Şimdi Ara

Doğum gününde çiçek yollanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
7.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski sevgilime doğum gününde ne alacağımı bilmiyorum.Aklıma netten çiçek yollamak aklıma geldi.Ama sonra da doğum gününde çiçek yollamak uygun olmaz fikri biraz baskın çıktı.Sizce netten çiçek yollasam çok abes kaçar mı?

Eski sevgiliye hediye alınır mı diye sorarsınız siz şimdi ama bizimki biraz farklı.Ben ona 3 hediye aldım şu ana kadar o da bana 3 hediye aldı.Yani hediyeleşiyoruz işte.

Şu an ben onu gerçek anlamda seviyorum diyemem ama bana evet dese atlarım hemen.Kız da öyle bir kız ki etrafında o kadar erkek varken benden sonra kimseyle çıkmadı.

Erkeklik gururu gereği kırmızı ya da pembe yollamak istemiyorum(eski ilişkiden dolayı).Sizce hangi çiçek ve renk yollamalıyım?Ya da başka nasıl bir hediye alabilirim?

Sınavlar ve havanın sıcak olması dolayısıyla hiç dışarı çıkıp buluşup hediye veresim yok.İnternetten halletmek istiyorum.

Bir de bildiğiniz güvenilir hızlı çiçek yollayan siteleri söyler misiniz?(başka zaman da lzım olabilir-İST için)

GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"

• Yollanır gayet de güzel olur,eski sevgili olduğu için gül değil de kır çiçeklerinden oluşan bir buket çok daha uygun olur.
     Doğum gününde çiçek yollanır mı?

@Godzebani ;HB dayı unutmuştum oraya bir bakayım.

Şu ana kadar kır çiçekleri ağır bastı araştırmadayım.Başka önerisi olan?

@Darkchild nerdesin senin de fikrini almak istiyorum
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ & NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A & SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI & Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    **Sammy FARHA & Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • Hepsiburada çok pahalı çiçek konusunda

Yok mu kullandığınız memnun kaldığınız çiçek sitesi?Fikirleriniz önemli çünkü google'dan da bulabiliyorum milyon tane.Zamanında gitmezse anlamı kalmıyor.

En ucuz orkide 50 lira bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 12 Haziran 2008; 12:29:41 >
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taksim'de Doğum Günü
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Hepsiburada çok pahalı çiçek konusunda

Yok mu kullandığınız memnun kaldığınız çiçek sitesi?Fikirleriniz önemli çünkü google'dan da bulabiliyorum milyon tane.Zamanında gitmezse anlamı kalmıyor.

En ucuz orkide 50 lira bu arada

Orkide özel bir çiçektir,duruma pek uygun düşmüyor zaten

• _____________________________
  • Bu güzelmiş teşekkürler.Çok ta pahalı değil gönderim ücreti alınmıyor ayrıca.Anlamını bulamadım internette böyle karışık çiçeklerin anlamı olmaz heralde zaten.
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Bu güzelmiş teşekkürler.Çok ta pahalı değil gönderim ücreti alınmıyor ayrıca.Anlamını bulamadım internette böyle karışık çiçeklerin anlamı olmaz heralde zaten.

Evet anlamı yok

Orjinalden alıntı: virtusft

gerek yok hediye mediye

ufacıcık bır hedıyee bile ınsanı okadar mutlu ederkı bırakın hedıyeyı hatırlanmak bıle yeter , ikız arkadası oldugu ıcın gerek var bıseyler yapmayaa
  • eğer onu hala seviyorsan ilerde başlama ihtimaliniz varsa gül yolla.. bir tane beyaz gül olabilir yada atrafında 5 tane sarı gül ortasında bir tane beyaz gül olursa daha iyi bir görüntü olur ama o zamanda masraflı olabilir..

ilerde yeniden başlama ihtimaliniz yoksa kır çiçekleri en uygunudur..
  • beyaz gul zaten ayrılık anlamına geldıgı ıcın yollanması daha da durumu cıkmaza sokabılır.Yukarda gordugun demet veya sadece papatyalardan olusan cok daha buyuk bı demet yollayabılırsın (hem papatya ucuz 20 ytl ye bıle baya fazla yollarsın)

Orjinalden alıntı: Eswod

eğer onu hala seviyorsan ilerde başlama ihtimaliniz varsa gül yolla.. bir tane beyaz gül olabilir yada atrafında 5 tane sarı gül ortasında bir tane beyaz gül olursa daha iyi bir görüntü olur ama o zamanda masraflı olabilir..

ilerde yeniden başlama ihtimaliniz yoksa kır çiçekleri en uygunudur..

Başlama ihtimalimiz var beyaz-sarı gül benimde aklıma gelmişti ama bu doğum günü olduğundan uygun olmaz diye düşünüyorum.Anlam bakımından süper olurdu ama kararsızım işte.Her sene aynı şey oluyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

beyaz gul zaten ayrılık anlamına geldıgı ıcın yollanması daha da durumu cıkmaza sokabılır.Yukarda gordugun demet veya sadece papatyalardan olusan cok daha buyuk bı demet yollayabılırsın (hem papatya ucuz 20 ytl ye bıle baya fazla yollarsın)

Beyaz gül için internette masumluk anlamı taşır diyor.Papatya da olabilir.Fiyatta önemli aslında 30 en fazla 40 lirayı geçmemesi lazım

• Hocam yardımcı olayım istersen:)

Eskiden bir ilişikiniz varsa beyaz seçebilirsin ve bencede en uygunu o olur..

Ayrıca gül yollamak biraz abes kaçar ..

Lisyantus yollayabilirsniz..

Mor beyaz filan güzel olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 13 Haziran 2008; 16:48:33 >
  • Valla çiçek olur onun haricinde starbuckcoffe den şık bi bardak alırsın bi de küçük termos alırsın beraberinde verebilirsin.... ayrıca bi kız kankini götürüp güzel bi incik cıncık satan yere kolye künye bileklik vs. beğendirip alabilirsin.... ben yaptyım bu dediklerimi bu arada çok beğenildi

Orjinalden alıntı: droll

Hocam yardımcı olayım istersen:)

Eskiden bir ilişikiniz varsa beyaz seçebilirsin ve bencede en uygunu o olur..

Ayrıca gül yollamak biraz abes kaçar ..

Lisyantus yollayabilirsniz..

Mor beyaz filan güzel olur..

Sağol hocam beyaz Lisyantus mor-beyaz bir bakalım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.