin tek dişi kedisidir kendileri:D dışarı cıktıgında arkada 5-6 tane erkek kedi paso koşturuyorlar arkasından...Eve geldiginde karnı şiş oluyor mesela yine şiş napıcam ben bu kediyi :D

Ya doğuracağı kadar doğurmuş.Bence kısırlaştır.
  • bazı hayvanlarda yavru doğduğunda sağlıklı değilse yiyerek imha yoluna gidiyor ama bu durum erkek kedinin işi gibi duruyor veya başka bir hayvanın kargalarr bile olabilir
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.